Tugev hiiumaa poiss.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tugev hiiumaa poiss.
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
varvas.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2008 at 12:40 p.l. #9472
cameltoe
MemberTervist.
Ma olen Hiiumaalt. Meenutan pisut Kalevipoega vähemasti ema jutu järgi. Ma tahaksin hakata jõusaalis käima aga ma ei viitsi. Meil Hiiumaal pole jõusaale ja mul pole praamipileti raha. Vahepeal käisin igapäev Manilaiul kive tõstmas. Mul oma pisikene paat.
Aga jõuame siis küsimuseni. Ma surun rinnalt hädised 60 kg. Kuidas seda ilma jõusaalita parandada. Teen igapäev 30 kätekõverdust ja teist samapalju kõhulihaseid. Tahan saledaks ka ma kaalun terve tsentneri praegu, aga tahaks kaalu 85 peale. Aga süüa meeldib hirmsasti ja saku originaali lürbin iga päev. Ma olen lõtvade elukommetega.
Päikest teile kallis foorumirahvas siit üksildaselt saarelt.
märts 8, 2008 at 12:49 p.l. #144676Taavi701
MemberKalevipoeg oli suur sitke mees!
See ei lähe Sinu jutuga kokku. Igatahes uuri ja loe siin lehel artikleid söömise kohta. Ja miks ma ei usu, et Hiiumaal pole ainsatki jõusaali?
märts 8, 2008 at 12:52 p.l. #144679cameltoe
MemberMul on Kalevipoja lõug, mitte jõud.
Täpselt selline nagu Kristjan Raua piltidel originaalraamatus.
märts 8, 2008 at 12:56 p.l. #144681undisputed
MemberSiia kahtlased tegelased viimasel ajal kogunenud
“> Tipp ja täpp, cameltoe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin on tegemist vandenõuga ma räägin teiel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
märts 8, 2008 at 1:06 p.l. #144687mmarkoo
MemberSeda juttu pole mõtet küll rääkida, et Hiiumaal pole jõusaale….mina sain vähemalt 7 jõusaali. Paladel ja Suuremõisas on täitsa arvestatav jõusaal, kus on võimalused päris head ja Kärdla mängudemaja jõusaalil pole ka viga midagi, kuigi seal on osad aparaadid päris vanad, kuid kange ja hantleid on seal küllaga
“>märts 8, 2008 at 1:07 p.l. #144688cameltoe
MemberMa tahan Brandti.
märts 8, 2008 at 1:08 p.l. #144689undisputed
MemberSeda juttu pole mõtet küll rääkida, et Hiiumaal pole jõusaale….mina sain vähemalt 7 jõusaali. Paladel ja Suuremõisas on täitsa arvestatav jõusaal, kus on võimalused päris head ja Kärdla mängudemaja jõusaalil pole ka viga midagi, kuigi seal on osad aparaadid päris vanad, kuid kange ja hantleid on seal küllaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tema jutt oli tögav, ärge laske ennast petta. Lugege ikka ridade………………
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2008 at 1:28 p.l. #144704Kustamees
Memberkoomik
märts 8, 2008 at 1:38 p.l. #144708Jarmo Oberst
MemberTeema pealkiri pettis ära küll.
märts 8, 2008 at 1:42 p.l. #1447105ander
MemberCameltoe on ikka üks mahe ärapanija
“> Iseenesest muidu nali tuleb välja, aga kas on põhjust selliste postitustega siin foorumis esinenud rumalate küsimuste küsijaid alla lasta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cameltoe (teadagi mida see sõna sümboliseerib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) on ühe siinse nutika kasutaja varikonto, läbi mille on ju mõnus komöödiat teha, eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2008 at 1:55 p.l. #144713varvas
MemberCameltoe on ikka üks mahe ärapanija
“> Iseenesest muidu nali tuleb välja, aga kas on põhjust selliste postitustega siin foorumis esinenud rumalate küsimuste küsijaid alla lasta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Cameltoe (teadagi mida see sõna sümboliseerib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) on ühe siinse nutika kasutaja varikonto, läbi mille on ju mõnus komöödiat teha, eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tuukerahvi mõtled w? see scubamonkey, see jutu stiil tundus tema repertuaarist olema…………..
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- The topic ‘Tugev hiiumaa poiss.’ is closed to new replies.