Tüli on tõmmatud avalikkuse ette..
- This topic has 49 replies, 20 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2011 at 1:08 p.l. #304428
matjusm
MemberKui positiivse proovi andnud sportlane võib ala vahetades nö. puhtalt lehelt alustada on karistuse määramise kord puudulik. See on minu arvamus.Mõistetav on, kui näiteks jalgrattur, kes on dopingu testis põrunud, otsustab hakkata jõutõstjaks, et tema positiivne dopingu testi tulemus mingit edu talle teiste ees ei anna, kuid kulturism ja Jõutõstmine on ilmselgelt suhteliselt sarnased alad.
Oskab keegi vastu vaielda? Ootaks huviga.
Saan sinust täiesti aru ja ma arvan et see on igati loogiline väide.
Üheks vastuväiteks võib pakkuda seda et erinevatel spordialadel võivad olla erinevad ained keelatute nimekirjas ehk et mingi asjaga ühel alal vahele jäämine ei pruugi teisel spordialal midagi tähendada.
mai 29, 2011 at 2:21 p.l. #304442rait83
MemberSaan sinust täiesti aru ja ma arvan et see on igati loogiline väide.Üheks vastuväiteks võib pakkuda seda et erinevatel spordialadel võivad olla erinevad ained keelatute nimekirjas ehk et mingi asjaga ühel alal vahele jäämine ei pruugi teisel spordialal midagi tähendada.
su jutus on point aga antud juhtumi puhul see küll kõnealla ei tule, ma arvan et stanazolol või mis iganes see oli, on pea igalpool keelatud ainete nimekirjas.
Aga imelik juhtum tõesti, jääd kulturismis dopinguga vahele ja teretulemast jõutõstmise võistlustele, keegi sind ei puutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2011 at 3:31 p.l. #304450lifter
Membersu jutus on point aga antud juhtumi puhul see küll kõnealla ei tule, ma arvan et stanazolol või mis iganes see oli, on pea igalpool keelatud ainete nimekirjas.Aga imelik juhtum tõesti, jääd kulturismis dopinguga vahele ja teretulemast jõutõstmise võistlustele, keegi sind ei puutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ma üldse ei mõista, miks see võistlus EJTL kalendris oli. Mingeid jõutõstmise reegleid nüüd küll ei järgitud.
No okei, maakondlike võistluste hulgas küll, aga seal olid ka näiteks Eesti üliõpilaste lahtised mv jõutõstmises. Neid kahte võistlust nüüd küll samasse nimekarja ei paneks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks umbes sama, kui kulturistid hakkaksid oma ametlikku kalendrisse ühiseid poseerimistunde üles märkima Reval Cupi ja kevadiste Eesti karikavõistluste kõrvale.
mai 29, 2011 at 4:10 p.l. #304468kaido leesmann
MemberKorraldaja on käitunud korrektselt: ühtegi võistlejat, kes omaks EJTL-s kehtivat võistluskeeldu võistlustel ei osalenud.
Tegemist on siiski kahe erineva spordialaga ja kahe erineva alaliiduga.
Samas jääb ka sportlasele teatud vastutus. Eks igaüks peab ise otsustama, kui eetilne see on või ei ole võistelda.
Kui analoogiline olukord tekiks enne Eesti MV-si (et keegi annab ennast näiteks ülesse EMV-le), mis on ametlikud tiitlivõistlused, siis tuleks ilmselt asi erlaldi arutusele EJTL juhatuses.
mai 29, 2011 at 7:56 p.l. #304486Alexander Andrusenko
ModeratorTegelikult ma üldse ei mõista, miks see võistlus EJTL kalendris oli. Mingeid jõutõstmise reegleid nüüd küll ei järgitud.No okei, maakondlike võistluste hulgas küll, aga seal olid ka näiteks Eesti üliõpilaste lahtised mv jõutõstmises. Neid kahte võistlust nüüd küll samasse nimekarja ei paneks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks umbes sama, kui kulturistid hakkaksid oma ametlikku kalendrisse ühiseid poseerimistunde üles märkima Reval Cupi ja kevadiste Eesti karikavõistluste kõrvale.
Kalendrisse panime selleks, et ei küsitaks, kas tohib võistelda või mitte. Tohtis küll.
Aga muudel spordialadel saadud võistluskeelde ei jõua alaliit hallata. Kui on teada, et inimene on mingil teisel spordialal jäänud dopinguga vahele ja soovib võistelda jõutõstmise tiitlivõistlustel, siis võetakse asi arutamisele (tõenöoliselt on siis oodata dopingtesti).
TANK: osalemise ja võistlemise vahe on selles, et osaleda võib mitte ainult võistleja rollis, vaid ka muudes rollides – näiteks organisaatorina.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.