Skip to main content

Ühe korduselised seeriad

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Ühe korduselised seeriad

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    matjusm
    Member

Teen hetkel üht kava ning mu eesmärk on pigem jõu arendamine kui suurus (selle eest hoolitsen korraliku söömisega).

Näeb välja ta siis selline: Surumine/jalad/tõmbamine

Päev 1: Surumine

Rinnalt surumine

Push press või tavaline õlapress

Kitsa haardega rinnalt surumine

Rööbaspuudel surumine

Päev 2: Jalad

Kükk

Eeskükk või Hack-kükk

Lunge

Good morning

Sääretõsted

Päev 3: Tõmbamine

Jõutõmme

Rinnalevõtt (täpsemalt hang clean)

Lõuatõmbed

Kangiga ettekallutatult ‘sõudmine’

Kordused on seal 5-7 kandis, treenin 4x nädalas ehk sama lihasgruppi treenin iga 4 või 6 päeva tagant.

Küsimus järgmine: Et paremini max jõudu arendada, kas oleks mõtet teha tavaseeriatele lisaks ka mõned ühekorduselised seeriad, raskusega mis on 90-95% max’ist?

Ma ei teeks seda iga trenn vaid igal nädalal võtan ette ühe kolmest põhiharjutusest (kükk, surumine, jõutõmme) ning teen sellele mõned ühekorduselised seeriad. Kas sellisel asjal oleks mõtet ning kui jah, siis kui palju oleks soovitatav selliseid üksikseeriaid teha?

Jarmo Oberst
    Member

Teen hetkel üht kava ning mu eesmärk on pigem jõu arendamine kui suurus (selle eest hoolitsen korraliku söömisega).

Näeb välja ta siis selline: Surumine/jalad/tõmbamine

Päev 1: Surumine

Rinnalt surumine

Push press või tavaline õlapress

Kitsa haardega rinnalt surumine

Rööbaspuudel surumine

Päev 2: Jalad

Kükk

Eeskükk või Hack-kükk

Lunge

Good morning

Sääretõsted

Päev 3: Tõmbamine

Jõutõmme

Rinnalevõtt (täpsemalt hang clean)

Lõuatõmbed

Kangiga ettekallutatult ‘sõudmine’

Kordused on seal 5-7 kandis, treenin 4x nädalas ehk sama lihasgruppi treenin iga 4 või 6 päeva tagant.

Küsimus järgmine: Et paremini max jõudu arendada, kas oleks mõtet teha tavaseeriatele lisaks ka mõned ühekorduselised seeriad, raskusega mis on 90-95% max’ist?

Ma ei teeks seda iga trenn vaid igal nädalal võtan ette ühe kolmest põhiharjutusest (kükk, surumine, jõutõmme) ning teen sellele mõned ühekorduselised seeriad. Kas sellisel asjal oleks mõtet ning kui jah, siis kui palju oleks soovitatav selliseid üksikseeriaid teha?

Mina ei prooviks mitte teha üheseid , vaid teeksin ühel nädalal näiteks ühe harjutuse oletame kükk. Kükis 3sed seeriad (umbes 4-5)kuni enam 3ne ära ei tule siis lähed üle 1stele kordustele ja teed ka (4-5) seeriat. Westside lähenemine.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.