Tere!
Vahelduse mõttes tekkis idee et õppida/treenida ära ühe käega lõuatõmbed ja kätekõverdused.
Ehk keegi on enne selliste harjutustega kokku puutunud ja oskaks anda nõuandeid kuidas treenida, et nendega ka reaalselt korralikult ja hea rühiga hakkama saada.
Ühe käega kätekõverdustes polnud mul põrandalolles lootustki, seega alustasin esialgu treenimist vastu aknalauda, ühe käega. Ei tea kui hea variant see selleks on, aga loodan et see aitab, näiteks iganädal natuke jalgade tahapoole liikuda ja lükke-tõmbe ulatust suurendada.
Lõuatõmmetega proovisin seda varianti, et ühe käega hoian oma randmest kinni ja siis tõmban, see nagu enamvähem töötas, aga rüht oli väga halb, aga tundus täpselt sedamoodi, et ajapikku saaks korda.
Kui mõnel võib tekkida küsimus et kas ma olen üldse parajal teel et selliste harjutustega alustada ja ehk soovitab enne ”kahekäega” lõuatõmbed ja kätekõverdused ära treenida, siis praeguse seisuga tundub et selle asjaga on mul korras. Tavaliselt teen 6 seeriat lõuatõmbeid soojenduseks enne trenni, igas seerias siis 8 kordust ja kordagi abi ei kasuta, teen väga aeglase tempoga ja korraliku rühiga. Kätekõverdustega samamoodi, aga seal on kordusarvud mul tunduvalt suuremad.