Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
- This topic has 365 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2011 at 7:35 p.l. #309157
Sarge
MemberNo, tere!
Jõutõstmise EMV tulekul ja ega Nõoski elu seisma pole jäänud. EMV rinnalt surumises tuli 75kg ja II koht. Täna trennis tegime kükki ja surumist. Kükiga läksime vaikselt üles, kuid mitte maxini. Peab veel tehnikat kõvasti lihvima. Igatahes surumises tegime pausiga surumist. 60kg 3x, 65kg 4×3, 70×1 – ilma särgita!
Kükiga läksime neljaste kordustega üles, alustasime 70 kg’st. Väike videoke ka. Pärast sai veel 120’ga kaks kordust peale tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Seda ka, et oleme ainult kaks kuud ja natuke peale trenni teinud. Kui ta jõusaali tuli ja isiklikud rekordid tegi, siis need on ammu unustatud, kuna need on nii väiksed, et nendega saab ainult sooja teha nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Areng on kõva olnud, aga peab arvestama, et üle ei forseeriks. Kuid õnneks kõik on paigas ja läbimõeldud.http://www.youtube.com/watch?v=6Bo4Pniox9o&feature=youtu.be
Blogisse panin ka ühe vormipildi. Kaal ikka püsib sama 81-83 vahel kõigub.
Ja nagu ikka, kui kellelgi on küsimusi, abi vaja või tahab välja kutsuda, siis mu postkast on alati avatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vastan ka blogis küsimustele.november 10, 2011 at 8:52 e.l. #307939vend vähk
ModeratorTubli töö! Tahaks ikka Raineri tegemistest ka kuulda. Mingil ajal oli mees väga aktiivne, aga nüüd on kuidagi orbiidilt kadunud.
november 10, 2011 at 9:04 e.l. #307929maleva
MemberTubli töö! Tahaks ikka Raineri tegemistest ka kuulda. Mingil ajal oli mees väga aktiivne, aga nüüd on kuidagi orbiidilt kadunud.
Raineril pole aega, bemm vajab nokitsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.november 10, 2011 at 4:46 p.l. #307582Rainerr
MemberRaineril pole aega, bemm vajab nokitsemist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Sellega ma sõidan, mitte ei paranda.
november 10, 2011 at 4:57 p.l. #307571maleva
MemberSellega ma sõidan, mitte ei paranda.
Ma küll loen huviga su autoblogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2011 at 5:25 p.l. #307568Rainerr
MemberTubli töö! Tahaks ikka Raineri tegemistest ka kuulda. Mingil ajal oli mees väga aktiivne, aga nüüd on kuidagi orbiidilt kadunud.
Tõesti-tõesti olen ma juba pikemat aega kadunud olnud. Hoian eesmärgipäraselt eriti madalat profiili.
Ei ole õnnestunud suve hakul saadud vigastustes täielikult taastuda, ning need teevad veel päris kõvasti haiget.
Treeningud on tunduvalt väiksema raskusega kui varem, suurendanud olen aeroobse töö mahtu. Eesmärk jätkuvalt ajateenistuseks valmistuda.
Mõni aeg tagasi jooksid kõik teed ummikusse, ning tegin treeningus kuuajase pausi. Taas hakkasin treenima 2 nädalat tagasi.
Trennist olulisem on ikkagi õppetöö ning kevadised lõpueksamid, milleks valmistumine käib osalt juba praegu. Tuleb kaaluda erinevaid edasiõppevõimalusi ning vahest mõnes aines veidi rohkem pingutada. Vastavalt sellele teen ka järeleandmisi treeningutes. Ei ole mulle suurt õnne treenitud kehast, kui selle arendamisel maksan lõivu õpingutest ning jään kõrgkooli uksetaha.
november 11, 2011 at 7:50 p.l. #306754Rainerr
MemberTehke mis tahate aga tänane õhtu on jalgpalli päralt!
november 12, 2011 at 10:41 e.l. #306604Sarge
MemberTehke mis tahate aga tänane õhtu on jalgpalli päralt!
