Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tuleb välja, et L-karnitiin jõuab lihasesse, süsivesikutega tarbides
- This topic has 144 replies, 16 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2011 at 9:03 e.l. #316231
vend vähk
ModeratorPoisid!
Olge head, ärge vaielge!
Oma kogemustest(ja neid on mul päris palju) võin öelda, et igasugused L-karnitiinid, rasvapõletajad jne töötavad süsivesikutega väga hästi, aga iga võistleja ainevahetus ja meetodid on erinevad. Oma tähelepanekutest nendel teemadel ma enam ei kavatse avalikult kirjutada, sest külvaksin niimoodi segadust niigi sogases konnatiigi vees. Kui keegi tahab katsetada, kuidas L-karnitiin ja süskarid omavahel toimivad, siis tuld ja oma seisukohtasid on mõtet sellel teemal alles pärast pikemat katseaega avalikustada. Süsikaid on muidugi erinevaid ja soovitan katsetada igasuguseid variante, et ennekõike iseendale asjad selgeks teha.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 9:08 e.l. #316235Siim Kelner
MemberEt siis sul puudub võime teadmisi omandada või arutelu mõista? Tunnen kaasa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks mingisugune võime ikka on. Istun hetkel loengus ja kuulan matsu mitte jagavate, rumalate haridusonklite juttu. Sama targaks, kui sina, ei loodagi ma saada.
oktoober 6, 2011 at 9:12 e.l. #316238ROtter
MemberAga küsi siis midagi, mis selgusetuks jäänud on.Ma olen kõik lahti seletanud. See, et sinu arust Maa ikka veel lapik on, ei tee sellest veel tõde.
Pealegi. Rotter vähemalt tundub, et nõustub minuga. Ta lihtsalt nokib ja torgib iga nurga alt. Ning toob igasugu ekstreemseid näiteid välja mida ma spetsiifiliselt oma seletustesse vbl sisse ei pannud kuna see pole vajalik. Igaüks võib ise tuletada erinevate olukordade puhul juhtuva seni kuni baasteadmised selged on.
SV polegi tähtis. Ta ei ole eluks vajalik ühend mida peaks toidust saama. (jättes kiudained siinkohal kõrvale)
Ma ei noki ega torgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu lauseehitused on lihtsalt sellised, et iga lause on risti vastupidine eelmisele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi, kõik, mida kirjutad, ei jää ainult selle foorumi teemadesse, vaid on kättesaadav kõigile üle interneti. Ja seda saavad lugeda paljud inimesed, kes ei ole kõigest teadlikud ja võivad mõnest lausest teha valesid järeldusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2011 at 9:35 e.l. #316239Archangel
MemberSV polegi tähtis. Ta ei ole eluks vajalik ühend mida peaks toidust saama. (jättes kiudained siinkohal kõrvale)Ma ei noki ega torgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu lauseehitused on lihtsalt sellised, et iga lause on risti vastupidine eelmisele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi, kõik, mida kirjutad, ei jää ainult selle foorumi teemadesse, vaid on kättesaadav kõigile üle interneti. Ja seda saavad lugeda paljud inimesed, kes ei ole kõigest teadlikud ja võivad mõnest lausest teha valesid järeldusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fair Enough.
Tunnistan süüd, et kuna teema on niivõrd suur ja lai ning vägagi keeruline, siis kohati võib tõesti lausete ülesehitus vale mulje jätta. Kuid seda süüd ei saa siiski ainult minu õlgadele panna.
Kogu maailm tegutsebki nii, et võetakse kõik kontekstist välja ning müüakse rumalatele maha.
A’la, et “uuringud näitavad, et valgujoogi tarbimine suurendab lihasvalgu sünteesi 200% ning seega meie soovitame alati tarbida valgujooki peale trenni.” Siis uurid lähemalt selle uuringu kohta ning avastad, et seda Valgujooki anti inimestele, kes olid dieedil ja kelle tavapärane valgunorm oli mingi 0,5g kehakilo kohta. Ehk “YESSS”… anti lisavalku inimestele, kes olid täielikus valgudefitsiidis ning siis leiti, et lihaskasv paranes… Einoh… Duh.
