UFC 81
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » UFC 81
- This topic has 23 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
jyrik.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2008 at 6:00 p.l. #140226
MEE
Membermul pole midagi lisada

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 6:21 p.l. #140233foggy01
MemberUskuge mind,crocop tuleb tagasi.
Selliste saavutustega mees ei saa piirduda ufc´es ainult teisejärgulise Sanchesega.
Mark my words
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 6:27 p.l. #140237jrx
MemberUskuge mind,crocop tuleb tagasi.Selliste saavutustega mees ei saa piirduda ufc´es ainult teisejärgulise Sanchesega.
Mark my words
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaks väga loota, et ta enne karjääri lõppu teeb veel mõned korralikud esitused jah:) Väga loodan.
Ma loodan ka seda, et big poppa pump on piisavalt mees, et siia teemasse kirjutada, et “aitäh, et te mu silmad avasite… peace…” ja jagada seda, mida tema profimaadlejatest sõbrad räägivad – sest see oleks tõesti huvitav, mina ei tunne isiklikult ühtegi selle ala tegijat ja siseinfot oleks kindlasti lahe lugeda.
veebruar 11, 2008 at 7:02 p.l. #140246big poppa pump
MemberSinu postitus big poppa pump on hea näide sellest KUI edukas on olnud profimaadluse marketingikampaania…Puhas sport ei olnud profimaadlus juba enam 20. sajandi alguses kui laatadel maadlejad tegid ka juba kokkulepitud matše lisaks kokkuleppimata matšidele. Alates 20 sajandi keskpaigast on järjest levinum ka see, et terve matši üldine käik on varem valmis planeeritud koos siis kõikide stooride ja asjadega seal ümber. Nn. profimaadluse teisel kuldajal ehk 80ndate keskel oli see täiesti tüüpiline.
Dopingukontrolle jaapani puroresus ei ole! Jaapanis ei ole isegi K1’s ega Pride’s dopingukontrolle. Rääkimata siis profimaadlusest (millel Jaapanis on küll väga teistsugune kultuur kui USA’s, ent mõte jääb ikka samaks:)
WWE’s jah nüüd on dopingukontrollid, ent need tehakse erafirma kaudu ning limiidid keelatud ainetele on teistsugused kui olümpiakomitee / osariikide spordikomiteede dopingukontrollil.
Rääkida sellest, et Indy-maadlejad on nii vaesed, et dopingut osta ei jaksa – palju on neid “vaeseid” idioote, kes isegi ilma maadluseta ja soovist suureks saada end keelatud aineid täis topivad…
Euroopa profimaadlusest ei tea ma midagi… võibolla siin mehed peavad rohkem showkultuurist lugu ja on auasi, et ollakse puhas…
Ja see video – kui sa nüüd lähed googlisse selleks, et uurida selle video tagamaid, siis natuke kaevudes saad sa teada järgmist:
1) Reporter John Stossel kaebas maadleja Dr. D kohtusse
2) Dr. D väitis, et WWF boss Vince McMahon oli tal KÄSKINUD niimoodi käituda.
3) Reporter võitis kohtukeisiga WWF’ilt üle 400 000 dollari.
Vot nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandan, väike viga tuli siise. Ei mõelnud ma mitte 90’ndaid nagu 1990, tahtsin öelda 1900. 1920 ja kuskilt sealt, enne Killer Kowalskit, hakati kokku leppima võitjat, kuigi action ise oli päris. Mingist ajast hakkas see ühe arenema selleks, mis ta on praegu. 40 aasta vältel muutus ta väga palju, 60’ndatest alates on ta enam-vähem sama asi, mida nüüd näha võib. Nippe on juures.
Euroopa on Amerrikast maas, meie oleme alles seal, kui ameeriklased mingi 30-40a tagasi. Ron Simmons tõi välja indy-ringi näite steroidide kasutamisest. Arvan, et tema teab sellest pisut rohkem. Indy ringil saavad suuremad “tähed” 300-500$, need vennad võibolla SAAKS steroidikuure lubada, kuid nad lihtsalt ei tee seda.
Dr. D lugu ma tean, summat enne ei teadnud. Vot, loll oli reporter, et sellise VALE küsimuse esitas. See väide, et “profimaadlus on feik” on lollidele, nad ei tea asjast mitte s*ttagi. Löök on löök, nõrk löök kuid siiski. Maadlusnippide ja võtete juures ei ole mitte midagi feiki, püütakse kaasmaadlejat kaitsta, muud midagi.
Omamisest pole mõtet juttu teha, see artiklitest loetu ei anna sulle palju juurde.
Nägin seda käskimise asja, sa tõesti arvad, et selline reaktsioon olekski tulnud vaid kellegi käsu peale?
Jaapani dopingukontroll on tõene, AJPW kontrollis oma maadlejaid. Seda föde vast aga enam ei ole.
veebruar 11, 2008 at 7:19 p.l. #140252MEE
Membermõtt-e-tuuu ja-maaaaaaaaa. Ei ole seal taga mingit reaalsust. Puhas show.
veebruar 11, 2008 at 7:24 p.l. #140256jrx
MemberNo feik feigiks… sõltub sellest kuidas me sellest mõistest aru saame. Prowrestling on võlts selles mõttes, et oli esitatud päris spordi pähe ning tegelikult ei olnud sport. On feik üsna samas tähenduses nagu teater on. Selles kõiges on ka aspekte, mis ka lihtsalt füüsiliste oskuste demonstreerimisele lisaks suht tülgastavad on minu meelest (nt. “blading”).
