tselluliit ei lähe ära
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » tselluliit ei lähe ära
- This topic has 70 replies, 30 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2009 at 12:20 p.l. #210699
AlanBStard
ModeratorKas burnerit lapsed ei või juua? no nii ~5 aastased.. üks tuttav naisterahvas joob ise seda n-ö koguaeg, siis kui joogijanu on ning annab ka lapsele.Need on kapslid, ma tahaks näha kuidas ta neid joob
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga “fatburnerit” võib vabalt juua igas vanuses.
august 2, 2009 at 12:30 p.l. #210703Anonüümne
GuestKas burnerit lapsed ei või juua? no nii ~5 aastased.. üks tuttav naisterahvas joob ise seda n-ö koguaeg, siis kui joogijanu on ning annab ka lapsele.Ma ise pidasin silmas pigem seda burneri all
Ma ise joon fatburneri jooki treeningu ajal ja p2rast; ma ei tea mis vanuses laps on, aga ma igaksjuhuks lapsele ei soovitaks
september 9, 2009 at 10:17 p.l. #218553AlanBStard
ModeratorMa ise joon fatburneri jooki treeningu ajal ja p2rast; ma ei tea mis vanuses laps on, aga ma igaksjuhuks lapsele ei soovitaksMiks mitte ? Rinnapiimas on palju L-karnitiini.
september 10, 2009 at 5:22 e.l. #218580Aile
MemberMiks mitte ? Rinnapiimas on palju L-karnitiini.Ma loodan, et rinnapiimas puudub ülejäänud kräpp…peale L-karnitiini.
august 5, 2010 at 6:44 e.l. #272587vs
MemberTeie igap2evane liikumine m2ngib suurt rolli. Kui palju ja kuidas te istute, milliseid riideid kannate.Kuidas siis peaks istuma, et tselluliidi tekkimist mitte soodustada? Ja riiete all mõeldakse ilmselt, et ei kannaks liiga kitsaid pükse ja muid riideesemeid, mis vere kinni pitsitavad??? Või mõtled siin all midagi muud?
august 5, 2010 at 7:02 e.l. #272592Nony
MemberKuidas siis peaks istuma, et tselluliidi tekkimist mitte soodustada? Ja riiete all mõeldakse ilmselt, et ei kannaks liiga kitsaid pükse ja muid riideesemeid, mis vere kinni pitsitavad??? Või mõtled siin all midagi muud?nt jalg üle põlve istumine peaks soodustama vist, kui õieti mäletan – sama teema, et häirib vereringet…
august 5, 2010 at 7:19 e.l. #272595daemonium
MemberKuidas siis peaks istuma, et tselluliidi tekkimist mitte soodustada? Ja riiete all mõeldakse ilmselt, et ei kannaks liiga kitsaid pükse ja muid riideesemeid, mis vere kinni pitsitavad??? Või mõtled siin all midagi muud?Äkki mõeldi nii,et mida vähem riideid,seda vähem tselluliiti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2010 at 7:22 e.l. #272596vs
MemberÄkki mõeldi nii,et mida vähem riideid,seda vähem tselluliiti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt Aile seda silmas pidaski, kuidas ma ise küll selle peale ei tulnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2010 at 8:13 e.l. #272601Aile
MemberIlmselt Aile seda silmas pidaski, kuidas ma ise küll selle peale ei tulnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Külmetamise rasvaladestumise vahel on seos
Suurem rasvahulk st halvenenud vereringe…st tselluliit..st lõtvunud toonuseta nahk. Üdini lihtsustatult…. Üs riided võiksid ikka seljas olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Istumine iseensest häirib ka vereringet, kas te tõstate jalga üle põlve või ei… sama halb on pikalt seismine.
august 5, 2010 at 8:19 e.l. #272602Okk
MemberÜhesõnaga nagu üks hobikunstnik kunagi ütles : “Ei seisa kunagi , kui on võimalik istuda ja ei istu kunagi , kui on võimalik pikutada”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2010 at 8:27 e.l. #272604Aile
MemberÜhesõnaga nagu üks hobikunstnik kunagi ütles : “Ei seisa kunagi , kui on võimalik istuda ja ei istu kunagi , kui on võimalik pikutada”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hobikunstnik Winston Churchill
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, mitte nii.
Te liigute nii palju kui võimalik ja hoidute sundasenditest. …ja magate nii kaua, kui kehale vaja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.