Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
- This topic has 365 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2011 at 2:03 p.l. #297271
Sarge
MemberRõõmus teade konkurentidele ja kurvastav teade fännidele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, otsustasin mitte võistelda Eesti Karikal. LEKVil ikkagi osalen. Nimelt on vigastused kergelt süvenenud ja jään vist mõneks ajaks üldse trennist kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Reedel perearsti juurde ja sealt edasi, ei tea kuhu. Plaanin suveks terveks saada, et siis kõvasti lammutada. Plaanid on suured. Kui kasv on hea ja kiire, siis v-o osalen ka Eesti MV, aga kui asi jääb kesiseks, siis sean selle mõtte kahtluse alla. Igatahes, alla 85kg pole plaan lavale minna. Hetkel kaal 80kg ja dieeti pole teinud.aprill 14, 2011 at 11:13 e.l. #297419Rainerr
MemberJõudu ja ilu kallid kaasteelised!
Eile hommikul kella 4 paiku ründasid mind ägedad spasmid. Pärast mõne valuvaigist sissevõtmist sain läbi häda öö hommikusse veeretatud. Tugevad valulised-krambihood jätkusid mõni kord tunnis, terve päeva vältel. Lisaks katkematu iiveldustunne.
No-Spa on tänaseks olukorda veidi parandanud. Hood on harvemaks jäänud ning endal on ka palju parem olla.
Millest kõik see tekkis-ei tea.
Täna õhtul TÜASK´i trenni. Plaanis on teha koos Taavi Tarosega mõned ringid poseerimist ja hiljem selg&triitseps.
Praegu on veel ettevalmistus pühapäeval toimuvateks III LEKV´s. Pärast seda olen juba lõpusirgel EKV´s. Kauaoodatud päev on järjest lähemal!
Rainer
aprill 14, 2011 at 11:21 e.l. #297420vend vähk
ModeratorMõlemad olete sandid? Usun, et haigushoog on ajutine ja varsti tulete lavale vanakesi tuuseldama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 15, 2011 at 4:31 p.l. #297716Rainerr
MemberMõlemad olete sandid? Usun, et haigushoog on ajutine ja varsti tulete lavale vanakesi tuuseldama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajutised need olidki! Täna rääkisin Taaviga ja ilmselt näeb meid kevadel koos veel vähemalt 2 x !
aprill 15, 2011 at 4:56 p.l. #297720Rainerr
MemberTäna treenisin Planetspordis rind&biitseps. Reie nelipea ja taguosa tegin ka kergelt läbi.
Kaal on keskmiselt 76kg. Pühapäevaseks kaalumiseks läheb alla 75 natukene. Usun, et sellega ei tule probleeme.
Mingeid muutuseid teha ei plaani. Lähen sama rada mööda karikavõistluste poole.
aprill 17, 2011 at 4:47 e.l. #297877Rainerr
MemberHommikust!
Sõin just hommikusöögi ja naudin värsket õhku, mis läbi lahtise akna tuppa tuleb.
Taavi on ka minujuures, aga magab alles. Ilmselt oli tema eilne õhtu veidi ekstreemsem kui minu oma.
Käisime koos tuntud Kristjan-J. Konsapi sünnipäeva tähistamas. Mina piirdusin õhtu jooksul 1 kodujuustu ja 2 tassi rohelise teega. Temal ilmselt nii hästi ei läinud.
Magab mul toas põrandal alles. Aga mina olengi rohkem “vara üles, hilja voodi nõnda rikkus majja toodi ” pooldaja.
Kaal on minu aparaadi järgi üle lubatud piirnormi. Ma nüüd vahepeal rohkem ei söö midagi. Kui kohale jõuan, teen Descartesi´s kontrollkaalumise kohe ära.
Tartlased tulge Descartes´i. Ülejäänud hoidke pöialt ja vaadake foorumit!
