Tundub nagu oleks…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tundub nagu oleks…
- This topic has 28 replies, 18 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2007 at 6:39 p.l. #127742
yamikazi
MemberAktivist on diediil et kipub pahurdama või ma eksin ?
oktoober 12, 2007 at 6:46 p.l. #127743Annika Pärtel
MemberAktivist on diediil et kipub pahurdama või ma eksin ?
Jah, üks siin ju mainis et lihastega naised on paksud ja koledad. Nüüd ei söö ma enam üldse ja täna tegin 3 tundi aeroobset kah… Sest muidu ma ei ole ju popp ja noortepärane
oktoober 12, 2007 at 7:22 p.l. #127752Angel-liis
MemberNo seljuhul on tal viimase pool aastat koguaeg päevad olnud
oktoober 12, 2007 at 7:33 p.l. #127755veinikaarija
MemberNüüd on kõik tarkused raamatus, foorumit pole enam vaja .Kui on midagi ebaselget loe raamatut !!!
Ma tõesti tahaksin seda raamatut lugeda, uskuge mind! Aga kust ma seda raamatut saan?! Ses mõttes on mõtetu teha reklaami asjale, mida kuskilt ei saa. Või äkki ma eksin ja raamat on siiski avalikusele saadaval?
oktoober 12, 2007 at 7:48 p.l. #127757Rossbach
MemberNii on, algajana olen saanud oma küsimustele vastused valdavalt otsingut kasutades. Järelikult kõik olulised teemad (a la kuidas pekki kõhult vähemaks saada) juba käsitletud. Võibolla tuleks vanad postitused kustutada, siis oleks põhjust postitada
oktoober 12, 2007 at 8:05 p.l. #127758MEE
Memberjätke Aktivist rahule.. ta lihtsalt teistsuguse filosoofilise lennuga kui mõned. Mõni teeb, mõni räägib.
oktoober 12, 2007 at 8:21 p.l. #127759painkiller
MemberHetkel võib siin natuke vaiksem olla, aga enne kevadet hakkab siia taas väga palju teemasid tekkima. Ma olen selles vägagi kindel! Niiet pole põhjust muretsemiseks
oktoober 12, 2007 at 8:33 p.l. #127761gmaster
Memberilmad on külmad ja koledad
kõik on talveunes või ajavad oma asju
kui ilmad soojemaks lähevad, siis tuleb ka elu tagasi
oktoober 12, 2007 at 8:54 p.l. #127762Annika Pärtel
MemberNo seljuhul on tal viimase pool aastat koguaeg päevad olnud
Appi…kuule, ega sa juhuslikult mu günekoloog ei ole (punastan)? Ma rohkem variante ei oska küll nii äkitse pakkuda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nohh, tore ju, kui vahel on inimesi, kes teisi nii lihtsalt lõbustada oskavad… see vist selle teema mõte oligi, ma kahtlustan
oktoober 12, 2007 at 8:57 p.l. #127766gmaster
Membersuht offtopicuks läinud, tavaliselt ollakse küll väga ranged selles suhtes
oktoober 12, 2007 at 8:57 p.l. #127767Annika Pärtel
Membersuht offtopicuks läinud, tavaliselt ollakse küll väga ranged selles suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumit peab ju huvitavaks tegema, nagu nõuti…
Aktivistil on lihtsalt päevad vist… kui tema hiljutisi postitusi siin foorumis vaadata…
Selle kohta käib ütlus: “kui ei taha, ära… “. Ehk siis- kui ei taha, ära vaata. Lihtne ja peaks arusaadav olema kõigile. Kuidas sul endal muidu päevadega lood on? Mul ei ole neid juba enam ammu, ma olen nüüd juba liiga mehelik. Eile hakkasin lõpuks habet kah ajama, nüüd võib jälle mõnda aega inimeste seas ringi liikuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2007 at 10:35 p.l. #127772Angel-liis
MemberHeaküll heaküll sai vist vähe liiale mindud…läks lapsikuks kätte ära asi. Tegelikult polnud teema algatus nalja eesmärgil tehtud. Teiseks olen Aktivisti päriselus rohkem kui üks kord näinud…ja mehelik ta pole….tõsine, aga mitte habemega
Kolmandaks härra Meele…jah täpselt, teil on õigus. Mõni teeb, mõni räägib. Kuid on ka kolmas variant- Mõni räägib, et teeb
oktoober 13, 2007 at 5:28 e.l. #127777Arnold
MemberMa tõesti tahaksin seda raamatut lugeda, uskuge mind! Aga kust ma seda raamatut saan?! Ses mõttes on mõtetu teha reklaami asjale, mida kuskilt ei saa. Või äkki ma eksin ja raamat on siiski avalikusele saadaval?Raamatu on saanud esimeses järjekorras treenerid, kes on läbinud EKFL i kutsekvalifikatsooni eksamid.
Samuti kõik need kes osalevad või on osalenud EKFLi kulturismi ja fitnessi treeneri erialasel koolitusel.
Raamat on jagamiseks ka spordiklubidele, kus tegeletakse jõusaalitreeningutega.
Raamatu hind on 0 krooni – st. teenete eest.
KES kuuluvad ülal nimetatud nomenklatuuri ja ei ole veel oma Raamatut saanud, palun pööduge
EKFL i tel. 6774 666 või kirjutage oma soovist rosin@fitness.ee
Vaata raamatuesitlusel, 27.09.07 Wonderbaris tehtud fotoreportaazi!
PS. Neile, kes mingil põhjusel ei kuulu nomenklatuuri – paluge väljavalitutel raamatut refereerida, nad teevad seda siin foorumis meeleldi
oktoober 13, 2007 at 5:39 e.l. #127781Annika Pärtel
MemberRaamatu on saanud esimeses järjekorras treenerid, kes on läbinud EKFL i kutsekvalifikatsooni eksamid.Samuti kõik need kes osalevad või on osalenud EKFLi kulturismi ja fitnessi treeneri erialasel koolitusel.
Raamat on jagamiseks ka spordiklubidele, kus tegeletakse jõusaalitreeningutega.
Raamatu hind on 0 krooni – st. teenete eest.
KES kuuluvad ülal nimetatud nomenklatuuri ja ei ole veel oma Raamatut saanud, palun pööduge
EKFL i tel. 6774 666 või kirjutage oma soovist rosin@fitness.ee
Huvitav ja asjalik raamat! Mul rohkem kui 1 kord läbi loetud ja kindlasti tasub seda kõigil asjast huvitatutel teha. Lihtsalt ning konkreetselt ära seletatud, mis on mis ja kuidas ning miks teha, nii harrastajale ,võistlussportlasele kui treenerile lugemiseks. Suured tänud Indrek, Arnold ja Ott!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.