tselluliit ei lähe ära
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » tselluliit ei lähe ära
- This topic has 70 replies, 30 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2009 at 11:00 e.l. #193739
Fuuria
MemberMinu abikaasal samasugune süsteem juba pikemat aega kasutusel ja 51-aastaselt näeb sama hea välja, kui 25-selt. Oma 50-ndal juubelil kandis 8-nda klassi lõpukleiti – kuigi siis, 15-selt, tegeleles iluvõimlemisega, istus praegugi kleit nagu valatult.hehee, vaevalt et see nüüd sellest kohvipaksust on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Head geenid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 11:59 e.l. #193755Liinu
MemberHetkel tundub mulle LPG olevat yks parimaid abivahendeid. Eks ma yrita ka pilte siia yles riputada.Kahjuks ei aita ainult yhest kuurist ja toitumine ning treening peab k6ike seda toetama.
LPG on tõesti hea. Ise käisin küll lihaste lõdvestamise eesmärgil, aga see protseduur ise enesest on ülimõnus! Soovitan!!
aprill 30, 2009 at 12:57 p.l. #193790marjasha
MemberLPG on tõesti hea. Ise käisin küll lihaste lõdvestamise eesmärgil, aga see protseduur ise enesest on ülimõnus! Soovitan!!Hind on LPG-l küll kahjuks väga soolane, aga kel võimalust on, siis kindlasti proovigu. Mu sõbranna, kes enne rasedaks jäämist mitu kuuri tegi, näeb praegu vähem kui aasta peale sünnitust superhea välja- nahk on nii ilus ja prink ja tselluliiti pole. Nagu eelnevalt olen samas teemas öelnud, siis kuivharjamine annab pika aja peale sama tulemuse kui kannatust ja viitsimist on ja raha ka ei kulu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2009 at 2:31 p.l. #193809Aile
MemberHind on LPG-l küll kahjuks väga soolane, aga kel võimalust on, siis kindlasti proovigu. Mu sõbranna, kes enne rasedaks jäämist mitu kuuri tegi, näeb praegu vähem kui aasta peale sünnitust superhea välja- nahk on nii ilus ja prink ja tselluliiti pole. Nagu eelnevalt olen samas teemas öelnud, siis kuivharjamine annab pika aja peale sama tulemuse kui kannatust ja viitsimist on ja raha ka ei kulu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan LPG planeerida 2-3 kordse kuurina, varuda summa ja siis minge ja tehke diil.
K6ik on huvitatud pikaajalisest kliendist, kes maksab ette. Tehke oma pakkumine!
mai 1, 2009 at 3:45 e.l. #193861Aile
MemberKiirkõnd põletab rohkem rasva, jooksmine kasvatab rohkem lihast ning kui sa sinna kohta lihast kasvatad kus tselluliit siis pärast on sellest väga raske lahti saada. Ma enda peal olen küll tähele pannud et kiirkõnd aitab hästi.Selles portaalis kirjutada, et jooksmine kasvatab lihast ???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me k6ik viskaks oma kangid nurka ja l2heks jooksma…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2009 at 4:49 e.l. #196195cookiemonster
Memberpardon my ignorance aga mida peate silmas kuivharjamise all?
mai 14, 2009 at 5:02 e.l. #196198Aile
Memberpardon my ignorance aga mida peate silmas kuivharjamise all?Ysnagi masohhistlik tegevus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6etakse hari (naturaalsete harjastega peaks parem olema) ja hakatakse oma n8 probleemseid piirkondi sellega nyhkima.
Olen paar korda proovinud…ma arvan, et ta teeb nahale pigem halba kui head.
Parem on ennast n2iteks kohvipaksuga koorida…st h66ruda.
mai 14, 2009 at 5:08 e.l. #196199ROtter
MemberSelles portaalis kirjutada, et jooksmine kasvatab lihast ???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Me k6ik viskaks oma kangid nurka ja l2heks jooksma…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sulle USA sprinterid ei meeldi?
mai 14, 2009 at 5:17 e.l. #196202Aile
MemberMiks sulle USA sprinterid ei meeldi?Nad m6tlevad siin kestvusjooksu vist…mitte sprinti.
…ja selleks, et h2sti sprintida kasutatakse j6usaalis ikka m2rkimisv22rseid raskusi.
mai 27, 2009 at 10:18 p.l. #198706joan
MemberKuivharjamine ei ole masohistlik. Lihtsalt esimesel korral väga harjumatu.
