Tulemused
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
november 9, 2008 at 1:07 p.l. #12036
Blackbull
MemberTere!
Oleks Teile selline küsimus, et kui praegu alustada lihasmassi treeninguid siis milline peaks olema tulemus orjenteeruvalt järgmiseks suveks?
Praegu kaalun 120kg ja olen 190cm pikk. Rasva on ikka parajalt. Samas olen märganud ka seda et lihaskasv on mul päris hea!
Et siis rääkige targad inimesed. Millised tulemused peaksid umbes 8-10 kuu pärast olema!
Ega midagi väga kindlat ja konkreetset ei saagi öelda aga ehk midagi ikka, et saakin oma vaimusilmas mingigi ettekujutuse protsessist!
Suurimad tänud abistajatele !
november 9, 2008 at 1:09 p.l. #160906timo116
MemberKõik on muidugi täiesti individuaalne, oleneb geenidest, toitumisest(kui tellida toitumiskava oleks tulemus maximaalne)…mina isiklikult langetasin 6 kuuga kuni 8kg ja toitumine on nagu ta on…ehk siis mitte korras…trenni sai tehtud 3 korda nädalas..oleks olnud suutlik isegi paremat, aga kuna trennivõimalused ei võimaldanud siis jah…Kuna sa oled praegu suhteliselt palju ülekaalus, siis pole praegu väga lihasmassi juurdekasvu meeletult oodata…praegu algab kaalu langetamine….Jaksu ja jõudu minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2008 at 1:12 p.l. #161321gmaster
MemberKui ausalt teada tahad siis järgmiseks suveks võid olla supervormis, kui treening ja toitumine paika panna..
november 9, 2008 at 1:39 p.l. #161740Alexander Andrusenko
ModeratorKõik on muidugi täiesti individuaalne, oleneb geenidest, toitumisest(kui tellida toitumiskava oleks tulemus maximaalne)…mina isiklikult langetasin 6 kuuga kuni 8kg ja toitumine on nagu ta on…ehk siis mitte korras…trenni sai tehtud 3 korda nädalas..oleks olnud suutlik isegi paremat, aga kuna trennivõimalused ei võimaldanud siis jah…Kuna sa oled praegu suhteliselt palju ülekaalus, siis pole praegu väga lihasmassi juurdekasvu meeletult oodata…praegu algab kaalu langetamine….Jaksu ja jõudu minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahet pole, palju ta kaalub. Kui inimene tahab lihasmassi kasvatada, siis milleks ta peab rasva põletama veel? Mina küll ei lugenud postitusest välja, et ta tahab kaalu alandada.
november 9, 2008 at 1:42 p.l. #161971timo116
MemberVahet pole, palju ta kaalub. Kui inimene tahab lihasmassi kasvatada, siis milleks ta peab rasva põletama veel? Mina küll ei lugenud postitusest välja, et ta tahab kaalu alandada.Tõsi ta on, kuid ta kirjutas, millise ettekujutse ta saada võiks…mina kirjutasin omast kogemusest, et minul algas ennem rasvapõletus suurel määral…ja ma arvan, et temal tuleb see ka…oleneb täiesti mida ta saavutada tahab…
november 9, 2008 at 2:21 p.l. #165636Always 110%
MemberMida rohkem infot enda kohta annad seda täpsemalt saab ennustada, aga kui vastupidavus on korras võib selle ajaga paljugi muutuda.
november 9, 2008 at 2:44 p.l. #165698Blackbull
MemberTäpsustuseks!
Hetkel kaalun siis 120kg aga ma arvan et normaalne kaal oleks kuskil 100kg.
Ma ei tea muidugi kuidas see mõjub kui hakata 120 kilosena kohe tegema massitreeningut !?!
Või mida soovitate ? Ennem rasva vähemaks ja siis massi või kohe massi ?!?
Muidu kaalu langetamine ja massi lisa saamine ei ole mulle kunagi suurt muret valmistanud.
2 korda olen viimase 3 aasta jooksul nädalaga kaalu langetanud 10kg.
Samas füüsilist tööd tehes olen mingi aja pärast märganud näiteks biitseptsi lihase kasvu märgatavalt.
Jagage julgelt kogemusi ja soovitusi leian igast postitusest vajaliku infot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis ennustusi tulemustest 8-10 kuu pärast ootan ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2008 at 4:53 p.l. #166479Savage
Memberpole mõtet ennustamise ja oletamisega aega raisata, trenni ja valu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2008 at 5:15 p.l. #165189vaher
MemberMa ei tea muidugi kuidas see mõjub kui hakata 120 kilosena kohe tegema massitreeningut !?!Või mida soovitate ? Ennem rasva vähemaks ja siis massi või kohe massi ?!?
Praegu ikka massitrenn, treenid omale 4-5 kuud lihaseid juurde, seejärel proovid 4-5 kuud kaalu langetada nii kilo nädalas, alguses läheb arvatavasti natuke rohkemgi, aga pärast raskemini, keskmiseks ongi umbes kilo nädalas ja oledki suveks supervormis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.november 9, 2008 at 7:21 p.l. #168412Aksel
MemberOlen ka seda meelt, et küll aasta pärast see selgu, et mis vorm SIIS on. Hetkel peamine, et püüad teha, mida oskad ja nii hästi kui oskad. Ja järgmiseks – peaksid endale ka suurema eesmärgi püstitama – milleks üldse treenid.
Kõige õnnetum on juhtum, kui pingutad mõned kuud ja sellega kõik piirdubki. Saad küll teada, mis organismiga juhtub mingi lühikese aja jooksul, tavaliselt kaasneb sellega organismi kurnamine, millele järgneb uus kurnamine – ülesöömise ja mitte-millegi-tegemise näol. Olen ise just taoliselt omal ajal tegutsenud. Olin 20, siis sai tehtud päris tõsiselt 4-5 aastat. Sellele järgnes aga 15 aastat mitte midagit. Nüüd ei jõua ära kahetseda seda mahavisatud aega. Seepärast soovitasingi pikem eesmärk paika saada. Küll siis neid lähemaid sobitada saab.
november 9, 2008 at 8:38 p.l. #169021Alfonze
MemberEks jah vormi muutmine on kõik oma teha, lihase ehitamine muidugi raske, selle jaoks on pool aastat ilmselgelt liialt lühike periood. Mis puutub aga nn. rannakeha saavutamisse, siis on see juba pisut realistlikum eesmärk. Minul nüüdseks 10 kuud ja -42kg (võimalikult palju lihast säilitades), tuttavad ära ei tunne, riided on peale jalatsite, sokkide, kinnaste ja mütside uued jne. Enesetundest ma ei räägigi:-)
Seega, et keegi oskaks midagi ennustada peaks olema paigas eesmärk konkreetselt, pikaks ja lühikeseks perioodiks sammud eesmärgi poole jne. Ja siiski kõik algab toitumis ja trennitõdede selgeks tegemisest ja nende tõdede rakendamisest.
Edu igatahes.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.