Käskimise asja – eks wrestlingus tehakse ikka väga palju asju käskimise peale…
Aga lihtsalt infoks veel – üks kõigi aegade MMA suurimaid staare on (endine) pro-wrestler. Kazushi Sakuraba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskohast pärineb see info, et AJPW kontrollis oma maadlejaid? Japsidel on see keelatud ainete mittetarvitamine nagu auasi ka olnud, aga et ametlik kontroll…
veebruar 11, 2008 at 7:40 p.l. #140264big poppa pump
MemberNo feik feigiks… sõltub sellest kuidas me sellest mõistest aru saame. Prowrestling on võlts selles mõttes, et oli esitatud päris spordi pähe ning tegelikult ei olnud sport. On feik üsna samas tähenduses nagu teater on. Selles kõiges on ka aspekte, mis ka lihtsalt füüsiliste oskuste demonstreerimisele lisaks suht tülgastavad on minu meelest (nt. “blading”).Käskimise asja – eks wrestlingus tehakse ikka väga palju asju käskimise peale…
Aga lihtsalt infoks veel – üks kõigi aegade MMA suurimaid staare on (endine) pro-wrestler. Kazushi Sakuraba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskohast pärineb see info, et AJPW kontrollis oma maadlejaid? Japsidel on see keelatud ainete mittetarvitamine nagu auasi ka olnud, aga et ametlik kontroll…
Selle MMA mehe nime olen minagi kuulnud. Perekonnanime küll, kust, see ei tule ette. Seegi hea muidu. Sylvester Terkay pole mingi kõva võitleja või`Tema ka muidu selline suur härg maadleja.
AJPW kontrollis võõrtalenti niipalju kui Matt Bloom ükskord intervjuus rääkis. Jaapanis käib suuri summasid teenimas ka Bill Goldberg. Tema ning kontrollide kohta pole minagi kuulnud.
Korra MMA asi ka sekka, profimaadleja ning olümpiamedalist Kurt Angle on ka väga suur MMA fänn, ning kaalus vahepeal mõne MMA matšis/kakluses osalemist. Vanus sai vist suureks teguriks, pole ta enam nii väga noor midagi. Neljas kümme tiksub minu teada. Asi jäi aga poolikuks. Kahju muidu, ta on väga hea maadleja (Mitte profimaadluses, kuid ka seal, vaid kreeka-rooma omas. Olümpiamedal ikkagi ju just maadluses). Lesnar on ka üpriski tegija maadleja, isegi Mir vastu läks ta ju kohe maha niitma. Kogenematus talle kaotuse tõi, läks vist ka liialt enesekindlaks.
veebruar 11, 2008 at 9:20 p.l. #140311jrx
MemberSakuraba muideks pole üldse suur mees… siuke natural 85 kg… ja ilma igasuguse olulise lihasdefinitsoonita:)
Terkay pole nagu MMA’s suurem asi… küll kolm võitu ja üks kaotus aga teiste samasugustega… Eks neid prowrestlereid on veel MMA’st läbi käinud… Giant Silva ja asjad:P
USA’st kuulsaim MMA-wrestling on vist Ken Shamrock, kes palju ka MMA’s võistelnud, osa muidugi oli Pancrase organisatsioonis, mis on tuntud selle poolest, et tegi “work” matše ka… see selleks…
Kurt Angle on olümpiakuld kui ma ei eksi… vabamaadluses, mitte kreeka-roomas. Oli jah palju juttu sellest, aga nüüd vanus ei luba enam. Üks huvitav intsident on juhuslik “shoot” Angle ja B-klassi MMA-võitleja Daniel Puder’i vahel. See on YouTube’s olemas ka. Raske öelda, kas see oligi nüüd nii plaanitud – ei näe nagu ärilist loogikat selle taga… samas hõisata, et see nüüd oli päris, on ka riskantne… ühesõnaga see oli päris veider… õlad maas, samas lukk peal… nojah… whatever…
…muide, Puder EI ole UFC veteran nagu kommentaatorid ütlevad…
veebruar 12, 2008 at 10:14 e.l. #140381jyrik
Memberkurb, et nii hea ürituse puhul räägitakse ainult ühest matshist ja siis ka põhiliselt eelarvamustest.
noh, kneebar tuli ja oli väga ilus, aga ma tõesti arvan, et kümnest matshist võidaks Lesnar vähemalt kuus. Ta on lihtsalt liiga loom Miri jaoks. Väga hea, et tema debüüt ei osutunud hiilgavaks – mida varem ta saab korraliku põhjuse MMA terminitesse päriselt sisse elada, seda parem.
Lesnar on kiire ja tugev ja tema liikumist ning tegutsemist polnud üldse paha vaadata. Lesnari intekast libisesin kuidagi üle, aga Miri jutust jäi kõrvu midagi taolist, et mingil hetkel tunneb Lesnar kuidas ta enam ei jõua ja köhib kopsu ja mõtleb, et poleks kunagi pidanud ringi ronima jms. noh, bs. isegi kui Mir võidaks Lesnarit alati siis teda enne kägistust või lukku ära väsitada ei ole tal mingit võimalust. respect.
sõnaga, ehkki wrestlingust räägitud jutuga olen nõus siis ma ei möliseks hea mehe kallal ainult sellepärast, et ta enne teisel alal tegutses.
Tim Sylvia vs Antonio Rodrigo Nogueira – suurepärane sub ja uskumatu näide löögitaluvusest.
Jeremy Horn vs Nate Marquardt – Hornil üks väga lahe subiüritus, aga Marquardtil on võimu palju rohkem ja ta on ise ka väga hea tehnikaga.
Chris Lytle vs Kyle Bradley – agressiivne ja otsustav tegutsemine ning kiire lõpp.
häid matshe oli veel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.