Ja sellised uuringud on täiesti reaalsed ning neid on pool internetti täis ning kõik toidulisandifirmad kasutavad neid varmalt ära kuna tavalised inimesed ei ole võimelised lugema ega mõistma nende uuringute sisu ja seega on kergelt manipuleeritavad.
Kahjuks selliseid teemasid ei saa kokku võtta ühe lausega nii, et kõik on kaetud ja midagi märkimata pole jäetud. No ei saa lihtsalt. Inimese keha ei vaja elutegevuseks toidust saadavaid süsivesikuid. Ning see on tõde. See, et mõni dumbo loeb välja, et Süskareid üldse “Ever-Never” vaja pole… no sorry. Mida ma selle pärast teha saan.
Pikendan oma laused veel 10 lause võrra, et tagada täielik teema lahkamine? Võib-olla. Aga siis loevad paljud ikka esimest lauset ja kukuvad kaagutama…
Lootusetu…
“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.”
“The only thing that interferes with my learning is my education.”
“Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school.”
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the the universe.”
– Albert Einstein
oktoober 6, 2011 at 7:35 p.l. #316381gmaster
MemberEi ole. Te aga üritate mingit kambakat teha siin ja mu sõnu väänata iga nurga alt. Millegi pärast on tunne, et sellised Haridusonklid koos, aga matsu lahti ei jaga. Seleta igat asja 10x ja siis ikka räägivad mingitest muudest asjadest.No küll on hea, et sina meid lollikesi siin valgustamas oled..
Sest sellist ohtu ju ometi pole, et sina millesti valesti oled aru saanud. Kõige taga on ikka need va Haridusonklid.
oktoober 22, 2011 at 12:46 p.l. #318512AlanBStard
ModeratorEhk. Rasvatarbimine otseselt rasvapõletust oluliselt ei mõjuta. Küll aga mõjutavad üleüldised energiatarbimise kogused üldist rasvapõletustrendi:“Fat oxidation is not linked to the amount of fat consumed through diet.
Kui ekstreemnäideteni minna, siis Atkinsi dieet andis mõnes katses ju isegi vabapidamisel kaloreid piiramata paremaid rasvakaotuse tulemusi kui rasvavaene dieet kaloreid piirates.
Aga vähendades süsivesikuid on ka ketoosini minemata olnud näiteid küll, kus suurema rasvatarbimisega ka energiasüsteem rohkem rasvale orienteerub. Lühiajaliselt – kestvusaladel tehti vanasti mingeid rasvalaadimise katseid lootuses vastupidavust suurendada, aga massiivne süsivesikute laadimine vahetult enne võistlust nullis efekti kiiresti.
The body will not readily convert excess carbohydrates into fat stores; it will first seek to use them as energy.Tuhat ja tuline, miks ma siis süsivesikuterikka menüü peal kiiresti pehmeks lähen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 1:00 p.l. #318517AlanBStard
ModeratorNo ma räägin oma sõnadega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
SV polegi tähtis. Ta ei ole eluks vajalik ühend mida peaks toidust saama. (jättes kiudained siinkohal kõrvale). Kuna keha suudab ise seda sünteesida siis pole tarvis seda sisse süüa. See, kas see on ideaalne trenni tegemiseks või mitte on teine asi.
Sa vist pole kunagi rasket füüsilist tööd teinud, mis kestaks tööpäeva jagu või vastupidavustrenne. Mis sa arvad, mis on joogitopsides suusa- või jalgrattavõistlustel, mida treenerid või abilised raja ääres ulatavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui need treenerid uuringuid loeks, siis nad söödaks valgu-süsivesiku kokteile, õigemini valgu-süsivesiku-karnitiini-tauriini-Mg-C kokteile, mitte puhtaid süsikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Archbishop ju kirjutas ka et “See, kas see on ideaalne trenni tegemiseks või mitte on teine asi.”
oktoober 22, 2011 at 1:04 p.l. #318518AlanBStard
ModeratorA’la, et “uuringud näitavad, et valgujoogi tarbimine suurendab lihasvalgu sünteesi 200% ning seega meie soovitame alati tarbida valgujooki peale trenni.” Siis uurid lähemalt selle uuringu kohta ning avastad, et seda Valgujooki anti inimestele, kes olid dieedil ja kelle tavapärane valgunorm oli mingi 0,5g kehakilo kohta. Ehk “YESSS”… anti lisavalku inimestele, kes olid täielikus valgudefitsiidis ning siis leiti, et lihaskasv paranes… Einoh… Duh.Ega need katsed nüüd nii ekstreemsed ka pole?
