Skip to main content

ülakeha/alakeha

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » ülakeha/alakeha

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    ville1
    Member

Tervist!

Kas massi kasvatamise seisukohast ei ole midagi valesti kui ma teen vaheldumisi ühe treeninguga läbi üla keha ja seejärel järgmisel päeval alakeha paar päeva puhkust ja siis full body ühel päeval kuhu kaasan ka jõutõmbe Paar päeva puhkust ja otsast peale. Mõlemal treeningpäeval kasutaks baasharjutuste juures kükk, surumine 5×5 süsteemi, teiste harjutuste puhul 3×6-10.

Või ikka peaks jääma traditsiooniliste jaotuste juurde kui soov ikkagi massi saada esialgu?

priit002
    Member

Miks sa selle full bodypäevavahele teed ?

ville1
    Member

Miks sa selle full bodypäevavahele teed ?

Kuna saalis käia on võimalik ainult 3 korral nädalas mõni n vb ainult kahel korral siis saaksid nii ülakeha kui ka alakeha kaks korda läbi tehtud.

Risto Uuk
    Member

Miks mitte teha siis 2-3 korda nädalas terve keha läbi?

See on hea lähenemine, mul on siin isegi terve selline korralik kava koostatud:

http://www.fitness.ee/artikkel/1246/aaaa

ville1
    Member

Janar mis sa sellisest jaotusest arvad. Esmaspäev jalg ja õlg biitseps. Kolmapäeval Rind ja selg, triitseps (rind ja selga sellepärast ühel päeval et selg on suhteliselt hästi arenenud nö kaasa sündinud siis ja ei vaja hetkel nii suurt tähelepanu-seega sellel päeval rohkem rinda ja paar harjurust seljale lõuatõmbed 4×8 ning kangiga vastu kõhtu tõmbed 4×8-10) reedel siis full body kus sees oleks ka jõutõmme ja igale lihasele kaks harjutust.

Esmspäev õlga teed, siis ei taastuks see mul kolmapäevaks ära veel, et rinda hakata tegema …

Rind ja õlg oleks hea ühele päevale. Rinda tehes saab õlg korraliku koormuse juba. Lisad mõne õla harjutuse juurde ja ongi õlg tehtud.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.