Ujuda Pärast käeluu murdu?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Ujuda Pärast käeluu murdu?
- This topic has 21 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
testuser3.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2009 at 9:23 e.l. #213092
maxcar
MemberKle äkki teeme eksperimendi:murrame su käeluu ja nädala pärast viskame vette – uju!Pärast räägid meile voorumis,kui tore oli ujuda nädalase luumurruga,ja kuidas see taastusravile kaasa aitas,
august 13, 2009 at 9:51 e.l. #213102daemonium
Memberahh ei hakka vaidlema parem endal pole ükski luu katki olnd aga olen kuulnud.Sa oled kuulnud,et ujumine on hea taastusraviks.
Ja nii see ka on.
Aga mitte ometi NÄDAL peale luumurdu!
august 13, 2009 at 11:30 e.l. #213125Sakurai
MemberNädal pärast luumuurdu oleks tervislik kipsis olla
august 13, 2009 at 12:05 p.l. #213137testuser3
MemberMurd oli 3 augusti õhtul, praegu on 13. august. Kipsi pole mul kunagi olnudki, arst andis kaela”koti” käe jaoks, oli vaja haiglast ise ära sõita ja kipsis käega on üsna tülikas juhtida autot, millel pole roolivõimu (rool nagu vanal veokil!) ja käigukast on manuaalne…siiani on sõidetud saanud (ka vasemaga annab käike vahetada), aga momendil pole isegi käsi kaelas, jõudu rakendada käega ei saa, aga ei valuta ja õues käin üldse ilma.
august 13, 2009 at 3:35 p.l. #213160Annika Pärtel
MemberOli ikka murd, või mõra? Kui murd ja kipsis pole, siis soovitaks küll soojalt arsti vahetada…
Ma sõitsin oma murru ajal ka Zhiguliga, millel teatavasti pole roolivõimu, aga never ever ei vahetanud kipsis käega käike, ikka terve käega sai sõidetud.
august 13, 2009 at 5:45 p.l. #213191Kask
MemberPärast murdu tasuks alustuseks lihtsalt vaikselt kätt liigutada ja hästi väikseid raskusi tõsta, et käsi ära harjuks.
Mina kandsin peale käeluumurdu veel kätt sidemes nädala.
Taastusravi on ilgelt tähtis, sest muidu võib käsi veel aastaid hiljem tunda anda.
august 13, 2009 at 8:06 p.l. #213233testuser3
MemberOli ikka murd, või mõra? Kui murd ja kipsis pole, siis soovitaks küll soojalt arsti vahetada…Ma sõitsin oma murru ajal ka Zhiguliga, millel teatavasti pole roolivõimu, aga never ever ei vahetanud kipsis käega käike, ikka terve käega sai sõidetud.
Tänapäeval pole kips ainuõige ja polnud nihestust, st lihtsalt katki, seepärast poldki kipsi vaja.
Eksmas proovi kätt treenida, ujumine ehk ootab…ilmadki sellised
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.