Tulge kõik peole!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tulge kõik peole!
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2010 at 6:55 e.l. #21390
Aile
Memberjuuni 18, 2010 at 7:46 e.l. #268706Aile
MemberMa olen ise proovinud ka meie regilaulude järgi orientaalset tantsu. Täiesti võimalik.
juuni 18, 2010 at 9:11 e.l. #268489Rebane
KeymasterMa olen ise proovinud ka meie regilaulude järgi orientaalset tantsu. Täiesti võimalik.
Meile peaks ka saama foorumisse youtube videosid panna – vajab veidi nokkimist aga põhimõtteliselt näeb asi välja järgmiselt
Sul on youtube’i link
Sealt eemaldad selle teksti mis on peale seda ?v= märki – ja kui tuleb järgmine kahltane märk (milleks on &) siis kuni selle märgini.
Ehk siis ülaltoodud lingist jääb alles: _CX1Qg0z2NI
Seejärel ümbritsed ta [ youtube ] [ /youtube ] märkidega (eemalda sulgude seest tühikud) ja tulemuseks on…
juuni 18, 2010 at 6:36 p.l. #268776Aile
Memberjuuni 30, 2010 at 5:14 e.l. #269560hehee
MemberPostitan siia teemasse veel teisegi peokutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>II CSITi maailmamängude avatseremooni, võimlemispidu “Pidu läheb käima”
Panin Õhtulehe lingi, sest Kalevi kodulehel vaatajale kahjuks adekvaatset infot pole. Õhtulehe infole veel lisaks, et Ott Lepland ei jaga mitte lihtsalt autogramme Viru keskuses, vaid esineb ka peol.
juuni 30, 2010 at 7:39 e.l. #269583Ott Kiivikas
MemberPostitan siia teemasse veel teisegi peokutse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
II CSITi maailmamängude avatseremooni, võimlemispidu “Pidu läheb käima”
Panin Õhtulehe lingi, sest Kalevi kodulehel vaatajale kahjuks adekvaatset infot pole. Õhtulehe infole veel lisaks, et Ott Lepland ei jaga mitte lihtsalt autogramme Viru keskuses, vaid esineb ka peol.
Mine sa tea ehk külastan isegi seda pidu – hommikul just viisin tütre tantsuproovi Kalevi staadionile….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et lisaks Ott Leplandile võib tribüünil näha ka teist Otti
juuni 30, 2010 at 7:44 e.l. #269585hehee
MemberMine sa tea ehk külastan isegi seda pidu – hommikul just viisin tütre tantsuproovi Kalevi staadionile….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ta on lillekestega lasteaia rühmas või mõnes vanemas grupis?
Pisikeste kavad on igatahes alati üliarmsad. Proovipäevad on neile muidugi eriti rasked, ent ometi peavad nad vastu ja on vanematele võimlejatele eeskujukski!
juuni 30, 2010 at 8:07 e.l. #269589Aile
MemberMhm… V2ikestele v6imlejatele palju lusti ja r66mu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole suurt tuttav Tallinna klubidega…kuid Astori n2gi v2lja nagu …zahudaloje korolevstvo..
K6hutantsuosa oli nauditav nagu ikka, oli ka yks India-Eesti segu v2ike tantsija, kes tantsis k6hutantsu t6esti mitteeestlastlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.