Ühisteenused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ühisteenused
- This topic has 50 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Indrek K.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2008 at 6:20 e.l. #154993
matti
MemberEga siin vist muud üle ei jää kui asi kohtus vaidlustada, siin oleneb asi sellest kuda kohtunik seadust tõlgendab, võib tõlgendada mitu moodi, loodame ,et tõlgendab korrektselt,siis pääsen,sest omavalitsus ei saa trahvi tegemise õigust erafirmale täielikult delegeerida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 6:33 e.l. #154994matti
MemberSelle kohta öeldakse, et igal oinal oma mihklipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestis see lause ei kehti täiel määral, meil on kohtusüsteem niivõrd mäda,et võid vabalt kahtlaseid majandustegusid teha, ei juhtu sinuga midagi, ja kui hakkabki keegi sulle jälile jõudma,siis saab praktiliselt igaühe kinni maksta ja nii võidki praktiliselt igavesti puutumata olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi tõsisematest kuritegudest on vabalt võimalik meil pääseda. Näiteks tean ma ühte,keda on narkokuritegude eest vahistatud ligi 10-l korral. Ja mitu korda on ta kohtusse jõudnud? 0 korda, alati on ta vabaks lastud päev peale vahistamist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 6:46 e.l. #154995Rebane
KeymasterEinoh, nii see elu lähebki allamäge. Kõik teevad ja sina teed kah.
Mul on nagu oma seisukoht asjast olemas – prügi maha ei viska, taara viin ära taaramasinasse, liikluses ei sigatse ja piletita ühistranspordis ei sõida. Kahju vaadata inimesi, kes teistest (ja seega ka endast) lugu ei pea.
Aga ega ma loengut ei pea. Igaüks ise kogub omale karmavõlga. Nii et süüdistada saab vaid ennast.
mai 21, 2008 at 7:05 e.l. #154996Indrek K
MemberSeniste matti postituste põhjal mina isiklikult küll ei osanud arvata, et tegemist sellise ülbe, mõtlemisvõimetu, egoistliku seaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!mai 21, 2008 at 7:14 e.l. #154997matti
MemberSeniste matti postituste põhjal mina isiklikult küll ei osanud arvata, et tegemist sellise ülbe, mõtlemisvõimetu, egoistliku seaga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!Ülbe-võib-olla tõesti,aga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlemisvõimetu- kas reaalsuse nägemine nagu see tegelikult on ja oskus ning tahtmine seda ära kasutada näitab tõesti mõtlemisvõime puudumist?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Egoistlik- sõnaraamat defineerib egoismi kui iseloomuomadust,mille korral inimene rahuldab eelkõige oma vajadused,seejärel teiste omad. Mis on ka täiesti loogiline,looduses toimivad loomad samuti, mõnede eranditega,näiteks ema poegi kaitstes.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siga-peeglisse vaadates olen ma enda meelst inimene, ka teised inimese kui liigi tunnused on enamuses olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 7:23 e.l. #155000Indrek K
MemberÜlbe-võib-olla tõesti,aga mulle meeldib
Mõtlemisvõimetu- kas reaalsuse nägemine nagu see tegelikult on ja oskus ning tahtmine seda ära kasutada näitab tõesti mõtlemisvõime puudumist?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Egoistlik- sõnaraamat defineerib egoismi kui iseloomuomadust,mille korral inimene rahuldab eelkõige oma vajadused,seejärel teiste omad. Mis on ka täiesti loogiline,looduses toimivad loomad samuti, mõnede eranditega,näiteks ema poegi kaitstes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siga-peeglisse vaadates olen ma enda meelst inimene, ka teised inimese kui liigi tunnused on enamuses olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, aga selle loogika järgi võib sarimõrvar ka öelda, et sõnaraamatu järgi olen ma inimene, kes on tapnud rohkem, kui ühe inimese vms., aga mis siis!
mai 21, 2008 at 7:31 e.l. #155002matti
MemberJah, aga selle loogika järgi võib sarimõrvar ka öelda, et sõnaraamatu järgi olen ma inimene, kes on tapnud rohkem, kui ühe inimese vms., aga mis siis!Sarimõrvar ja egoist pole kohe kuidagi võrreldavad,olgem siiski realistid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No pm on muidugi kõik asjad võrreldavad,aga alati pole see mõtekas.mai 21, 2008 at 8:35 e.l. #155005moniic
MemberMoraali- ja eetikamoderaatorid ei maga ka siin foorumis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paluks mitte kohe mind torkima ka hakata, aga kas teema ei olnud hoopis sellest kuidas trahvist pääseda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks mõni on siin ikka veel noor kah.Suht möni ju vastaski, kuidas trahvist pääseda: mitte söita ilma piletita
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 8:37 e.l. #155007moniic
MemberEks ma usun,et ta teab ise ka suurepäraselt ,et ei kehtinud,ma ise ka tean suurepäraselt,et mul polnud piletit. Aga kui on võimalus pääseda trahvist,miks seda siis mitte teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Riigiisad varastavad väga palju suuremaid summasid meil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noojah, kui riigiisad varastavad palju suuremaid summasid, siis vöid Sina ka poest varastamas hakata käima….need ju oleks väiksed vargused…..
mai 21, 2008 at 9:10 e.l. #155008asdfghjkl
MemberKui trahvi-protokolli vormistajale mõjuv põhjus öelda, siis saab ka trahvist vabaks ma arvan, näiteks kui öelda, et oled töötu nelja lapse isa, siis trahvist pääseb ma arvan.
mai 21, 2008 at 9:14 e.l. #155009tarx7
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 9:19 e.l. #155012asdfghjkl
Memberpäris hale vabandus. ei ole kuulnd, et see vabastaks. käi jala siis, või istu kodus. või pääseb ka nii tasuta ööklubisse ja taksoga sõitma jne…?Olen kuulnud, et see vabandus toimib, võib-olla on isegi tegu juriidiliselt korrektse põhjusega, tuleks lähemalt uurida seadus-paragrahve. Samamoodi ei hakata trammis istuvale a-sotsiaalile trahvi tegema, olgugi, et juriidiliselt võib-olla oleks tarvidust.
mai 21, 2008 at 9:21 e.l. #155013matti
MemberNoojah, kui riigiisad varastavad palju suuremaid summasid, siis vöid Sina ka poest varastamas hakata käima….need ju oleks väiksed vargused…..On vahet kas varastada riigilt või varastada inimestelt. Riik ju ei tunnegi,kui väike tükike tema küljest näpistada..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi,trahvi maksmatajätmine ei ole varastamine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 9:25 e.l. #155014tarx7
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2008 at 9:33 e.l. #155016matti
Memberjura mõtetu teema üldse ei puudtuta mind,Ahh,et kui teema sind ei puuduta,siis on ta automaatselt jura ja mõtetu??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.