TV-st näitas kunagi mingit meest kes ronis mööda pilvelõhkujaid ilma julgestuseta ning seal mainiti ka et ühekäega lõutõmbeid mingi kümnest tuhandest üks suudab teha(vot pole 100% kindel kas 1. 10 000st aga midagi sinna kanti)
KUi oled piisavalt tugev kahekäega tegemises, siis ei ole pärast väikest harjutamist ka ühega probleeme. Aga tehniliselt ilmselt see, et jalad rohkem laiali tasakaalu hoidmiseks ning küünarnukk mitte väljapoole vaid vastu keha pööratud. St töötab rohkem triitseps, mitte rinnalihas.
eem ma usun et,kätekõverdust on lihtsam teha,kui ühe kega lõuga tõmmata(nii et teine käsi ripub kõrval),proovitud variant.
kui keegi tuleb ja teeb nii ühe käega lõuatõmbe,ning samas ta ei suuda ühe käega kätekõverdust teha,hakkan mina sokke sööma ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
TV-st näitas kunagi mingit meest kes ronis mööda pilvelõhkujaid ilma julgestuseta ning seal mainiti ka et ühekäega lõutõmbeid mingi kümnest tuhandest üks suudab teha(vot pole 100% kindel kas 1. 10 000st aga midagi sinna kanti)
Ma olen ka seda näinud. See vend treenib oma ronimiseks nii, et teeb 1 sõrme peal kätekõverdusi. Ja lõuatõmbeid jõuab ta ainult oma väikse sõrmega ka teha ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>