Skip to main content

Tugev allalangus!

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Tugev allalangus!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    raidzz
    Member

Tervist,probleem selline,et ma tegin tugevalt trenni väga raskete kangidega ja sõin suht normaalselt,süsivesikuid ja vitamiine,aga vähe valku,aga nüüd jätsin trennitegemise katki ja nüüd olen nii kondiseks ära läinud,igalpool on nukid väljas!Õlg on kondine ja käevarred ülipeenikeseks läinud,trenni tegin siis paistsin suht normkaalus olevat,aga nüüd kõnn mees !Ma 17 ja 175cm pikk,kaal 58.

lkv
    Member

Hakka korralikult sööma.. muud soovitust pole.

raidzz
    Member

trenni ka pean edasi tegema lisaks söömisele?

lkv
    Member

Tervisele igal juhul kasulik normaalselt süüa ja ennast ka liigutada. Söö normalselt valke, süsivesikuid, rasvu. Sinu kaalu pikkuse suhte järgi saab öelda, et oled liikuv kondi-klibu. Treenimine suurendab ka söögiisu.

raidzz
    Member

jap,tunnen ennast nagu mõni anorektikust modell!

matjusm
    Member

Kas sa võtad trenni kui ebameeldivat kohustust? Su jutust tundub küll nii. Tee trenn endale lõbusaks, et see oleks asi mida sa ootad, mitte midagi mida sa pelgad. Ning söö rohkem.

ROtter
    Member

Tervist,probleem selline,et ma tegin tugevalt trenni väga raskete kangidega ja sõin suht normaalselt,süsivesikuid ja vitamiine,aga vähe valku,aga nüüd jätsin trennitegemise katki ja nüüd olen nii kondiseks ära läinud,igalpool on nukid väljas!Õlg on kondine ja käevarred ülipeenikeseks läinud,trenni tegin siis paistsin suht normkaalus olevat,aga nüüd kõnn mees !Ma 17 ja 175cm pikk,kaal 58.

Kas tervis muidu korras?

Kantseroosi vast pole. Hakka sööma ja uuesti liigutama ennast. Kasvõi kätekõverdusi,lõuatõmbeid,kõhulihaseid,jooksu, kui jõusaal võimalik pole.

raidzz
    Member

Tervis on korras enamvähem,aga halb on see,et nii kiiresti ei saagi tagasi normkaalu,see võtab aega??

kristen.
    Member

Tervis on korras enamvähem,aga halb on see,et nii kiiresti ei saagi tagasi normkaalu,see võtab aega??

Oleneb mille arvelt võtta, rasva arvelt võid end kiirelt ”suureks” süüa

No ikka võtab aega. Esimesel aastal kui saad trenni paika ja söömise samuti ei ole probleemi saada +10kg suhteliselt kuivalt.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.