Skip to main content

üks rinnalihas on veits suurem, kui teine..

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » üks rinnalihas on veits suurem, kui teine..

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    kärbes
    Member

kas see on mingi tõsine hälve ja ma peaks ruttu arsti juurde jooksma, või on hoopis võimalik teist lihast järgi aidata. Kas on keegi, kes annaks hüva nõu?

henry
    Member

mul sama jama, aga ma ei ole midagi ette võtnud vaatan äkki kasvab teine järele. aga keegi võix rääkida küll kellel sama probleem olnud et mis ette võttis

Olari
    Member

Mul selline jama et tundub nagu üks selja lailihas on nagu väiksem.Kas peaks sellele tähelepanu pöörama või kasvab see ise järgi ?

tolkamid
    Member

mul biitseps, ja selja lailihas mõlemad väiksemad teineteisest, võibolla ei tee ühtlaselt trenni

Ott Kiivikas
    Member

Tõenäoliselt on enamus inimestel üks kehapool paremini arenenud kui teine, minul näiteks vasak pool on ümbermõõtude poolest suurem, kuid parem pool on kvaliteetsem (lihase töötlus on parem). Ega siin mingit spetsiaaltreeningut ole mõtet ette võtta, ainuke asi on mõttetööga keskenduda nõrgemale poolele, kunagi oli vasak käsi väiksem ja nõrgem, nüüd vastupidi aastaid keskendusin sooritusega vasemale käele ja see andis edu, nüüd on raske seda pidama saada, sest parem hakkab palju maha jääma.

Raimond
    Member

Otil õigus. Siin foorumis varemgi olnud juttu sellest, et keha on ebasümmeetriline. Mul endal näiteks on nõnda, et parema jala reielihas on suurem ja lihased joonistuvad paremini välja, kuid suutlikkuselt on vasaku jala reis tugevam.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.