Tsellu vastu aitab see küll, eriti kui kasutada veel mingit kreemi (nt see Eveline seerum, teised on mõttetud mu arust).. ja palju vett juua. Ise sain oma vereringe ka korda tänu kuivharjamisele. Ja halba pole see küll teinud, nahk on nii korras, et pole vaja isegi kreemitada.
august 1, 2009 at 10:09 e.l. #210585Annika Pärtel
MemberKuivharjamine ei ole masohistlik. Lihtsalt esimesel korral väga harjumatu.Tsellu vastu aitab see küll, eriti kui kasutada veel mingit kreemi (nt see Eveline seerum, teised on mõttetud mu arust).. ja palju vett juua. Ise sain oma vereringe ka korda tänu kuivharjamisele. Ja halba pole see küll teinud, nahk on nii korras, et pole vaja isegi kreemitada.
Soetasin juba mõni aeg tagasi ka harja (Selveris oli soodukas), peale trenni korralik harjamine, siis dush ja peale Eveline seerum, tunne on pärast täitsa mõnus. Tsellu kohta öelda ei oska, aga see seerum on esiteks odav (no ja kogemused on näidanud, et odav vene jm selline kraam on ka palju puhtam ja sisaldab rohkem toimeaineid), teiseks koorib hari mõnusalt nahka, tekitab sooja tunde ja kindlasti annab parema jume ka
august 1, 2009 at 5:20 p.l. #210617taliindrek
MemberTorsotaiger vms.. Topshop.
august 2, 2009 at 5:58 e.l. #210641Annika Pärtel
MemberTorsotaiger vms.. Topshop.Kõva trenn kogu kehale + õige toit hoopis
august 2, 2009 at 9:02 e.l. #210655Anonüümne
GuestInfrapuna saun, korralik regulaarne kehakoorimine. Ma ise avastasin Collistari meresoolal p6hinevad “imetooted”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koorivat meresoola – infrapuna saunas kasutades higistan 2 korda rohkem.
meresoolal p6hinev vett v2ljutav kreem. Ma tavaliselt ei usu igasugustesse kreemideese, aga s6branna soovitas ja t6esti head. Tulemus muidugi regulaasel kasutamisel. Soovitan lisaks jooksmisele n2iteks vesiaeroobikat paar korda n2dalas. vormib probleemseid piirkondi v2ga h2sti.
EI suistule ja alkoholile! Minu arvates p6hivaenlased k6ikide h2dade puhul.
Ma julgen soovitada ka fitshopist Burnerit.
Ainevahetuse aktivaator
• Suurendab rasva kasutamist (põletust) energiaks
• Kiirendab ainevahetust
• Tõstab termogeneesi (sooja tootmist)
• Takistab ainevahetuse aeglustumist dieedi ajal
• Takistab stressist tulenevat vööpiirkonna rasvumist
Burner on mõeldud aktiivsetele inimestele, kes soovivad vähendada keha rasvavarusid ja hoida oma ainevahetust aktiivsena. Burner sisaldab optimaalses kombinatsioonis looduslikke koostisosi, millel on uuritud positiivne mõju rasvapõletusele ja kaalu alandamisele. Burner tõstab ka treeningu efektiivsust ja on ergutava toimega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 9:27 e.l. #210656taliindrek
MemberInfrapuna saun, korralik regulaarne kehakoorimine. Ma ise avastasin Collistari meresoolal p6hinevad “imetooted”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
koorivat meresoola – infrapuna saunas kasutades higistan 2 korda rohkem.
meresoolal p6hinev vett v2ljutav kreem. Ma tavaliselt ei usu igasugustesse kreemideese, aga s6branna soovitas ja t6esti head. Tulemus muidugi regulaasel kasutamisel. Soovitan lisaks jooksmisele n2iteks vesiaeroobikat paar korda n2dalas. vormib probleemseid piirkondi v2ga h2sti.
EI suistule ja alkoholile! Minu arvates p6hivaenlased k6ikide h2dade puhul.
Ma julgen soovitada ka fitshopist Burnerit.
Ainevahetuse aktivaator
• Suurendab rasva kasutamist (põletust) energiaks
• Kiirendab ainevahetust
• Tõstab termogeneesi (sooja tootmist)
• Takistab ainevahetuse aeglustumist dieedi ajal
• Takistab stressist tulenevat vööpiirkonna rasvumist
Burner on mõeldud aktiivsetele inimestele, kes soovivad vähendada keha rasvavarusid ja hoida oma ainevahetust aktiivsena. Burner sisaldab optimaalses kombinatsioonis looduslikke koostisosi, millel on uuritud positiivne mõju rasvapõletusele ja kaalu alandamisele. Burner tõstab ka treeningu efektiivsust ja on ergutava toimega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas burnerit lapsed ei või juua? no nii ~5 aastased.. üks tuttav naisterahvas joob ise seda n-ö koguaeg, siis kui joogijanu on ning annab ka lapsele.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.