Ülakeha!!
- This topic has 60 replies, 23 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2008 at 9:21 e.l. #160577
matroxx
Memberise leian et jalgu ei pea absoluutselt saalis tegema.ise tegelen sprindiga,parkouriga nii et jalad saavad piisavalt vatti.aegajalt käin saalis ülakeha ka tegemaks.
juuli 16, 2008 at 9:32 e.l. #160565Mailman
Memberise leian et jalgu ei pea absoluutselt saalis tegema.ise tegelen sprindiga,parkouriga nii et jalad saavad piisavalt vatti.aegajalt käin saalis ülakeha ka tegemaks.No täitsa tubli poiss oled siis ju!
juuli 16, 2008 at 10:46 e.l. #160603daemonium
Memberise leian et jalgu ei pea absoluutselt saalis tegema.ise tegelen sprindiga,parkouriga nii et jalad saavad piisavalt vatti.aegajalt käin saalis ülakeha ka tegemaks.No ongi selge,miks Eesti sprinterite tase on selline nagu on …,
juuli 16, 2008 at 10:51 e.l. #160606ROtter
MemberNo ongi selge,miks Eesti sprinterite tase on selline nagu on …,
juuli 16, 2008 at 10:57 e.l. #160610tychoon
Memberise leian et jalgu ei pea absoluutselt saalis tegema.ise tegelen sprindiga,parkouriga nii et jalad saavad piisavalt vatti.aegajalt käin saalis ülakeha ka tegemaks.parkour küll sul jalgu võimsaks ei aja! olin tegelenud ise parkouriga u. 1a (jäi kooli pärast katki kahjuks) ja parkour arendab jalgu ainult natuke. pigem saab seal koormust just ülakeha rohkem.(oleneb muidugi kuidas/kus treenid). jõusaali see ei asenda kohe mitte kuidagi.
sprindi kohta ei oska küll midagi kosta kahjuks.
juuli 16, 2008 at 11:03 e.l. #160612Mart Muru
MemberNo ongi selge,miks Eesti sprinterite tase on selline nagu on …,
juuli 16, 2008 at 11:09 e.l. #160614Mart Muru
Memberparkour küll sul jalgu võimsaks ei aja! olin tegelenud ise parkouriga u. 1a (jäi kooli pärast katki kahjuks) ja parkour arendab jalgu ainult natuke. pigem saab seal koormust just ülakeha rohkem.(oleneb muidugi kuidas/kus treenid). jõusaali see ei asenda kohe mitte kuidagi.sprindi kohta ei oska küll midagi kosta kahjuks.
Ära aja jama
juuli 16, 2008 at 11:21 e.l. #160616tychoon
MemberÄra aja jama
Ma tean küll teie trenni.. Olen mitmetel parkouri koosviibimistel/ treeningutel käinud ja ma ei imesta miks te ei arene..
Iga spordiala vajab pühendumist ning kui see puudub siis võib tõesti tegemine “katki jääda”…
üldistada küll pole mõtet
. tegu oli 9 klassi lõpuga(eksamid+sisseastumiskatsed) ja see oli siiski kõvasti olulisem, kui parkour. ennem sai 2-3h päevas tehtud seda trenni, aga ega massi sealt küll oodata pole. jõudu vb natuke. nüüd käin niimoodi tööl, et vaevu jõuan saaligi.eks need koosviibimised ole ka sellised lihtsalt passimised
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. trenni tehakse siiski üksina või väikestes gruppides.juuli 16, 2008 at 11:25 e.l. #160617Mart Muru
Memberüldistada küll pole mõtet
juuli 16, 2008 at 11:31 e.l. #160618tychoon
MemberMillist massi sa silmas pead?? Kui palju sa ise üldse kaalud/kaalusid?lihasmassi pole sealt loota ja see poleks alale ka kasulik. liikuvus peab võimalikult hea olema.
kaalusin VÄGA vähe, praegu kaalun ka veel vähe, aga kaal kasvab õnneks ilusti.
kaalusin see aeg u. 55kg ja seega mul polnudki mingit lootust lihasmassi kasvatada veel seeaeg, aga vanemad ja kõvemad tegijad kinnitasid seda, et massi sealt ei saa.
muidugi polnud kellegi minu teada toitumine paigas jne.
juuli 16, 2008 at 11:34 e.l. #160619Mart Muru
Memberlihasmassi pole sealt loota ja see poleks alale ka kasulik. liikuvus peab võimalikult hea olema.kaalusin VÄGA vähe, praegu kaalun ka veel vähe, aga kaal kasvab õnneks ilusti.
kaalusin see aeg u. 55kg ja seega mul polnudki mingit lootust lihasmassi kasvatada veel seeaeg, aga vanemad ja kõvemad tegijad kinnitasid seda, et massi sealt ei saa.
muidugi polnud kellegi minu teada toitumine paigas jne.
Sellise kaaluga pole tõesti erilist massi loota
juuli 16, 2008 at 11:41 e.l. #160620daemonium
MemberEesti sprinterite tase on geenides.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>e-ee ….
… Eesti sprinterid ei treeni siis jalgu geneetilise eripära tõttu,
Ära üle ka pinguta!! Miks sa võrdled teda kui eesti tippsprinterit kui sa isegi ei tea teda…Ma teen temaga koos trenni ning me alles alustasime. Mis tase sul endal õige on? Kui kiiresti 60m ja 100m oma härjajalgadega jooksed siis? Ma vaatan, et paljud siin arvavad endast liiga palju.. Ma pole näiteks jõusaalis jalgadele erilist trenni teinudki aga nii mõneski”rambost” surun rohkem..
Palju sa kaugust üldse kohapealt hüppad??

Mis puutuvad siia minu sprinditulemused,hoota kaugus,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina rääkisin jalatrenni vajalikkusest.
Nii et sinu seisukoht on,et tippsprinter ei vaja jalatrenni?
Oled sa ikka kindel selles?
—-
btw,kuidas arendab jalatrenn surumistulemusi?
juuli 16, 2008 at 12:01 p.l. #160622Mart Muru
Membere-ee ….… Eesti sprinterid ei treeni siis jalgu geneetilise eripära tõttu,

Mis puutuvad siia minu sprinditulemused,hoota kaugus,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina rääkisin jalatrenni vajalikkusest.
Nii et sinu seisukoht on,et tippsprinter ei vaja jalatrenni?
Oled sa ikka kindel selles?
—-
btw,kuidas arendab jalatrenn surumistulemusi?
Ma pole väitnud et tippsprinter ei vaja jalatrenni
ja jõusaal pole ainuke koht kus saab jalgu treenida…Küsisin sinu tulemusi, sest sinu jaoks saab ainult jõusaalis lihaseid treenida ning ma tahan teada kui head tulemused sul endal on siis!?..
juuli 16, 2008 at 12:18 p.l. #160625