Tüdruksõber
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Tüdruksõber
- This topic has 25 replies, 16 voices, and was last updated 20 years tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2004 at 9:08 e.l. #35732
Olari
MemberTänud kõigile selle eest.Üritan teda siis mõjutada nende kõikida soovitatud vahensitega.Loodan et minu pingutused kannavad ka vilja.
Aga tuleb siiski välja et naistele sobib see aeroobne treening siiski rohkem kui jõusaalis kükitamine.
Aga selle söömisega on küll probleemid, ta sööb kaks võileiba ära ja siis ütleb et kõht on täis.
jaanuar 20, 2004 at 10:36 e.l. #35733hele-riin
MemberSinu tüdruksõber on VÄGA kõhn. Aeroobikasse ära teda mingil juhul saada ( mehed jah soovitavad, aga kui paljud nendest on tegelikult ise aeroobikatrennis käinud?), sest see on alguses tõepoolest liiga ränk ( ka kerged variandid, a la Low ja Fatburning eeldavad, et oled ikka päris heas füüsilises vormis) ja mingist endale sobiva koormuse valimisest pole juttugi, vaid pead rühmama nii, nagu kogu rühm paneb ( seega keskeltläbi konstantselt u 75%-90% max pulsisagedusest, mis on selgelt liiga heavy) . Sa võta tüdruk trenni kaasa, ja tutvusta jõusaalis mingeid kergemaid harjutusi. Kui lihasel on juba natuke põhja all, on palju kergem ka muu aktiivse tegevusega peale hakata. Ja süüa anna talle ka, sest praegu ta lihtsalt ei jaksa ennast liigutada. Aga noh, jah, kõik teavad ju, et ega modellid trenni teegi, neile piisab suitsetamisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2004 at 10:45 e.l. #35734wildlife
MemberOlen samal meelel hele-riiniga. Minge koos trenni, kahekesi ikka kergem alustada… ja selle söömise asjaga… kui ta suurt midagi füüsilist ei tee, siis see isuke ongi tal nadi…
jaanuar 20, 2004 at 1:08 p.l. #35735Olari
Memberselle aeroobika kohapealt arvan samuti et kui sinna läheb siis varsti on kaal 45kg ja siis vajub talje sisse:)
Aga milliseid harjutusi soovitaksite ? millele tuleb naiste treeningu juures rõhku panna?Raskuste kohta sain juba infi natuke et näiteks hantlid ei tohiks olla raskemad kui 5 kg .
@hele-riin õnneks ta ei suitseta:)
jaanuar 20, 2004 at 9:48 p.l. #35736Raimond
MemberKas mina olen ainus, kes arvab, et aeroobika saledaks ei tee? Niipalju, kui mina seda keksimist vaadanud olen, siis jätab see jube raju mulje… seega pulse liiga intensiivne ja rasva asemel põleb midagi muud. Seega laktaat tekitab küll tunde, et vägevalt sai antud, aga tegelikku esteetilist tulemust asjal ei ole? Ega naist trenni käsu peale ei saa, enda oma olen ka 2 a utsitanud, vedu ei võta. Seega- oled sunnitud kas asja sinnapaika jätma või jõusaalist uue naise vaatama.
Ja mis jutt see oli, et biitseps meeste rida on? Ma saalis vaatan, et kõige ilusamad on need naised, kes enamuse meestega võrdselt tõstavad… (ja ei näe just välja nagu Bergmannid)
jaanuar 21, 2004 at 7:13 e.l. #35737Annika Pärtel
MemberKui ikka enne trenni pole teinud, siis combot või kickboxingut tegema ei maksa minna, siis on pulss raudselt üle 180. Keerulisemad variandid sobivad nendele, kel enam kaaluprobleeme pole ja kes teevad aeroobikat lihtsalt kaifi saamiseks. Keksimiseks nimetas mu enda mees aeroobikat ka seni, kuni käis ise ühe korra ära(muidu ta on tegelenud aastaid tai chi-ga) ja peaaegu ära surema pidi..:)No nii hull ka asi polnud, aga siiski, arvamus kohe muutus. Siit moraal- tule proovi ka ära, tegelikult on täitsa lõbus!
