Ühisteenused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ühisteenused
- This topic has 50 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Indrek K.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2008 at 9:42 e.l. #155019
matti
MemberÜldse ma teatan ,et lõpetan siia teemase kirjutamise, ei hakka ma oma seisukohti teistele enam peale suruma,uskuge mida tahate.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 9:47 e.l. #155021Indrek K
MemberÜldse ma teatan ,et lõpetan siia teemase kirjutamise, ei hakka ma oma seisukohti teistele enam peale suruma,uskuge mida tahate.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ammu aeg juba!!!
mai 21, 2008 at 9:53 e.l. #155022Annika Pärtel
MemberTõsi ta on, 625 krooni kolme kuu eest ei ole palju, eriti veel arvestades, et sõidulimiiti ju ei ole – sõida või terve päev bussi, trolli ja trammiga edasi-tagasi. Alates hetkest, kui hakkasin ülikooli kõrvalt tööl käima, ostan alati pileti. Enne seda, tuleb tunnistada, sai mõned korrad jänesekõrvad lidus sõidetud küll.Arvestades seda kui s*tased on meie ühissõidukid ja mis kontingent sealt päevade jooksul läbi käib….et ma peaks seal oma suurte trennikottide ja muu jamaga seisukoha või üldse sõidukisse pääsemise eest võitlema, lisaks muidugi tohutu ajakadu, siis tänan ei, selline summa on üle mõistuse suur ja pigem investeerin isiklikku autosse ning kütusesse.
Eile tuli korra bussi peale astuda, suur trennikott õlal, käekott teises käes ja telefonikõne parajasti pooleli, ja esimene asi mida ma kuulsin/nägin, oli see, kuidas üks vastik haisev vene vanamees oli vist jäänud mahaminemisega hiljaks, tormas mulle otsa (ma juba olin bussis), lükkas ja ise mögises “no davaiiiii….” Saatsin ta pool-eesti ja pool-vene keeles sõna otseses mõttes valjuhäälselt p*sse ja tõotasin, et enam sellist jama kannatada ei kavatse. Parem käin jala. Milleks peaksin sellise p*sa eest veel kellegile peale maksma ah?
mai 21, 2008 at 10:02 e.l. #155024hehee
MemberArvestades seda kui s*tased on meie ühissõidukid ja mis kontingent sealt päevade jooksul läbi käib….et ma peaks seal oma suurte trennikottide ja muu jamaga seisukoha või üldse sõidukisse pääsemise eest võitlema, lisaks muidugi tohutu ajakadu, siis tänan ei, selline summa on üle mõistuse suur ja pigem investeerin isiklikku autosse ning kütusesse.Eile tuli korra bussi peale astuda, suur trennikott õlal, käekott teises käes ja telefonikõne parajasti pooleli, ja esimene asi mida ma kuulsin/nägin, oli see, kuidas üks vastik haisev vene vanamees oli vist jäänud mahaminemisega hiljaks, tormas mulle otsa (ma juba olin bussis), lükkas ja ise mögises “no davaiiiii….” Saatsin ta pool-eesti ja pool-vene keeles sõna otseses mõttes valjuhäälselt p*sse ja tõotasin, et enam sellist jama kannatada ei kavatse. Parem käin jala. Milleks peaksin sellise p*sa eest veel kellegile peale maksma ah?
Pileti hind ei muuda seda, kas inimene oskab käituda või mitte. Ma sõidan iga päev oma trennikotiga bussis ja trammis ning kui sealne olukord oleks mulle vastuvõetamatu, siis ma käiksingi jala, aga piletita enam ka ei sõida, sest suudan tööl käia, suudan ka vajaliku eest maksta.
mai 21, 2008 at 10:04 e.l. #155025Rebane
KeymasterOn vahet kas varastada riigilt või varastada inimestelt. Riik ju ei tunnegi,kui väike tükike tema küljest näpistada..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi,trahvi maksmatajätmine ei ole varastamine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh sellise põhimõtte järgi ei tohiks sind kah häirida kui keegi sulle majja sisse murrab ja teleka, stereosüsteemi ja arvuti rotti paneb. Maja hinnaga võrreldes on see ju tühine kopikas – ei tohiks silmgi pilgutama panna. Ma kujutan ette, et sa ei saa esimesed pool aastat sellest arugi, et sul arvuti läinud on. Ja suurelt kallilt bemmilt mingid valuveljed ära panna – suht nohu ju.
Riik võiks ju samamoodi suhtuda. Politsei sõidab letti, vaata asja üle, nokib nina ja ütleb et ‘ah sihukest peenikest prahti nagunii üles ei leia, ma ei hakka siin avaldustki kirjutama. Iseasi kui oleks sul personaalne JET pihta pandud.. või vähemalt helikoptergi. Mingi näruse 4 kummi pärast siin tuled ausaid tööinimesi segama.’
Sa saad ise ka aru, et teed valesti. Ole mees ja maksa trahv ära. Ja järgmine kord osta pilet.
mai 21, 2008 at 10:05 e.l. #155026Indrek K
MemberTo aktivist
Siit ka nimi… ühistransport, ega need, kes sõidu eest raha küsivad küll vastutada ei saa, kes ühistransporti kasutab! Eelmisel aastal elasin pool aastat pealinnas, siis kasutasin vahel bussitransporti, ülemõistuse hull küll asi polnd, kuigi ega kümmet punkti kümnest ka ei annaks! Jala käies tulevad tänaval need samad tegelased vastu, keda bussiski võid kohata, kuigi jah, distantsi on neist tänaval lihtsam hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja üldse, kuidagi palju vingute seal Tallinnas, maale peaksite mingiks ajaks kolima, küll neist räuskavatest venelastest veel puudust hakkate tundma siin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Humal @ läbi ja lõhki maamees ja üli rahul sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Rebasega 100% nõus, väga hästi öeldud, mõtlesin ise ka midagi samasugust kirjutada, aga tundub, et talle ei tee midagi selgeks!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.