turses veresooned
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » turses veresooned
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 3:59 p.l. #20720
kuuliks
MemberTreeningkaaslasel juhtus trenni lõppedes halb asi. Mida see tähendab, kui pärast trenni läksid biitsepsil olevad veresooned väga kõvasti tursesse? Nagu läheks iga hetk katki ja see kestab juba mitu päeva.
detsember 17, 2009 at 4:06 p.l. #243369emmimees
MemberMingit head pumpa tarvitas äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 4:10 p.l. #243370kuuliks
MemberMingit head pumpa tarvitas äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oeh. Ei maksa hakata kohe nii ütlema ega oletama. Ta on 22.a naisterahvas ja ei tarvita midagi!
detsember 17, 2009 at 4:48 p.l. #243394SHOXi
MemberLas käib arsti juures ära. Kodus võiks mõõta ka vererõhku ja pulssi, kui aparaat olemas.
detsember 17, 2009 at 5:46 p.l. #243404.ep
MemberLas käib arsti juures ära. Kodus võiks mõõta ka vererõhku ja pulssi, kui aparaat olemas.ega vererõhk ja pulss järjest mitu päeva kõrged ole, et veresooned peaksid turses olema.
detsember 17, 2009 at 5:47 p.l. #243405SHOXi
Memberseda ma ei arvanudki, aga tundus loogiline, et kontrollida, et need näitajad korras oleks.
detsember 17, 2009 at 9:27 p.l. #243462Bulletproof
MemberTreeningkaaslasel juhtus trenni lõppedes halb asi. Mida see tähendab, kui pärast trenni läksid biitsepsil olevad veresooned väga kõvasti tursesse? Nagu läheks iga hetk katki ja see kestab juba mitu päeva.on sellist asja tal varem ka ette tulnud? a no kui asi kahtlane, siis kindlasti arsti poole pöörduda. ei tea ju mis sellise asja põhjustada võib, võib ju proovida jahutavat hobusepalsamit. ehk aitab.
detsember 18, 2009 at 2:46 p.l. #243614kuuliks
Memberon sellist asja tal varem ka ette tulnud? a no kui asi kahtlane, siis kindlasti arsti poole pöörduda. ei tea ju mis sellise asja põhjustada võib, võib ju proovida jahutavat hobusepalsamit. ehk aitab.Esimest korda ja kui ta mulle näitas, jäid mulgi ihukarvad püsti.
detsember 18, 2009 at 3:25 p.l. #243644Bulletproof
MemberEsimest korda ja kui ta mulle näitas, jäid mulgi ihukarvad püsti.http://www.startlan.ee/node/283 võib aidata. apteegis maksab u 50.-
detsember 18, 2009 at 3:46 p.l. #243649kuuliks
Memberhttp://www.startlan.ee/node/283 võib aidata. apteegis maksab u 50.-No selge. Ma soovitan talle enda geeli sel juhul. Mul ka üks nn ”hobusegeel”, mis jahutab, kuid rohelise kaanega piparmündilõhnaga.
Ükskord ise mõtlesin proovida katsetuseks punase sildiga hobusegeeli, mis pani mind peaaegu põlema. Väga valus oli, see kuumutas hoopis. Jube kogemus oli.
detsember 18, 2009 at 5:46 p.l. #243685Bulletproof
MemberNo selge. Ma soovitan talle enda geeli sel juhul. Mul ka üks nn ”hobusegeel”, mis jahutab, kuid rohelise kaanega piparmündilõhnaga.Ükskord ise mõtlesin proovida katsetuseks punase sildiga hobusegeeli, mis pani mind peaaegu põlema. Väga valus oli, see kuumutas hoopis. Jube kogemus oli.
see punase sildiga on soojendav geel jah. Sildil kirjas, et EXTRA tugev. Ma kunagi panin alaseljale enne trenni. Läks vist sutsu palju. Kui trenn oli täies hoos, selg higine ja see geel hakkas vaikselt mööda selga allapoole libisema… no mõtle ise edasi, kuhu see välja jõudis. Pärast oli viisakalt öeldes väga ebameeldiv tunne
detsember 18, 2009 at 7:45 p.l. #243725kuuliks
Membersee punase sildiga on soojendav geel jah. Sildil kirjas, et EXTRA tugev. Ma kunagi panin alaseljale enne trenni. Läks vist sutsu palju. Kui trenn oli täies hoos, selg higine ja see geel hakkas vaikselt mööda selga allapoole libisema… no mõtle ise edasi, kuhu see välja jõudis. Pärast oli viisakalt öeldes väga ebameeldiv tunne
Kujutan ette küll. Krapsasin ema riiulist selle Extra, kuna ei jõudnud enam oma tuppa nii suure paistes põlvega ja ei lugenud. Minu viga, aga trennikaaslasele soovitan jahutavat kui see probleem taandunud ei ole vahepeal.
detsember 29, 2009 at 12:50 e.l. #246007somps
MemberKui õigesti aru sain, siis ehk abiks Lioton
http://koodikeskus.sam.ee/PIL/PIL_1269042.pdf
Hobusevärkidega see asi, et farmakoloogias räägiti, et pidi täis olema kanserogeenseid värke. Samas inimesed seletavad, et “elupäästev” abivahend. Mina eelistaksin juba haistmismeelele halastades Liotonit.
detsember 29, 2009 at 7:15 e.l. #246019gmaster
MemberKui õigesti aru sain, siis ehk abiks Liotonhttp://koodikeskus.sam.ee/PIL/PIL_1269042.pdf
Hobusevärkidega see asi, et farmakoloogias räägiti, et pidi täis olema kanserogeenseid värke. Samas inimesed seletavad, et “elupäästev” abivahend. Mina eelistaksin juba haistmismeelele halastades Liotonit.
Need hobusepalsamid ja “hobusepalsamid” on erinevad asjad. Need, mis kantserogeene sisaldasid, olid hobustel kasutatavad salvid.
Apteegis neid ei müüdagi, minuteada ainult hipodroomil ja tutvuste kaudu. Need rohelised ja punased purgid, mis müügil apteekides ja osades poodides, on ainult nime poolest suksudega seotud, täiesti inimestele mõeldud. Nimi vist kuidagi hoopis hobukastaniga seotud.
detsember 29, 2009 at 2:38 p.l. #246131kuuliks
MemberNeed hobusepalsamid ja “hobusepalsamid” on erinevad asjad. Need, mis kantserogeene sisaldasid, olid hobustel kasutatavad salvid.Apteegis neid ei müüdagi, minuteada ainult hipodroomil ja tutvuste kaudu. Need rohelised ja punased purgid, mis müügil apteekides ja osades poodides, on ainult nime poolest suksudega seotud, täiesti inimestele mõeldud. Nimi vist kuidagi hoopis hobukastaniga seotud.
Ja mul kunagi töökaaslane palus Hipodroomi poest tuua päris hobusesalvi, mida tema ema tahtis liigestele määrida. Uskus, et see on toimiv. Mind huvitab, kas nn päris hobustele mõeldud salvi tohib inimestele panna ja kas mõjub paremini?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.