Mis jõusaali puutub, siis oled õigel teel-tasub ikka selliseid naisi vaadata, kes enesega tegelevad (mitte et teised halvemad oleks aga..)Mingisugune statistika isegi ütleb, et sportivad naised pidavat voodis aktiivsemad olema.Mul on omast käest muide kogemus olemas-enne ei viitsinud rabeleda, nüüd aga..:-)Lihtsalt rahulolu oma kehaga on suurem ja saad täiega tegevust kaifida.Nii et mehed, ajage ikka oma naised sporti tegema, kasvõi iseenda pärast!
jaanuar 21, 2004 at 11:13 e.l. #35738m.l.d.
MemberOlari, sa muudkui rõhutad, et Sina tahad, Sina püüad… Kas sa oma tüdruku käest üldse oled küsinud, mida ta ise tahab ja kas see üldse sport peab olema, samuti võid küsida, mis on need kaalutlused, et ta ennast “näljutab” – kui saad nendele küsimustele vastused, siis langeb võib-olla sinu poolt püstitatud eesmärk üldse ära. Kujuta, ette olukorda, kui sinu tüdruk, leiab, et sa paindus kehvalt ja hakkab sulle balletikooli tunde orgunnima!? Aga sinu eesmärk pole üldse jala kaelataha painutamine, või pole see sulle olulune – kas läheksid?
Olulisem kaalust/pikkusest on tüdruku iga 18, tean paljusid, kes on 5-8 aastat regulaarselt trennis käinud, aga eluperioodil 17-20 aastat lõpetatakse asi ära nagu poleks kunagi midagi tehtudki. Hiljem küll, heal juhul naastakse spordi juurde, aga küpsema ja endale aruandvana – ja teadmisega “MIDA TA ENDA JAOKS TEHA TAHAB”
Seega võta rahulikult, püüa suunata, aga ära sunni ja kõik polegi loodud spordi jaoks, võibolla pole ka sina tema jaoks.
Mina üritasin samuti enda omale ujumist õpetada, oleks peaaegu lahku läinud, ega see ujumine nüüd nii tähtis ka pole !!!
jaanuar 1, 2006 at 1:18 p.l. #65481compu
Membertahtejõudu kasuta ikka enda jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2006 at 3:00 p.l. #65486veinikaarija
MemberArvatavasti(vähemalt mina arvan), et väga hea oleks tegeleda vesivõimemisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2006 at 11:31 e.l. #68947crawe
Memberkõigepealt küsi tüdruku käest kas ta tahab ja ku ta punnib vastu siis on kül pahasti… aga uuri natuke gerontoloogiat ning räägi sellest oma tüdrukule, äkki võtabaru pähe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga soovitaks alustada tal aeroobse treeninguga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2006 at 10:08 e.l. #69205jrx
MemberSelles pole midagi imelikku et ta sööb kaks võileiba ja ütleb et tal on kõht täis. Ilmselt on tal kiire ainevahetus. Sinu asi on vaadata, et ta see “kaks võileiba” sööks iga kahe-kolme no maksimum nelja tunni tagant mis ta ärkvel on. Ja loomulikult ei peaks need olema mitte alati võileivad vaid kohupiimad, kodujuustud, puuviljad-juurviljad, salatid, jogrutid-müslid, sekka korralikku sooja sööki jne jne.
Alguses oleks ilmselt aeroobne treening hea. Jooksmine… võibolla rattasõit või sõudmisergomeeter (parem kui jooks või ratas tegelt) hästi rahulikult…
Siis vaatab edasi…
Ma üritan ka ikka üht tütarlast jõutrenni tegema motiveerida… raske… raske on see:) Õnneks teeb ta 3x nädalas muud trenni (http://www.elustreening.ee), aga sellele oleks nats jõudu lisaks vaja…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.