Ukraina fotoreportaaz
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Ukraina fotoreportaaz
- This topic has 39 replies, 23 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2008 at 2:50 p.l. #140430
Indrek K
MemberNende proua piltide kohta vastab ilmselt Ott:”Vaata ülevalt 7ndat pilti, siis küsi uuesti!Ei usu eriti, nii palju, kui mina olen Kiivikast telekast näind või siit foorumist ta tekste lugenud, pole mulle kordagi näind, et tegemist on ebainteligentse inimesega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teiseks ei paneks ta oma naisest pilte siia ning ootaks vastuseid, et nää, kui kole vms. Kõvasti trenni teind ja kena naisterahvas, komplimendid on kohustuslikud!veebruar 12, 2008 at 10:26 p.l. #140539Ott Kiivikas
MemberReportaaz jätkub, pildid on pandud ilma igasuguse kohustuseta neid kommenteerida, see ei ole ka keelatud, lihtsalt et oleks mida vaadata kuna tegmist on treening laagriga.
Plokk kuklataha
Venitus on see mis selja laiaks ajab
Perenaine tõmbab plokki
Freestyle club üldvaade
Lamades prantsuse surumine perenaise esituses
Kes Kiivikatest on pildil? – vihje see on hetkele tegevsportlane
Enne pääsukese tegmist ühel käel
Mõni kommentaar võis paigast nihkuda – vabandus ette, kuid ma arvan ,et see ei ole pildi olemasolul tähtis.
Uued pildid õige pea. Püsi lainel!
veebruar 13, 2008 at 8:23 e.l. #140559mike
MemberKlubi ülevaate pildi allkirjaks on sattunud “Kes Kiivikatest on pildil? – vihje see on hetkele tegevsportlane”. Mina arvasin et tegu on peitepildiga ja kusagil trenažööri taga peaks Ott paistma. Otsisin ja otsisin, aga ei leidnudki, kuni pildiseeriat allapoole kerisin ja teada sain et tekstid ja pildid võivad nihkes olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮veebruar 13, 2008 at 8:37 e.l. #140562Blackdom
MemberNende proua piltide kohta vastab ilmselt Ott:”Vaata ülevalt 7ndat pilti, siis küsi uuesti!”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keegi vist pidas selle nalja naljana võtmist ebaeetiliseks, et mu eelmise lühikommentaari maha võttis
veebruar 13, 2008 at 9:18 e.l. #140567Ott Kiivikas
MemberHantli raskus oli 55 kg Alf1 vastas õieti, algul eemalt vaatasin ,siis arvasin ka et on mingid 90 kg, kuid pilt on päris effektne, kui nendega trenni teha.
veebruar 14, 2008 at 11:06 p.l. #140833Ott Kiivikas
MemberSai käidud trenni tegemas teises klubis, mille nimeks “Fitness Club”. Loomulikult ei jäänud tegemata ka fotoreportaaz. panen jupi kaupa paremad palad välja.
Selline saal siis
Treener Saša vanus 51 aastat (Hr. Otsuse konkurent)
Trapets Saša esitluses
Natalia kõhtu treenimas
Kõik on vaja kirja panna, et tulevastel põlvedel midagi lugeda oleks
Ja töö algab
Ja sirutus ette
Turi nagu metsseal
Mina ja Saša
Ja mehed pandi joonele
Fitness Club õuest
Reception ja administraatori neiu
veebruar 15, 2008 at 7:34 e.l. #140862Alexander Andrusenko
ModeratorOtt: kas sa linnapilte ka tegid? Võiks ka neid natuke riputada, arvan, et rahval oleks huvitav vaadata, kuidas Kiiev välja näeb.
veebruar 15, 2008 at 9:05 e.l. #140876Ott Kiivikas
Membervõtan aparaadi kaasa ja teen , sest linnapealt saab ka selliseid nostalgilisi pilte. Mul on liiga kallis aparaat kaasas, seepärast, ei kanna seda igalpool kaasas, pea on laiali otsas, peale trenni väsind ka ega siin nalja ei ole nii kui valvsuse kaotad, kaovad asjad ka.
veebruar 15, 2008 at 4:51 p.l. #140935Ott Kiivikas
MemberPanen veel pilte eilsest fotosessioonist Fitness Clubis, täna tegin ka linnapilte, homme on plaanis ka kesklinna minna, võtan fotoka kaasa ja teen linnapilte veel. Õhtul plaanis ka blogi kirjutada, vahepealsetest sündmustest
Topeltbiitseps eest
rind- biitseps
Lailihas eest
Saša ja mina lailihas seljatagant
Jalapoissi ka natuke
Külgvaade
Topeltbiitseps seljatagant
Eestvaade
Küljelt võrdlus
Kõht
uuesd pildid õige pea, ära vaheta kanalit.
veebruar 15, 2008 at 5:00 p.l. #140938gmaster
Memberoi kui hea!
see jõusaal näeb ikka eriti jörm välja:D!
aga seest nagu endine flexer
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 5:47 p.l. #140941Biitseps
MemberIssand..Äkki loeks järsku postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis saaks teada, et ammu öeldi ära, et see hantel 110 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näita seda kohta kus öeldi et see hantel on 110 kg ?? Ott ütles ise ,et on 55 kg, aga ju sa tead siis paremini
veebruar 15, 2008 at 6:36 p.l. #140951Henritamm
MemberMinu viga.
veebruar 15, 2008 at 9:10 p.l. #140975Ott Kiivikas
MemberNatuke siis üldist linnapilti ja kodukoha pilte ka, koos väikeste kommentaaridega.
Kui Arno isaga koolimajja jõudis olid tunnid juba alanud.
Tegelikult on tegemist Natalia kooliga, kus ta keskhariduse omandas, kuigi võib jääda tunne,
et tegemist on mahajäetud majaga, toimub seal ikkagi õppetöö.
Nii ta siis välja näeb meie maja kõrval olev tänav
Koolistaadion, kus on loodud kõik tingimused sportimiseks
“Kuldne Börs”
Lehti võib lugeda ka maršutkade pealt
Tänav mida mööda trenni ja kooli sõidame
Tänavakaubandus
Kurikuulsad maršutkad
vanema generatsiooni mehed peaksid neid masinaid veel mäletama
Ott tule koju! Jutul näikse tõepõhi all olevat, masinad on juba tänavatele toodud
Igasugust tehnikat võib näha
Sõjaolukorras ei puudu ka katelok
Klubi kus harjutan väljast
On ka uuemaid masinaid, kuid nendega alles õpitakse sõitma
Vihjeks niipalju, et tegemist ei ole Rummu ega Ämariga
veebruar 15, 2008 at 9:26 p.l. #1409794Qlimax
MemberKuldne börs on tõesti vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 10:32 p.l. #140984kaido leesmann
MemberOtt, kaua sa oled veel Kiievis? Jõuan 27.02 linna, oled veel seal?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.