Ujumine & rasvapõletus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Ujumine & rasvapõletus
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2007 at 1:05 p.l. #10971
wokie
MemberKuskil teemas lugesin, et ujumine pole rasvapõletuseks effektiivne, vaid teeb pigem tugevamaks ja on liigestele hea. Aga kui enne trenni juua fat-burnerit ning teha HIIT-i basseinis – 50m kiirendus-50 rahulikult, kas ikka rasvapõletamist (eriti) ei toimu?
juuni 11, 2007 at 1:27 p.l. #117312gmaster
Memberma arvan et jutt käib sellest külmas vees ujumise teooriast, mis pidavat rasva salvestama?
mina isiklikult arvan, et kõik mis võtab võhmale, põletab ka rasva. olen väga pikka aega ainult ujumist teinud ja ei ütleks et ma sellest rasva läksin, ikka rohkem vormi
tõestagu keegi vastupidist
juuni 11, 2007 at 1:31 p.l. #117313nurmsalu
MemberÜkskõik milline füüsiline kestev tegevus mille jooksul pulss püsib
vahemikus 130-140 l/min.toimub rasvadepõlemine…
juuni 11, 2007 at 1:32 p.l. #117314wokie
MemberVäga hea, ma nüüd ujuma

Tänud!
juuni 11, 2007 at 1:35 p.l. #117315matti
MemberEi ole ka see külmas vees ujumine midagi nii hullu,kui toitumine paigas on ,egas sellest rasva pole keegi läinud.Külmas vees vajab keha oma temperatuuri hoidmiseks kaloreid,seega võib ta hoopis rasva põletada,mitte juurde tuua.Ise tegelen väga tihti külmas vees ujumisega ja tasub mainida,et hoopis lihased reljeefsemaks,mitte vastupidi.Veest välja tulles on keres väga mõnus tunne ja lihased on peale veest välja tulemist ka suuremad,aga seda ainult korraks

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma miskit valesti ütlesin(õigemini kirjutasin),siis parandage.
Siin ka väike tõestus http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2691
juuni 11, 2007 at 2:33 p.l. #117316daemonium
Memberma arvan et jutt käib sellest külmas vees ujumise teooriast, mis pidavat rasva salvestama?mina isiklikult arvan, et kõik mis võtab võhmale, põletab ka rasva. olen väga pikka aega ainult ujumist teinud ja ei ütleks et ma sellest rasva läksin, ikka rohkem vormi
tõestagu keegi vastupidist
hmmm …
mu sõber – ta kõva suusataja – raiub nagu rauda,et korralik seks on vä-ä-ga hea rasvapõletaja …,no nagu 10km metsajooksu …
Kui siin nüüd kommentaare lugeda,siis paistab ,et tema seisukohal hulgem toetajaid,

Äkki keegi targem töötaks mingi vastava treeningmetoodika välja ; huviliste puudust ilmselt ei ole …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2007 at 4:00 p.l. #117322Xero
MemberSeks ei ole midagi nii hea rasvapõletaja nagu arvad. Jooksmine kiirusel 10km/h kulutab 6 korda rohkem kaloreid kui seks. Aga noh, vähemalt saab sellega kaasa parema enesetunde kui jooksmisega
juuni 11, 2007 at 4:22 p.l. #117329juuni 11, 2007 at 4:42 p.l. #117330daemonium
MemberSeks ei ole midagi nii hea rasvapõletaja nagu arvad. Jooksmine kiirusel 10km/h kulutab 6 korda rohkem kaloreid kui seks. Aga noh, vähemalt saab sellega kaasa parema enesetunde kui jooksmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei arvanud midagi,ma tsiteerisin – kahjuks puuduvad mul selleteemaliseks arvamiseks piisavad teadmised,

Aga oleks ju tore,kui taoline rasvapõletusviis – kui ta ikka eksisteerib – saaks teaduslik-metoodilise aluse,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2007 at 5:05 p.l. #117332ROtter
MemberMina ei arvanud midagi,ma tsiteerisin – kahjuks puuduvad mul selleteemaliseks arvamiseks piisavad teadmised,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga oleks ju tore,kui taoline rasvapõletusviis – kui ta ikka eksisteerib – saaks teaduslik-metoodilise aluse,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma noor olin, puudusid mul teadmised, aga oli võhma,
nüüd on mul teadmised, aga ei ole võhma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2007 at 5:50 p.l. #117337daemonium
MemberKui ma noor olin, puudusid mul teadmised, aga oli võhma,
nüüd on mul teadmised, aga ei ole võhma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma siis veel noor järelikult,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.