Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
- This topic has 365 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2011 at 8:59 p.l. #298081
maleva
MemberMul on olemas isegi pilt, kuidas Sarge vormi tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Samas vabandan Kirbu ees, et ei jõudnud reprortaazi tegema, nagu eile sai kokkulepitud…aprill 18, 2011 at 4:52 p.l. #298194Sarge
MemberAga vorm polnud ju siiski paha. Jalg triibutas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, täna öösel magasin 8 tundi ja terve päev oli suur piin, et ärkvel püsida. Nii hull väsimus oli sees. Hommikul P.Pälliga kummidega kükk ja surumine. Omaette lahe kogemus. Uued rekordid tulid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmisena oli siis L. Medijaineni toitumise loeng, kus rääkisime erinevatest dieetidest ja mis moodi peaks dieedi paika panema inimese iseärasuste järgi. Edasi tervisliku võimlemise praks ja siis õla trenn. Eile ei jõudnud laadida ka ennast. Teen täna suurema laadimise – 600g makaroni salatit ja 300g pitsat on söödud. Õhtul veel pakk pelmeene ja siis homme alustan hästi kerge dieediga, et EKV paremat vormi näidata kui Revalis ja LEKVil.
FASTi sponsorleping on meie!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei, nali naljaks, aga tegelt ma usun, et Rainer saab selle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 5:22 p.l. #298200Rainerr
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes, täna öösel magasin 8 tundi ja terve päev oli suur piin, et ärkvel püsida. Nii hull väsimus oli sees. Hommikul P.Pälliga kummidega kükk ja surumine. Omaette lahe kogemus. Uued rekordid tulid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmisena oli siis L. Medijaineni toitumise loeng, kus rääkisime erinevatest dieetidest ja mis moodi peaks dieedi paika panema inimese iseärasuste järgi. Edasi tervisliku võimlemise praks ja siis õla trenn. Eile ei jõudnud laadida ka ennast. Teen täna suurema laadimise – 600g makaroni salatit ja 300g pitsat on söödud. Õhtul veel pakk pelmeene ja siis homme alustan hästi kerge dieediga, et EKV paremat vormi näidata kui Revalis ja LEKVil.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei, nali naljaks, aga tegelt ma usun, et Rainer saab selle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu senised vormitegemised sel kuul on puhas müstika! Loodan ka ise, et EKV´ks natukene pingutad ja oluliselt paremat vormi näitad.
Mina ise püüan endaga võimalik karm ja aus olla. Ei saa mingeid erandeid ega möödalaske lubada. Veel harjutame poseerimist!
Täna sain koolis valmis ka kohustusliku uurimistöö. Kirjutan teist juba nominaalajaga määratud aastakese ning lõpuks jõudsin sirgele-ainult kaitsmine veel.
Püüan kindlasti seletada õpetajatele ka võistlemisest üht-teist.
Mis puutub FAST´i.. siis olgem ausad. See motiveerib kõvasti ning aitab pingutusi teha. Kuna mu üldtoidulaud on ka palju parem kui varem, siis koos selle lepinguga suudaks ma ilmselt läbi teha veelgi kõvema arenguhüppe, kui seda seni teinud olen!
aprill 18, 2011 at 5:28 p.l. #298204Sarge
MemberMis puutub FAST´i.. siis olgem ausad. See motiveerib kõvasti ning aitab pingutusi teha. Kuna mu üldtoidulaud on ka palju parem kui varem, siis koos selle lepinguga suudaks ma ilmselt läbi teha veelgi kõvema arenguhüppe, kui seda seni teinud olen!Usu mind, sa pole ainuke, keda see aitaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna sel aastal sain tööle, siis on olnud raha, et osta süüa endale. V-o on ka tänu sellele see areng toimunud, mis toimunud on. Polegi varem mõelnud selle peale. Aga see summa on nii väike, et asi on kahekohaline ainult.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan nüüd galeriid, kus oleks pildid enam-vähem otse võetud, et saaks rohkem oma vigasid poseerimises näha.
Ja, mis müstikasse puutub, kas siis Imre vormi tegemine pole müstika?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks igal ühel on omad nipid ja trikid.aprill 18, 2011 at 5:29 p.l. #298206Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes, täna öösel magasin 8 tundi ja terve päev oli suur piin, et ärkvel püsida. Nii hull väsimus oli sees. Hommikul P.Pälliga kummidega kükk ja surumine. Omaette lahe kogemus. Uued rekordid tulid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raineril on ju leping Nosterexxxxiga…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 5:31 p.l. #298207Archangel
MemberNagu öeldakse – kui töötab, siis ei ole vaja parandada. (Don’t fix that which isn’t broken – kuigi seda öeldakse tihtipeale just arvutimängude arendamise kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Aga edu – loodetavasti keegi teist pistab ikka lepingu tasku. Summa ei ole vbl suur, kuid kindlasti võtab nö. “edge’i” ära. Saab veidi vabamalt seda sporti teha, kui ei pea nii paaniliselt sente lugema ja toitu valima hinna järgi.
aprill 18, 2011 at 5:37 p.l. #298212timo116
MemberRainer miks sul lava peal kättemaksuhimulise mõrtsuka muie suul on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 5:39 p.l. #298213Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see ei ole mitte treener Imre käest õpitud….?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2011 at 5:34 p.l. #298383Rainerr
MemberKas see ei ole mitte treener Imre käest õpitud….?
aprill 19, 2011 at 5:38 p.l. #298385Rainerr
MemberTänane trenn jälle tehtud!
Jalad on spordisaalis päris korralikud. Kahjuks on lavapäevaks alati ära kadunud. Üks eriti udune pilt ka :
Energiat ja tahet jagub! Mõrvarlik muie kisub ka vaikselt suule
aprill 19, 2011 at 5:40 p.l. #298386Rainerr
aprill 19, 2011 at 6:48 p.l. #298398Sarge
MemberKurja, Rainer. Sa olid minuga kaks päeva koos ja ei suutnud õppida, kuidas vormi tehakse, kuidas jalad triibutama saada?
aprill 19, 2011 at 6:58 p.l. #298403