Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu
- This topic has 365 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 14, 2011 at 2:33 p.l. #310278
Rainerr
MemberTervitused kallis spordirahvas!
Täna olin üle pika aja jälle jõusaalis. Alates 10 juunist, on kaal langenud kuue kilogrammi võrra. Kahjuks mitte ainult rasva ja vee arvelt. Sellest hoolimata on enesetunne suhteliselt hea ja jõuvarud täiesti adekvaatsed.
Pärast Imrega koos tehtud Bodypumpi harjutusi tegin saalis intensiivse üldkehalise treeningu. Lõpetuseks terapeudi poolt määratud harjutused seljale + venitused.
Suurepärane on, et õlg ei anna enam end tunda. Saab teha jälle kätekõverdusi, rööbaspuid, trosside ristamisi, surumisi.
Lähen veel täna nädalaks Hispaaniasse reisile. Pärast seda jätkame samas suunas, kuid suuremate pööretega!
Enamasti teie, alati kellegi
Rainer
august 14, 2011 at 2:35 p.l. #310279vend vähk
ModeratorTubli töö!
Loodan tänase poseerimise pildid ka ruttu ära teha ja siis saad Hispaanias Umberole uhkustada.
august 14, 2011 at 3:30 p.l. #310286Ott Kiivikas
MemberKas Tartu noori ikka EMV on ka tulemas? Pean silmas eelkõige Sarget ja Rainerit.
august 14, 2011 at 5:06 p.l. #310288Rainerr
MemberKas Tartu noori ikka EMV on ka tulemas? Pean silmas eelkõige Sarget ja Rainerit.Kummalisel kombel on praegu veel vara öelda. Vaatame Sargega mis Septembri alguses pilt näitab, kuigi töö käib juba võistlustakti järgi.
august 14, 2011 at 5:48 p.l. #310289Ott Kiivikas
MemberNoored mehed, teil peaksid juba kangi vaatamisest lihased kasvama hakkama….
august 14, 2011 at 6:46 p.l. #310292Sarge
MemberNoored mehed, teil peaksid juba kangi vaatamisest lihased kasvama hakkama….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel pole aega olnud eriti. Progressi ei toimu, vähemalt kaalunumbri järgi, kuid visuaalne pilt on parem. Ma kaalusin aasta aega tagasi ka sama palju kui praegu ca 81kg.
Ei ole endale võistlusplaane küll sättinud. Kui ainult, siis mingi off-season vormiga nagu Lõuna-Eesti Karikal – ühe päeva nägin vaeva, et kuivaks saada. Hetkel üritan ennast terveks ravida, et saaks lammutama hakata talvel
.august 14, 2011 at 7:03 p.l. #310294Rainerr
Memberaugust 15, 2011 at 8:05 e.l. #310306vend vähk
ModeratorTubli valik. Muidugi karm, et eesti mehed banaani peavad soojale maale kaasa võtma, aga küll mõni hispaanlane toob jällegi detsembris kotitäie lund
august 15, 2011 at 8:10 e.l. #310307vend vähk
ModeratorKummalisel kombel on praegu veel vara öelda. Vaatame Sargega mis Septembri alguses pilt näitab, kuigi töö käib juba võistlustakti järgi.Te ärge üksteist vaadake, vaid tehke vormist pilti ja laske teistel otsustada, kui hea vorm on. Kahekesi olete nagunii üksteise suhtes räigelt kriitilised ja siis jätate äkki võistlemata.
august 15, 2011 at 8:16 e.l. #310310lkv
MemberMa küll ootan Teid võistlema…
august 15, 2011 at 10:34 e.l. #310318Sarge
MemberMa küll ootan Teid võistlema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EMV olen Sandra ja Raineri abiline.

PS! 19 või 20 august olen Tallinnas. 20 august toimub laululaval Vabaduse laul. Võib kokku saada ja niisama tšillida ning paar õlut teha, kel võistlushooaega pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2011 at 11:38 e.l. #310425vend vähk
ModeratorRainer oli oma särgiga, mis ma talle USA-st tõin ilmselt väga rahul!

august 16, 2011 at 12:14 p.l. #310431Sarge
MemberTreeningud jäävad mul nüüd nädalaks ajaks kõrvale. Lähen minema ja jõuan tagasi alles 24. august. Enda keharaskustega vast teen midagi kui aega on. Ei kujuta ette.
august 24, 2011 at 10:05 e.l. #310997Sarge
MemberTagasi! Enam-vähem elus ja enam-vähem terve. Sai siis kasvataja oldud laagris. Raske oli, aga asja sai.
Polnud tükk aega ka blogi täitnud, kuid nüüd olen taas aktiivne. Lisaks sügisel peaks minu elusse ka paar muutust tulema trenni suhtes. Püsige lainel
august 24, 2011 at 10:10 e.l. #310998vend vähk
ModeratorTagasi! Enam-vähem elus ja enam-vähem terve. Sai siis kasvataja oldud laagris. Raske oli, aga asja sai.Polnud tükk aega ka blogi täitnud, kuid nüüd olen taas aktiivne. Lisaks sügisel peaks minu elusse ka paar muutust tulema trenni suhtes. Püsige lainel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mis muutused need siis tulevad? Liitusid MMA löögirühmaga? Jääme huviga ootama
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.