Mina jooks ja tihti joongi valku või segu enne trenni ja trenni ajal. Olen vist varem linkinud need katsed, et miks nii. Ei olnud väga hea ülesehitusega katsed aga siiski võis sealt midagi välja lugeda.
oktoober 22, 2011 at 1:43 p.l. #318525Archangel
MemberEga need katsed nüüd nii ekstreemsed ka pole?Mina jooks ja tihti joongi valku või segu enne trenni ja trenni ajal. Olen vist varem linkinud need katsed, et miks nii. Ei olnud väga hea ülesehitusega katsed aga siiski võis sealt midagi välja lugeda.
Lingi uuesti. Olen vist maha maganud vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati nõus lugema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Ahjah. See poksijate uuring äkki? See on vist läbi aegade kõige halvima ülesehitusega uuring üldse. Ning seal just nii oligi, et kaloraaž oli meestel mingi 1000kcal päevas ning siis leiti, et valgujoogi lisamine parandas lihasmassi säilimist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Aga vbl mõtled muid uuringuid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 4:00 p.l. #318546gmaster
MemberNot this s*** again..
Peaks vist Kalmuse tsitaadid teisest foorumist sama teema kohta välja otsima..
oktoober 22, 2011 at 5:30 p.l. #318551Archangel
MemberNot this s*** again..Peaks vist Kalmuse tsitaadid teisest foorumist sama teema kohta välja otsima..
Sinu välja toodud uuring juba lükati ümber. Sa tahad ka ikka oma vana jura ajada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 5:40 p.l. #318554P-A-U-L
MemberArchangel strikes again!
Uskumatu järjekindlus kahes foorumis 24/7 hullu panna!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 5:43 p.l. #318555gmaster
MemberSee oli lihtsalt esimene ettejuhtuv uuring. Leiaks neid veel, kui viitsiks otsida. Loe Journal of International Society of Sports Nutrition (JISSN), sealt peaksid leidma.
Loodan, et Kalmus ei pahanda, et teda parafraseerin, kuna see post oli lihtsalt väga hästi kirjutatud:
“Jaurad siin , et söö või 200g süsikaid peale trenni ja midagi ei juhtu, kasvõi enne magamaminekut ja rasvadks need ei laeku. TRE TRA! TULEMUS SÕLTUB TIHTI + – 20G SÜSIKAST PEALE TRENNI, AGA SINA PANED JUMALA HULLU OMA VÄIDETES JA SEDA KRT JÄTKUVALT. >
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sama segane nagu see maailmalõpu kuulutaja teises teemas. Sa lihtsalt ei loobu jah?Muidu ju lahe vend, aga lõpeta palun selline jauramine. Nagu juba mainisin kuskil, et krt tõesta ära, esmalt endapeal, mis muidugi ülikeeruline. Tahad jaurata siis filmi oma elu 24/7 ja näita , et su teooriad paika peavad. Tee üks korralik vorm või vii keegi teine oma lollide meetodite abil arvedstatavasse vormi! AUSALT MEES. Tahad omi “tarkusi” kellegagi jagada siis tee seda oma naisega kodus või kus iganes”
ja
“Ma tahaks näha kuida Holger suhkrut süsivesikutena kasutades võistlusvormi teeb, või üldse noraamlset vormi teeb. Tõestagu ära – hakkan ka suhkrut sööma leiva ja kartuli asmel. Kui ta tõesti seal nii väidab siis on ta pea ika väga kõvasti ära löönud.. “
november 14, 2011 at 10:32 p.l. #305656amstaff1
MemberTehes jõusaali trenni 3x nädalas. Juues pärast trenne valgujooki ja teha aeroobset pärast igat jõusaali treeningut pool tundi.Kas siis ei ole võimalik rasva põletada?Ainuke viis toitumiskava järgi dieeti pidada?
november 15, 2011 at 9:21 e.l. #305566gmaster
MemberOn võimalik, kui oled algaja ja kui su toitumine su eesmärkidele ristivastupidine pole.
Reaalselt käib rasvapõletus ikkagi toitumist korrigeerides.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.