Skip to main content

Ülakeha

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Ülakeha

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    Janno R.
    Member

kust ma saaks sellise hea kava ülakeha treenimiseks?

J.R

henriliiv
    Member

võta ntx esimene kolmeks jagatud kava edasijõudnutele,ja jäta jalapäev välja liclt,võid ka mingisuguseid harjutusi lisada sinna näiteks biitseps,triitseps jne päevale lisada ka randme treeningu ja selja päevale kaela treeningu…annab lisaefekti ülakeha väljanägemisele minuarust vähemalt.

Kas sa oled ratastoolis või milles probleem, et jalgu treenida ei saa?

rolfvector
    Member

ma ei saa aru mis kõik ylakeha vastu on, mul näiteks jalad treeningutest võrreldes ylakehaga nii suured et ma aint ylakeha jõusaalis teekski.

Biitseps
    Member

Aga miks ta peaks ?

daman
    Member

Aga miks ta peaks ?

Aga miks ta EI peaks? Kõige suurema lihasgrupi treeningu tulemusena eristatav kasvuhormooni ärajätmine on lauslollus. Küki arvelt kasvab sul biitseps ka, nii kummaline kui see ei ole.

Biitseps
    Member

Aga miks ta EI peaks? Kõige suurema lihasgrupi treeningu tulemusena eristatav kasvuhormooni ärajätmine on lauslollus. Küki arvelt kasvab sul biitseps ka, nii kummaline kui see ei ole.

No aga ikkagi miks ta peaks ?? Kas keegi käseb või ? kui ei taha siis oma asi ju

Kui ta ei taha õigesti treenida, siis me valesti õpetama ka ei hakka. Otsigu teisi õpetajaid ja soovitajaid, kes samamoodi valesti teevad.

Bigpunisher
    Member

Lisaks omalt poolt niipalju, et kui lõpetasin jalgade treenimise ära, hakkas kohe ülakeha kasvama ja oi mis tempoga. Ju siis oli jalgade treening organismile liiga koormav ja ei võimaldanud ülakehal areneda. Mis on ka loogiline, sest kehal on omad limiidid. Mis ei tähenda seda et ma tulevikus jalgu edasi treenima ei hakkaks.

SHOXi
    Member

pmst õigus jah, aga ega tegelt vahet pole, sest need mehed ei jõua nagunii kaugele.

SHOXi
    Member

Lisaks omalt poolt niipalju, et kui lõpetasin jalgade treenimise ära, hakkas kohe ülakeha kasvama ja oi mis tempoga. Ju siis oli jalgade treening organismile liiga koormav ja ei võimaldanud ülakehal areneda. Mis on ka loogiline, sest kehal on omad limiidid. Mis ei tähenda seda et ma tulevikus jalgu edasi treenima ei hakkaks.

äkki on asi selles, et sa andsid kehale kütust vähe ja sellest ei jätkunud, nüüd kui jalad ei olnud programmis vajas kütet aint ülakeha, mille vajaduse su toitumine ka kattis nt…

Aile
    Member

Kava oli sobimatu. Liiga sage v6i liiga intensiivne. Siin ei ole jalgade treenimise v6i treenimata j2tmisega mitte midagi pistmist.

Bigpunisher
    Member

Kava oli sobimatu. Liiga sage v6i liiga intensiivne. Siin ei ole jalgade treenimise v6i treenimata j2tmisega mitte midagi pistmist.

No eks ma pean siis väga austatud inimeste sõna mängu tooma.

Tsitaat Otsuse raamatust mahajäänud lihasgruppide treeningu kohta : “Lihtsaim võimalus on pidurdada tugevamate lihasgruppide arengut. See toimib alati! On ebatõenaoline, et organismis on reserve “andetute” lihaste kasvuks tingimustes, kus üldine koormus on niigi suur.”

Marek Kalmus avaldas ka siin hiljuti arvamust: “Võimatu on kõiki lihasgruppe korraga edasi viia arengus. On mingi kindel hulk võimsust, energiat mida me omame. (nimetame selle hetke saavutusvõime max-iks) Suunates seda ühel lihasgrupile, jääb seda vajaka kusagil mujal. Tasapisi aga keskendudes kord ühele kord teisele lihasrühmale me vaikselt oma keha täisustada suudamegi. Nii kasvab ka üldine energiahulk meis mida me lühikese aja jooksul suudame trennis endast välja paisata, et mõjutada siis üht või teist lihast treenides.”

Bigpunisher
    Member

äkki on asi selles, et sa andsid kehale kütust vähe ja sellest ei jätkunud, nüüd kui jalad ei olnud programmis vajas kütet aint ülakeha, mille vajaduse su toitumine ka kattis nt…

Ma ei muutnud ABSOLUUTSELT midagi peale jalgade treeningust (ajutiselt) loobumise.

Aile
    Member

No eks ma pean siis väga austatud inimeste sõna mängu tooma.

Tsitaat Otsuse raamatust mahajäänud lihasgruppide treeningu kohta : “Lihtsaim võimalus on pidurdada tugevamate lihasgruppide arengut. See toimib alati! On ebatõenaoline, et organismis on reserve “andetute” lihaste kasvuks tingimustes, kus üldine koormus on niigi suur.”

Pidurdamine ei t2henda mittetreenimist.

Ma kordan veel kord, vale sagedus ja vale intensiivsus.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.