Ühikatoit kaalu juurde võtmisel / kaotamisel
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Mr Fox.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2010 at 9:37 p.l. #282883
Mr Fox
MemberEhk siis, matjusm ja Nestaur, Foxile pannakse söök kodust kaasa. Lugege postitusi kui neile vastate
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii. Pikk lugu, raske juhus. Üritan kuidagi hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu päevane toitumine näeb siis midagi sellist välja –
Hommik – Röstsai + või + juust x2
Enne lõunat – Tee / kohvi
Lõuna – Koolitoit, kusjuures väga hea. Alati võtan 2 piima
Pärast lõunat – Tee
Kell 5 enne trenni – 100-150 grammi makaroone + juust + lihapallid + mingi kaste
Jõutrenn – Ümmarguselt tund aega
Kell 7 – Koolitoit. Jälle 2 piima
Kell 9/10 2-4 Võileiba + tee
Kell 12 – Tassisupp / tee .
detsember 7, 2010 at 5:55 e.l. #282916ROtter
MemberTäpselt nii. Pikk lugu, raske juhus. Üritan kuidagi hakkama saada
detsember 7, 2010 at 6:57 e.l. #282923Sarge
MemberTa ei saa ju endale lubada seda.
Miks sa üldse nõu küsid, kui sa ei saa inimeste nõuandeid täide viia.
detsember 7, 2010 at 7:01 e.l. #282925hehee
MemberKuhu munad jäid?Ta ei saa ju endale lubada seda.Leivad, makaronid ,praekartulid, pelmeenid, odavad supid, kiirmakaronid, vorstid, viinerid, saiad, muna.Saab ju.
detsember 7, 2010 at 1:42 p.l. #282982Mr Fox
MemberSaab ju.Munad on täiesti olemas aga ma ei saa neid alati kaasa ning kui saan siis ainult 1 pakki. Ma küsisin ju nõu nende toiduainete kohta? Millele rohkem rõhku panna ning millal oleks kõige parem aeg neid süüa?
Ma küsisin abi kuna ma lootsin, et ma saaksin midagi uut ja kasulikku teada aga võta näpust.
Tänu siiski igasugusele vastukajale (:
detsember 7, 2010 at 1:51 p.l. #282985Okk
MemberKummaline teema
detsember 7, 2010 at 1:53 p.l. #282987Mr Fox
MemberKummaline teema
detsember 7, 2010 at 2:44 p.l. #282993argoll
MemberLoe siis veidi rohkem. Ei saa käia kui raha pole.Läbiv vastus sul ongi, et ma ei saa
detsember 7, 2010 at 2:46 p.l. #282994jrx
MemberNo sa küsisid nõu olukorras, kus su valikud ongi nii piiratud, et ei ole erilist vahet mida sa teed. Pead leppima sellega, et toitud ebatervislikult ja kaalu kaotus sellise dieediga on üsna ebameeldiv – s.t. saad seda teha ainult kalorite lugemisega ning selle juures jääd tõenäoliselt kannatama tühja kõhtu ja toitainete puudust.
Mida võin soovitada on 2 korralikku aeroobset ja 2-3 intervalli nädalas. See peaks selle süsivesikute hulga käigus hoidma:)
detsember 8, 2010 at 3:46 p.l. #283129Mr Fox
MemberLäbiv vastus sul ongi, et ma ei saa
Okey, kui sa ei saa, siis ära muudagi oma toitumist, vaid tee lisaks üks tugev aeroobne trenn.Näiteks sõidad ratast, või jooksed jne.Seda ju ikka saad?
Argo
Saab küll ju muuta? Mis toiduainele rõhku panna ning kuidas valmistada/millal süüa? Seda vastust ma jahingi siin hetkel.
Ma ei tea miks, aga mulle üldse ei istu aeroobne. Oma kalorid saan enamvähem kulutatud jõutreeningul/taipoksis.
@ JRX
Yep, hetkel lasengi natuke näljal näpistada aga mitte liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.