Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
- This topic has 365 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2011 at 10:37 e.l. #314195
vend vähk
ModeratorVõitsin pildimängu jeeeee! Fitshop Eeden, siit ma tulen!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh kui äge! Kindlasti peab Rainer nüüd oma õnne teistega jagama ning metsikult välja tegema
september 22, 2011 at 10:38 e.l. #314196vend vähk
ModeratorPalju õnne!Ma olen sinu üle nii õnnelik. Tule parem mind koju vaatama. Ma voodis, joon teed, Vietnami salviga määritud kael, sall kaelas, sinepiplaastrid selja peal ja varsti hakkan küüslauku sööma.
Ajad vett välja? Tahad ikka võistelda? Ok, saladus, ma ei räägi sellest kellelegi!
september 22, 2011 at 10:47 e.l. #314197vend vähk
ModeratorRAINER SOOMES
(by teleajakirjanik vend Vähk)
Teisipäeva õhtuti on hakatud näitama uut seriaali “Kalevipojad”. See jutustab neljast eesti mehest, kes töötavad Soomes mustalt ning nendega juhtub seal igasuguseid jamasid. Seda seriaali vaadates hakkas mulle silma selle seltskonna kõige noorem mees. Kutt ikka möllab korralikult! Teada on, et meie kulturismi üks andekamaid poegasid Rainer Neemsalu käis ka suvel Soomes. Mis ta seal tegi või kuidas tal läks- seda on varjanud siiani saladuseloor. Samas tundub, et tõde hakkab kooruma ning selle “Kalevipoegade” seriaali noorem kangelane peegeldabki noore kogenemati Raineri tegemisi põhjamaal

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2011 at 7:43 e.l. #315233Sarge
Member
Lugesin head anekdooti ka veel
:Mees saadab naise poodi kartuleid ostma. Naine käib poes ära aga siis jääb kohe auto alla ja saab surma. Sõber küsib mehe käest, et mis nüüd teed? Mees: Ma ei teagi, makarone vist.
september 30, 2011 at 10:27 e.l. #315254Rainerr
MemberRainer ei ole Soomes! Poeg on kodus
september 30, 2011 at 2:18 p.l. #315284vend vähk
ModeratorRainer ei ole Soomes! Poeg on kodusMillal poeg ennast Planet-Sport poseerimistundides ilmutab?
oktoober 1, 2011 at 12:48 e.l. #315328Looduses6ber
MemberMees saadab naise poodi kartuleid ostma. Naine käib poes ära aga siis jääb kohe auto alla ja saab surma. Sõber küsib mehe käest, et mis nüüd teed? Mees: Ma ei teagi, makarone vist.
😮
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga hästi!oktoober 1, 2011 at 12:05 p.l. #315371Rainerr
MemberMillal poeg ennast Planet-Sport poseerimistundides ilmutab?
Ilmselt tuleks seda Mangi käest küsida!
oktoober 4, 2011 at 7:23 p.l. #315941Sarge
MemberRainer Neemsalut nähti täna TÜASKis! Nägin, kuidas trenni tegi ja see inspireeris ka mind kohe.
Mõtlesin kohe ka suuremaid raskuseid liigutama hakata. Nii, et proovisin täna niisama jõutõmmet, mida polnud 5 kuud teinud ja 5 kuud tagasigi sai ainult 3 nädalat tehtud. Pole eriline jõutõmbe inimene.
oktoober 4, 2011 at 8:02 p.l. #315948vend vähk
ModeratorRainer Neemsalut nähti täna TÜASKis! Nägin, kuidas trenni tegi ja see inspireeris ka mind kohe.Mõtlesin kohe ka suuremaid raskuseid liigutama hakata. Nii, et proovisin täna niisama jõutõmmet, mida polnud 5 kuud teinud ja 5 kuud tagasigi sai ainult 3 nädalat tehtud. Pole eriline jõutõmbe inimene.
Põhja sa keera põhja – kõvemini kõvemini
muusika – sa keera põhja
Karju kaasa ma tahan kuulata
kui hästi sa tead neid sõnu meie uue plaadi pealt
tiri aga tõmba
tiri aga tõmba
tiri aga tõmba alla see fail
tiri aga tõmba
tiri aga tõmba
maksa ära papp ja kõik on fain
oktoober 11, 2011 at 7:28 p.l. #317126Sarge
MemberHei hei!
Olen haigusest taastumas ja täna tegin tühja kangiga esimesed kükid! Jei.
Merisalu powerlifting team blog
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Igatahes 22. oktoober on lähenemas ja poisid (Marius ja Kristofer) on tippvormis. Täna sain kõvasti Kristoferi pärast rõõmu tunda. Mariuse pärast eile. Poisid teevad tõsiselt tööd ja arenevad nii, mis kole.
Proovisime Kristoferiga särki ja saime tööle korralikult. Nädalavahetusel paneme algraskused paika, teisipäeval viimane trenn ja siis anname 110% puhkust.
Mariusega tahaks ka särki proovida, aga ta nii pisike, et sellist särki ei saa. Kui kellelgi on 55 kg’sele särki laenata, siis palun saata PM või ühendust võtta maili teel sarge@hot.ee.
oktoober 12, 2011 at 7:31 e.l. #317159vend vähk
ModeratorHei hei!Olen haigusest taastumas ja täna tegin tühja kangiga esimesed kükid! Jei.
Merisalu powerlifting team blog
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Igatahes 22. oktoober on lähenemas ja poisid (Marius ja Kristofer) on tippvormis. Täna sain kõvasti Kristoferi pärast rõõmu tunda. Mariuse pärast eile. Poisid teevad tõsiselt tööd ja arenevad nii, mis kole.
Proovisime Kristoferiga särki ja saime tööle korralikult. Nädalavahetusel paneme algraskused paika, teisipäeval viimane trenn ja siis anname 110% puhkust.
Mariusega tahaks ka särki proovida, aga ta nii pisike, et sellist särki ei saa. Kui kellelgi on 55 kg’sele särki laenata, siis palun saata PM või ühendust võtta maili teel sarge@hot.ee.
Iga algus on raske! Kui vaja, siis teeb spordipoiss ka tühja kangiga trenni. Oluline on vigastuste vältimine ja taastumine pärast haigust! Rohkelt vitamiine!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 7:33 p.l. #317293Sarge
MemberIga algus on raske! Kui vaja, siis teeb spordipoiss ka tühja kangiga trenni. Oluline on vigastuste vältimine ja taastumine pärast haigust! Rohkelt vitamiine!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna jälle kahtlane olek. Ei ole veel terveks saanud ja vitamiine tarbin tõesti liiga vähe.
Igatahes täna tegin juba 40kg 3×15
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tõmbas korralikult täis jala juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Igatahes, väljaasteid ei julge veel teha.oktoober 13, 2011 at 9:09 e.l. #317363vend vähk
ModeratorTäna jälle kahtlane olek. Ei ole veel terveks saanud ja vitamiine tarbin tõesti liiga vähe.Igatahes täna tegin juba 40kg 3×15
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tõmbas korralikult täis jala juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Igatahes, väljaasteid ei julge veel teha.Otsi sõber Rainer üles ja tantsite Kaerajaani ning jalg läheb jämedaks nagu tammepakk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2011 at 3:06 p.l. #318008Sarge
MemberSai kunagi suvel kunagi mõnusalt õhtut veedetud. Filmisime naljapärast üles ja tegime sellest muusikavide
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Blogi kavatsen ka nüüd tihedamini uuendada. Plaanis paar videot teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.