Skip to main content

Tume shokolaad vs kuivatatud puuvili.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tume shokolaad vs kuivatatud puuvili.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Minu küsimus on selline, et kumb oleks parem snäkk kaalu alandamise eesmärgil.

Kas 30g tumedat shokolaadi 81% kakao sisaldusega, mis annab 163 kalorit, 3 g proteiini,12g rasva ja 6 g süsivesikuid, või süüa ära 60 grammi kuivatatud puuvilja, näiteks kuivatatud ploomi, mis annab 153 kalorit, 1g proteiini, 0 g rasva ja 36g süsivesikuid? Kas need on üldse head vahepalad, mida kooli kaasa võtta, et näksida, kui suur nälg peale tuleb või soovitate midagi muud? Nimelt piimatooteid ma üldse ei söö kahjuks.

vrsm
    Member

Minu küsimus on selline, et kumb oleks parem snäkk kaalu alandamise eesmärgil.

Kas 30g tumedat shokolaadi 81% kakao sisaldusega, mis annab 163 kalorit, 3 g proteiini,12g rasva ja 6 g süsivesikuid, või süüa ära 60 grammi kuivatatud puuvilja, näiteks kuivatatud ploomi, mis annab 153 kalorit, 1g proteiini, 0 g rasva ja 36g süsivesikuid? Kas need on üldse head vahepalad, mida kooli kaasa võtta, et näksida, kui suur nälg peale tuleb või soovitate midagi muud? Nimelt piimatooteid ma üldse ei söö kahjuks.

kui neist kahest peab valima siis mina isiklikult valiks kuivatatud puuvilja. isiklikult.

aga pigem soovitaksin ehk, kui on VÄGA tahtmine snäkkida, süüa värskeid (puu)vilju. pirn, apelsin, õun, porgand

jõuents
    Member

Jah muidugi, kui “süsivesiku nälg” tuleb, siis leevendada seda süsivesikutega mis tekitab omakorda pärast seda magusa isu ning mis kõik kokku teeb suure insuliini erituse mis omakorda soodustab rasvade ladestamist.

Kui söögikordade vahepeal tuleb nälg peale siis on probleem põhisöögikorras. Milline näeb välja sinu söök, peale mida tekib sul hiljem “näksimisvajadus” (tavaliselt saad sealt ülemäära süsikaid ja liiga vähe rasvu ja valku). Asenda see millegi rasva-ja valgu rikkaga nagu näiteks kreekapähklitega või rasvase kohupiimaga mis annab küll rohkem kaloreid kuid mis ei soodusta insuliini sekretsiooni mille tulemusena oled sa arvatavasti sellisesse staadiumisse jõudnud, et on vaja/soov kaalu alandada.

Dieedi ajal rohke süsivesikute söömine on hullem mida sa teha saad ning see on täiesti vastupidise toimega sinu eesmärgile. Soovitan lugeda sul Fred Antsoni artikleid kuidas efektiivselt kaalu alandada: Effective & Permanent Fat Loss Symposium I osa, II osa, III osa.

Nimelt piimatooteid ma üldse ei söö kahjuks.

Kas laktoosi talumatus või puuduvad teadmised piima kasulikusest?

jrx
    Member

Kas need on üldse head vahepalad, mida kooli kaasa võtta, et näksida, kui suur nälg peale tuleb või soovitate midagi muud?

Need EI ole head vahepalad. Seega see vastab ka esimesele küsimusele = ei kumbagi.

Alternatiivid juhul kui piimatooted ei sobi: pähklid, värsked juurviljad, lihatooted.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.