Skip to main content

Ujuda Pärast käeluu murdu?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Ujuda Pärast käeluu murdu?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    maxcar
    Member

Kle äkki teeme eksperimendi:murrame su käeluu ja nädala pärast viskame vette – uju!

Pärast räägid meile voorumis,kui tore oli ujuda nädalase luumurruga,ja kuidas see taastusravile kaasa aitas,

daemonium
    Member

ahh ei hakka vaidlema parem endal pole ükski luu katki olnd aga olen kuulnud.

Sa oled kuulnud,et ujumine on hea taastusraviks.

Ja nii see ka on.

Aga mitte ometi NÄDAL peale luumurdu!

Sakurai
    Member

Nädal pärast luumuurdu oleks tervislik kipsis olla

testuser3
    Member

Murd oli 3 augusti õhtul, praegu on 13. august. Kipsi pole mul kunagi olnudki, arst andis kaela”koti” käe jaoks, oli vaja haiglast ise ära sõita ja kipsis käega on üsna tülikas juhtida autot, millel pole roolivõimu (rool nagu vanal veokil!) ja käigukast on manuaalne…siiani on sõidetud saanud (ka vasemaga annab käike vahetada), aga momendil pole isegi käsi kaelas, jõudu rakendada käega ei saa, aga ei valuta ja õues käin üldse ilma.

Oli ikka murd, või mõra? Kui murd ja kipsis pole, siis soovitaks küll soojalt arsti vahetada…

Ma sõitsin oma murru ajal ka Zhiguliga, millel teatavasti pole roolivõimu, aga never ever ei vahetanud kipsis käega käike, ikka terve käega sai sõidetud.

Kask
    Member

Pärast murdu tasuks alustuseks lihtsalt vaikselt kätt liigutada ja hästi väikseid raskusi tõsta, et käsi ära harjuks.

Mina kandsin peale käeluumurdu veel kätt sidemes nädala.

Taastusravi on ilgelt tähtis, sest muidu võib käsi veel aastaid hiljem tunda anda.

testuser3
    Member

Oli ikka murd, või mõra? Kui murd ja kipsis pole, siis soovitaks küll soojalt arsti vahetada…

Ma sõitsin oma murru ajal ka Zhiguliga, millel teatavasti pole roolivõimu, aga never ever ei vahetanud kipsis käega käike, ikka terve käega sai sõidetud.

Tänapäeval pole kips ainuõige ja polnud nihestust, st lihtsalt katki, seepärast poldki kipsi vaja.

Eksmas proovi kätt treenida, ujumine ehk ootab…ilmadki sellised

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.