Cogito ergo sum!
aprill 17, 2011 at 6:23 e.l. #297881Sarge
MemberHommikukohv on ees – peletab ajutiselt suukuivuse ära. Jalgadega võin päris rahul olla. Kaal oli 79.4kg
Minu kuivuse saavutamine toimub teistmoodi kui teistel, et ei soovita seda kellelegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti tuleb Imre järgi, saab siis teda abistada, laadimise teen umbes 2 tundi enne lavale minekut ära. Vast töötab.
Mingi pinge on õlas sees eilsest saati, natuke põen selle pärast, aga loodan, et väga hullult ei hakka tänast võistlust segama.
Kõik Tartu rahvas tulge Descartes’ Lütseumisse kohale kaasa elama!!!
aprill 17, 2011 at 8:19 e.l. #297909Sarge
MemberOleme Descartes´is ja kõva töö käib! Ise olen eriti palju riideid selga pannud ja isegi istudes väike higimull on otsa ees.
Esimesel võimalusel hüppan kaalule! Eesmärk on olla vähem kui 75 kg. Eks näha kuidas saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lava on valmis pandud. Kõik juhatavad sildid, plakatid, viidad olemas. Loodan, et keegi ei suuda ära eksida!
Rainer
aprill 17, 2011 at 3:45 p.l. #298004Sarge
MemberHome, sweet home!
Nii väss olla. Pole kunagi nii palju poseerinud. Jalad olid peaagu krampis pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel Säästu limonaad kaisus ja makaronid tulel.Nii kahju, et spordikotti ei võitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hädasti vaja, aga pole raha, et osta. Eks peab selle kotiga ootama järgmise võistluseni. Vast peab veel vastu. Igalt poolt õmblused lahti, luku juurest on ära veininud kahtlaselt riie, et koti sisu on näha. Vihmaga kuskile minna on terve kott vett täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui ei pea, siis jama… ei saa enam trennis käia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga homme alustan siis dieediga, EKV peab ikka mingi vormi ka tegema. Off-seasoniga ei taha nii suurele võistlusele minna.
Täna sai kõvasti nalja, kindlasti hea kogemus jälle. Imre ajas lõbusat juttu, et kindlasti polnud pealtvaatajatel igav. Ja muidugi SUPER publik oli!!! Kiitused ja suured tänud minu poolt, kes võistlejatele kaasa elasid! Tartu rahvas kindlasti möllab ka EKV.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik, kes eile Kirbu sünnipäeval olid, teavad kuidas ühe õhtuga vormi tehakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Triibutab küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 17, 2011 at 5:18 p.l. #298035timo116
MemberKonstruktiivne kriitika Taavi. Poseerimist õpi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2011 at 6:28 p.l. #298053Sarge
MemberKonstruktiivne kriitika Taavi. Poseerimist õpi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma ootan pildid ära ja siis näen, mis viga ja hakkan parandama. Ise peeglist poseerida ilma võistluspingeta on suht OK. Aga jah, ikkagi ei tule kõik välja, isegi mitte peegli ees. Eks peab eksperimenteerima neid poose.
aprill 17, 2011 at 6:32 p.l. #298056timo116
MemberOma silmaga tundus küll igatahes, et õppida oleks veel vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2011 at 6:53 p.l. #298060Rainerr
Member
Huh, päev on mööda veeretatud.
Võistlus oli huvitav. Publik oli super.! Ise ei olegi varem nii mitu ringi poseerimist teinud. Grimm oli kehv, sest juba maha kulunud.
Tulemuseks: Edasijõudnud noored I Noored-Juuniorid ABS II ABS V
Koju jõudnud, lubasin endale burgeri. See söödud, oli päevast väga suur laks veel sees. Värisesin kodus mitu tundi enne kui üle läks.
Sõin just ühe lahja kohupiima- asi ei ole veel lõppenud. Eesti Karikavõistlused on alles ees!
Praeguseks on energia otsas ja ma kustun vaikselt. Ehk tuleb und ka ja saab homseks puhata. Ees pikk koolipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainer
aprill 17, 2011 at 8:22 p.l. #298077Sarge
Memberaprill 17, 2011 at 8:48 p.l. #298079maleva
Member
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.