Ülakeha treenimine ilma alakeha treenimiseta
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Ülakeha treenimine ilma alakeha treenimiseta
- This topic has 26 replies, 23 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
november 2, 2006 at 5:32 e.l. #8703
borka
MemberEt nagu tekkib selline küsimus, kui ma käin jõusaalis ja treenin ainult ülakeha ja jalgu nagu ei treeni (v.a mõnikord hüppenöör vms) Aga et nagu raskustega ei treeni. Et kuidas see mõjub arengule jne?
november 2, 2006 at 6:15 e.l. #93912Raivo Piiber
MemberJalgu “nagu” ei treeni – treenid siis neid või ei treeni?
Eks sa hakkad välja nägema (kui sa mõned aastad treeningsaalis vastu pead) nagu värd – tikutaoliste jalgadega ja täispuhutud ülakehaga. Küsimus – milleks seda vaja on? Aru ma ei saa …
november 2, 2006 at 6:19 e.l. #93913fighter
Memberjalgades ja seljas on 70% lihasmassist
november 2, 2006 at 6:25 e.l. #93914gmaster
Memberarengule mõjub kehvasti
oodata on põlvejamasid
november 2, 2006 at 6:33 e.l. #93916kentaur
Memberära seda küll tee, st peab jalgu ka treenima! ei taha küll sellist värdi kuskil liikumas näha!!!
november 2, 2006 at 6:39 e.l. #93917Raivo Piiber
Memberjalgades ja seljas on 70% lihasmassistSellepärast ei viitsigi osa seltskonda jalgu treenida, sest (vähemalt minu jaoks) sellise lihasmassi treenimine on kurnav ja kohati minu puhul lausa tappev ning ka taastumine vaevaline. Mul on aga oma treeningsaalist tuua päris mitugi näidet selliste vendade kohta. Ühel neist pirakas rinnaümbermõõt (pakun, et miski 140) ja käed nagu kohvrid, kehakaal sinna 90 kanti, kuid jalad – mu teismelistel tütardel on ka reitel ja säärtel rohkem lihast, kui sellel vennal.
november 2, 2006 at 7:16 e.l. #93918iwanna fakya
MemberEga see suht ebanormaalne jah, et jalgu ei treenita. Jalad pole kehvemad kui su k2ed, rind v6i mis iganes. Olen n2inud isegi j6usaalides mehi, kes ylalt tugevad nagu h2rjad, aga kannavad alati dressipykse…ja noh, ega sealt mingit suuremat jalalihast kyll ei paista.
november 2, 2006 at 7:30 e.l. #93919timster
Membermul on jällegi seeline teema, et ei saa jalgu väga treenida kuna põlved on täitsa läbi. võtan mitmendat aastat glükosamiini, veidi on paremaks läinud, aga täiskoormusega jalgu treenida veel ei julge. teen küll vahel väikeste raskustega jalgade ettetõsteid ja pöiasirutusi, aga ülakeha treenin siiski täie intensiivusega. jalad ei ole küll nuudlid ega ülakehaga võrreldes propoprtsioonist väljas – suvine suht tihe rattasõit ja talvine ujumine ikka mingit koormust neile annavad. loodan, et ma ei ole tulevikus päris “maja kanajalgadel”
november 2, 2006 at 9:21 e.l. #93897hyperjunkie
Memberise treenin kõiki lihaseid, kuid jalg ja biitseps ei taha areneda. jõudu tuleb juurde, kuid sentimeetreid mitte. teema algatajale-aint ülakeha treenimine küll head ei tõota.
november 2, 2006 at 10:16 e.l. #93934greenu
Membervarsti oled kurejalgadega tugeva ülakehaga mehike … jonny bravo on umbes selline …. aga see selleks …. ise võin öelda et peaksid kogu keha treenima … muidu tulevukis jama jalgadega … nemilt pole harjunud suure ülakeha transportimiseks …
november 2, 2006 at 6:07 p.l. #93984borka
MemberTänan abi eest
november 2, 2006 at 7:45 p.l. #93996Czar
MemberIlma kükita saavutad vaid väikse osa oma potensiaalist, pealegi kogu keha näeb siis selline ilueedi/naiseliku mehe moodi. Ühesõnaga nõrk … keha põhiline jõud tuleb jalgadest nii et mingist jõust ei maksa ka unistada
november 2, 2006 at 8:17 p.l. #93999joey
Membersuht mage näed välja kui ülakeha on põkk aga jalad kleenukesed. midagi jääb täiega puudu sellisel vaatepildil. tunduvalt võimsam näed välja kui kogu keha, alakeha-ülakeha, on proportsionaalselt treenitud. iga väiksemgi detail annab väga palju juurde, ühtegi lihast ei tohi unarusse jätta.
november 2, 2006 at 9:16 p.l. #94006maats
MemberMa arvan, et kui sa mõnda sellist dressipüksi meest ilma dressipüksteta näed(ma olen näinud
november 2, 2006 at 10:22 p.l. #94011Mart Muru
MemberKitsad puusad(kaasaarvatud jalad) ja lai ülakeha jätab mulje,et tegemist on julma kapiga

Sellepärast mõned treenivad ainult ülakeha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.