Skip to main content

Üks küsimus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Äkki keegi oskab aidata, või kellegil on samamoodi. Nimkelt hakkavad mu käed täiesti juhuslikult higistama. Saaks selle vastu midagi teha?

-Rookie-
    Member

Selgita täpsemalt, mismõttes juhuslikult?

Anonüümne
    Guest

Selgita täpsemalt, mismõttes juhuslikult?

Näiteks praegu arvuti taga istudes, mu käsi on lihtsalt läinud higiseks. Kirjutan natuke siis läheb käsi samuti higiseks. Lihtsalt olukordades, kus ei peaks minema

matti
    Member

Näiteks praegu arvuti taga istudes, mu käsi on lihtsalt läinud higiseks. Kirjutan natuke siis läheb käsi samuti higiseks. Lihtsalt olukordades, kus ei peaks minema

Mul on täpselt sama probleem,kui olen pastakaga pistu kirjutanud on käsi nagu veest läbi käinud.Aga ega minu teada selle vastu mingit erilist “rohtu” pole,peab lihtsalt rahunema.

MEE
    Member

pole küll parim näide aga nägin sellises seebikas nagu on Las Vegas kus ühel oli sama probleem. Väidetavalt ei pidanud see olema ravitav. Aga parem kui sellele vastab keski asjalik näiteks Oldman

anelka
    Member

Kui käed higistavad liiga tugevasti ehk nii tugevasti, et see segab pidevalt teie elu siis on teil palmar hyperhidrosis. Selle vastu on minu teada 3 enamlevinud ravi. ETS (Endoscopic Thoracic Sympathectomy), Botox süstid ja betablokker tablettid (PROPRANOLOL jne). Kõiki ravi mooduseid saab teostada ka Eestis. Kõigil ravimeetoditel on oma hädad ja ohud. Ühesõnaga kui see higistamine sind häirib 10 korda päevas juba, alles siis mõtle ravile.

Hi
    Member

Higistamine on põhjustatud närvisüsteemi tasakaalutusest, eriti nooremas eas.

Hooldus:

käsi tuleks hoida soojas ja jälgida, et vereringet ei takistaks kitsad kindad või sõrmus

teha tüümiani ja rosmariini vanne

käsi võib puuderdada talgiga

teha maski – veest, kaoliinist ja sidrunimahlast. Lastakse toimida u. 4min.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.