Skip to main content

Ujumine peale jõusaali

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Ujumine peale jõusaali

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Sky912
    Member

ma nüüd väga algaja kah ei ole jõusaali tehtud pool aastat lihtsalt mõtlesin et kas koormus liiga suur, samas olen eluaeg tegelenud spordiga seda siis aeroobse näol. Lihtsalt mul pole midagi paremat teha kui jõusaalis ja ujumas käia:)

SHOXi
    Member

Ma arvan, et algajal ei ole küll kohe mõtet keha neljaks või viieks jagada ! Pigem hakkata jupp- jupilt koormust tõstma ja siis kava lahti harutama !

miks ei ole mõtet? ma arvan, et on küll. Ma teeks küll kõik lihased ühe korra läbi nt 4 või 5 päevaga. Kindlasti on kasulikum teha pigem nii kui, et 5x nädalas terve keha läbi. Kui meeldib jõusaalis käia siis võib ju. Ei pea tegema kõik kordused suutlikuseni, mida palju algajad ei teegi.

rainisk
    Member

miks ei ole mõtet? ma arvan, et on küll. Ma teeks küll kõik lihased ühe korra läbi nt 4 või 5 päevaga. Kindlasti on kasulikum teha pigem nii kui, et 5x nädalas terve keha läbi. Kui meeldib jõusaalis käia siis võib ju. Ei pea tegema kõik kordused suutlikuseni, mida palju algajad ei teegi.

Jutt ei olegi , et ta 5x nädalas fullbody kava järgi peaks treenima. Aga selle kohta, et “kui meeldib jõusaalis käia bla-bla-bla” kohta ütleks mu treener, et jõusaalis käijaid on palju, aga enamus käib niisama aega veetmas ja teisi vaatamas ning ainult väike osa käib tõesti trenni tegemas.

Nojah, eks igaüks teab mida teeb, mina arvan küll, et mõtekam on alustada rahulikult ja tõsta pidevalt koormust.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.