Väravate suhe: 4 – 0
Kaartide suhe: 0 – 6
november 12, 2011 at 2:57 p.l. #306497Rainerr
MemberVäravate suhe: 4 – 0
Kaartide suhe: 0 – 6
Jaaah…. nägin nägin. Võinoh vaatasin televiisorist. Paraku pean tunnistama, et Mr Olympiale elan ekraani taga suurema entusiasmiga kaasa
november 12, 2011 at 3:37 p.l. #306450Sarge
MemberIse vaatan Poola ja Tšehhi mängu.
Lõpuni ei näe, kuna kohe kohe trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.november 16, 2011 at 4:13 p.l. #304540Sarge
MemberNonii, nonii, nonii…
MMile pilet ostetud. Finaale kahjuks ei saa vaatama jääda. Aga eelvõistluseks olen kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ruupor kaasa ja omadele kaasa elama!Nimelt on tulemas ka 27. novembril EMV jõutõstmises. Valmistumine käib hoogsasti ja trennid on ainult positiivsed. Eile sai tehtud Mariusega jõutõmmet. Paar videot ka sellest. Mariusest veel nii palju, et poiss kaalub 56.3kg ja vanust 15. Treeneriks on teadagi kes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.135kg.
http://www.youtube.com/watch?v=ou9mYGowRLE
145kg.
http://www.youtube.com/watch?v=6aFQiq_4HXw
november 16, 2011 at 5:29 p.l. #304531Janno R.
MemberPange rohkem rõhku tehnikale, need rihmad jõutõmbes visake minema. Siis saab asja ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 16, 2011 at 5:44 p.l. #304525rait83
Membermillest selline imelik tõmbe tehnika?
kui kitsalt tõmmata, siis juba käed väljaspool põlvi aga ma arvan, et õpeta poisile sumo tehnika selgeks ja tõmbab varsti tunduvalt suuremaid raskusi
see tõmme on selline ei liha ei kala
november 16, 2011 at 8:02 p.l. #304308Sarge
Membermillest selline imelik tõmbe tehnika?
kui kitsalt tõmmata, siis juba käed väljaspool põlvi aga ma arvan, et õpeta poisile sumo tehnika selgeks ja tõmbab varsti tunduvalt suuremaid raskusi
see tõmme on selline ei liha ei kala
Võistlusteni nii vähe aega, et lasen praegu tõmmata sellise tehnikaga, kuidas tal endal mugavam on ja nii tõmbab hetkel rohkem.
Enda näite puhul ma tõmban sumo tehnikaga vähem kui seljaga. Ma ainult seljaga tõmangi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tänasest veel nii palju, et ise tegin triitsale pumpa ja Kristoferiga tegime tõmmet. Kevadel tõmbas 152.5kg, vahepeal pole tõmmet teinud ja nüüd tõmbas 170kg ära.
Rihmad on selle pärast, et kang on libe. Nii palju tõmbab rihmadeta kuni kang käes püsib.
detsember 28, 2011 at 1:13 p.l. #268762Sarge
MemberTervitusi Londonist!
Olen siin olnud kaks päeva ja väga jube linn on. Mida kauem siin olen, seda rohkem Eesti meeldib. Kõik on jube kallis ja raha juba otsas. Eestis oleksin selle raha eest vabalt kuu aega rikkalikult ära elanud. Põhilised turismipaigad ka ära vaadatud. Täna uuesti ja teeb mõned klõpsud ka.
Aga palve inimestele, kes on natukenegi kursis siinse eluga, et kas kuskl tasuta jõusaali on võimalik minna. Mingid three days trialid peaksid kuskil olema küll, aga ei suuda leida midagi. Kui midagi keegi leiab, võiks siia postitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.