tselluliit ei lähe ära
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » tselluliit ei lähe ära
- This topic has 70 replies, 30 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2008 at 5:12 p.l. #172276
Taevastkukkunud
Memberinfrapunasaun
november 30, 2008 at 12:04 e.l. #172805AlanBStard
ModeratorN8 nahaaluse rasvkoe vereringet parandav tegevus aitab ainult t6sta naha toonust…mingil m22ral.Veresoontega varustatus on otseses seoses rasvavaru mobiilsusega. Loogiline on eeldada et lihtne verevarustuse parandamine annab ka mingi efekti.
detsember 1, 2008 at 9:12 p.l. #173098temaise
MemberNormaalvahemik on statistiline näitaja, mis ei räägi midagi inimese tervisest ega enesetundest.Tüüpilise naistekakülastaja esimene või äärmisel juhul teine küsimus on, et kuidas kaalust alla võtta, nii et ilmselt on tal kilpnäärmehormooni vähem kui oleks *optimaalne*.
Normaalne ei ole üldse sama mis optimaalne.
No mis ma ikka vaidlen. Patsiendil ma kindlasti ei reguleeri hormoonide sisaldust ainult tema enesetunde järgi või ülekaalu järgi. Kõik mis naha all on üle, läheb ikkagi sisse suust ja kui midagi on üle, siis läheb järelikult suust sisse liiga palju või valesid tooteid. Tervetest inimestest räägime siis. Kilpnäärme hormoonide õige hulk on eelduseks üldse terve ja funktsionaalse keha eksisteerimiseks. Olen kuulnud ja näinud ka inimesi, kes kusagilt täditütre kaudu hangivad kilpnäärme hormooni tablette ja siis sellega ennast hüpertüreoosi viivad. Õnneks ei tee nad seda kaua, sest muud sümptomid muutuvad piisavalt häirivaks ja toovad tavaliselt mõistuse tagasi koju.
veebruar 12, 2009 at 9:16 e.l. #183584satalova
Memberise kasutan karedat pesukinnast, koorib ka väga hästi. Kui käin saunas, siis segan kohvipaksu meega, väga super segu nahale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2009 at 10:16 e.l. #183588miis
Memberise kasutan karedat pesukinnast, koorib ka väga hästi. Kui käin saunas, siis segan kohvipaksu meega, väga super segu nahale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu abikaasal samasugune süsteem juba pikemat aega kasutusel ja 51-aastaselt näeb sama hea välja, kui 25-selt. Oma 50-ndal juubelil kandis 8-nda klassi lõpukleiti – kuigi siis, 15-selt, tegeleles iluvõimlemisega, istus praegugi kleit nagu valatult.
veebruar 12, 2009 at 10:50 e.l. #183593MõmmiLiis
MemberParemini toimivate asjadega on Eestis suht kitsas.Oot, millele Sa vihjad? Mis asjad need siis kusagil mujal maailmas märksa paremad on?
veebruar 12, 2009 at 11:49 e.l. #183600AlanBStard
ModeratorOot, millele Sa vihjad? Mis asjad need siis kusagil mujal maailmas märksa paremad on?Paiksed rasvapõletajad.
veebruar 12, 2009 at 2:19 p.l. #183622plika1
Membertere . tahaksin teada , kus ja kelle käest m asaaksin toitumiskava tellida ???
olen ise ka hädas tselluliidiga . see ei kao kohe mitte ära .
kuidas võtta alla 10 kilo ?? mida ma selleks tegema peaksin ?
milliseid toiduainedid täpsemalt ?
veebruar 12, 2009 at 4:16 p.l. #183643BRIKI
Membertere . tahaksin teada , kus ja kelle käest m asaaksin toitumiskava tellida ???olen ise ka hädas tselluliidiga . see ei kao kohe mitte ära .
kuidas võtta alla 10 kilo ?? mida ma selleks tegema peaksin ?
milliseid toiduainedid täpsemalt ?
Tellida saad ju siit samast fitness.ee lehelt. Vali treener, täida ankeet, maksa ja saad varsti kava kätte.
veebruar 12, 2009 at 7:24 p.l. #183675MõmmiLiis
MemberPaiksed rasvapõletajad.Ja ons sellised asjad tõesti toimivad? Määrid peale ja pekk säriseb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2009 at 10:42 e.l. #183721AlanBStard
ModeratorJa ons sellised asjad tõesti toimivad? Määrid peale ja pekk säriseb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult viib rasvarakkudest välja, põletama pead ise. Need rakud on väga tuimad ja ei anna vabatahtlikult midagi käest ära.
veebruar 13, 2009 at 12:48 p.l. #183739MõmmiLiis
MemberTegelikult viib rasvarakkudest välja, põletama pead ise. Need rakud on väga tuimad ja ei anna vabatahtlikult midagi käest ära.Aga need “asjad” on kindlasti tervisele ohtlikud ja seega ebaseaduslikud?
veebruar 13, 2009 at 1:01 p.l. #183741AlanBStard
ModeratorAga need “asjad” on kindlasti tervisele ohtlikud ja seega ebaseaduslikud?Mõnel vbl vererõhku tõstavad… nad on Eestis lihtsalt ravimiteks loetud, reaalselt tähendab see ärakeelamist.
veebruar 16, 2009 at 11:49 e.l. #183990satalova
MemberMinu abikaasal samasugune süsteem juba pikemat aega kasutusel ja 51-aastaselt näeb sama hea välja, kui 25-selt. Oma 50-ndal juubelil kandis 8-nda klassi lõpukleiti – kuigi siis, 15-selt, tegeleles iluvõimlemisega, istus praegugi kleit nagu valatult.ju siis näen ka 50selt sama hea välja kui 20ne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2009 at 5:25 p.l. #192246Sheila
MemberMa soovitan üle vaadata kui suure hormonaalse sisaldusega antibeebibille keegi sööb. Kui ma Eestist ära kolisin siis olin sunnitud vahetama beebibille. Eestis sõin selliseid nimega TriRegoli ja ei miskit tselluliiti, samuti kaal oli 50 kilo (pikkus 166). Norm. Trenni tegin ka palju. Iluuisutaja.
Kui ära kolisin siis muutus toitumine, ja ka beebibillid (arst kirjutas Minulett antibeebibillid välja. Samuti kolmefaasilised nagu enne. Aga koostis ei olnud täpselt sama), tuli kaal ja tuli ka tsellu. Alles paar kuud tagasi vahetasin uuesti beebibille, söön nööd sakslaste toodet YAZ ja tsellu hakkab ära minema, oma osa on sellel ka kuivharjamisel ja suurenenud trennikoormusel. Jääl olekule veel ka rohkem jõusaali ja nüüd ka streching ja step-aeroobika. Ja kaal, mis detsembris oli 59-60 on nüüd stabiilselt juba 55. Ehk siis ei üles ei alla. Praegu seisab. Aga see ongi normaalne. Nii, et Vaadake tõseti üle, mis tablette te sisse ajate ja kui palju te trenni teete ja millist!!!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.