Tselluliit
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2010 at 5:44 e.l. #19602
Kristiina18
MemberMa olen küll heas vormis aga jaladel on selluliid mis mulle ei meeldi. Kuidas sellest vabaneda ? Ja mul on ka nõmedad venitusarmid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk oskab keegi aidata ??august 5, 2010 at 5:54 e.l. #272581ROtter
MemberMa olen küll heas vormis aga jaladel on selluliid mis mulle ei meeldi. Kuidas sellest vabaneda ? Ja mul on ka nõmedad venitusarmid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk oskab keegi aidata ??august 5, 2010 at 6:50 e.l. #272589vs
MemberTselluliit on selle asja nimetus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toit+liikumine+kuivharjamine 2x päevas+kohvipaksuga masseerimine 2-3x nädalas+ei igasugustele keemia-hormoon-tablettidele. Kui oled viimaste kasutaja, siis mingil hetkel paned tähele, et kui need menüüst välja jätad, siis kaovad koos tselluliidiga mitmed muud terviseprobleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2010 at 6:54 e.l. #272590Nony
Memberkuivharjamine ja kohviga koorimine on tõesti väga ok. lisaksin siia juurde ka hüppenööriga hüppamise. seda olen samuti ise katsetanud ja minu arvates töötab küll. see soovitus pärineb LaReine Chabut raamatust “Pärast sünnitust saledaks” (http://www.apollo.ee/product.php/0862058)
aga üldiselt ikka nii, et kui toitumine korras ei ole, siis ei tule ka oodatud tulemusi!
ja veel… see sõna või “nähtus” siis ikka tselluliit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2010 at 2:43 p.l. #272633Gennadi
MemberKuidas täpsemalt seda kuivharjamist teha?
august 5, 2010 at 3:38 p.l. #272636Muzzka
MemberMina ei vajanud mingit harjamist, mingeid eriprotseduure,kreeme jne…
Vaja on vaid toituda õieti (st. vältida süsivesikuid ja mitte süüa niipalju kui sisse mahub!) ning treenida, treenida ja veelkord treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kaob kõik!
Parim minu jaoks oli/on jooksmine….jooksen päevas vähemalt 20km…ja võid unustada sellise asja….AGA
kui jooksmise ja toitumise kasvõi nädalaks soiku jätad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kohe kõik tagasi! NIiet tuleb aina ja aina vaeva näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 5, 2010 at 4:05 p.l. #272638wola
MemberMina ei vajanud mingit harjamist, mingeid eriprotseduure,kreeme jne…Vaja on vaid toituda õieti (st. vältida süsivesikuid ja mitte süüa niipalju kui sisse mahub!) ning treenida, treenida ja veelkord treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kaob kõik!
Parim minu jaoks oli/on jooksmine….jooksen päevas vähemalt 20km…ja võid unustada sellise asja….AGA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kohe kõik tagasi! NIiet tuleb aina ja aina vaeva näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis lolli juttu sa ajad? Nädalaga ei tule sul midagi tagasi – see pigem su enda psüühika, mis loob kujutelma, et kohe kui trenni ei tee, oled paks.
august 6, 2010 at 5:54 p.l. #272739kuuliks
MemberMis lolli juttu sa ajad? Nädalaga ei tule sul midagi tagasi – see pigem su enda psüühika, mis loob kujutelma, et kohe kui trenni ei tee, oled paks.Nädalaga võib paljugi juhtuda!
august 6, 2010 at 10:38 p.l. #272748wola
MemberNädalaga võib paljugi juhtuda!Vaata preili sellekohta kehtib üks väga hea lause: easy come, easy go. Kui näha oma keha kallal aastaid vaeva, vältides äärmusi ja ekstreemsusi, siis ei juhtu nädalaga nüüd küll midagi drastilist.
august 7, 2010 at 12:00 e.l. #272749BRIKI
MemberVaata preili sellekohta kehtib üks väga hea lause: easy come, easy go. Kui näha oma keha kallal aastaid vaeva, vältides äärmusi ja ekstreemsusi, siis ei juhtu nädalaga nüüd küll midagi drastilist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ela üks nädal naisena ja küll sa neid muutusi nägema ja tundma hakkadaugust 7, 2010 at 1:21 p.l. #272763Nony
Memberei noh… ma nüüd oma senise elu küll naisena elanud, aga sellist nädalat, mis aastate jooksul tehtud suure töö ja pingutuse ära nullib, küll ette ei kujuta…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi väga raju söömine??? 
teine teema on muidugi naiste igakuised “rõõmud”… sel ajal võib küll tunduda, et tsellu tuli tagasi, aga see ei ole ju ikka see õige tselluliit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või kuidas?august 12, 2010 at 9:08 e.l. #273141Nony
MemberKuidas täpsemalt seda kuivharjamist teha?copytud dermoshopi kodulehelt:
Kuivharjamist soovitatakse teha iga päev, pigem hommikuti, umbes 5-10 minuti vältel. Kasutatav hari peaks olema selleks sobiv ja piisavalt pehme, et see ei kahjustaks nahka. Harjamist alustatakse jäsemetelt piisavalt tugevate ringjate liigutustega liikudes keha keskkoha suunas. Kuigi kuivharjamist peaks tegema küllaltki reipate liigutustega, tuleks siiski vältida liiga tugevat hõõrumist. Eriti hoolikalt tuleks harjata tselluliidi-piirkondi, kuid vältida õrnu kohti. Kuivharjamise järel peaks käima duši all või vähemalt pühkima nahka niiskelt, et eemaldada surnud rakud naha pinnalt. Seejärel tuleb nahk kuivatada ja kanda peale niisutavat kreemi.
august 12, 2010 at 11:21 e.l. #273154MoloM
MemberMina ei vajanud mingit harjamist, mingeid eriprotseduure,kreeme jne…Vaja on vaid toituda õieti (st. vältida süsivesikuid ja mitte süüa niipalju kui sisse mahub!) ning treenida, treenida ja veelkord treenida…..

Siis kaob kõik!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kohe kõik tagasi! NIiet tuleb aina ja aina vaeva näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vltida süsivesikuid kindlasti ei tule vaid tuleb toituda tasakaalustatult, vastavalt eesmärkidele ja treeningtüübile
Nädalaga natuke tagasi anda, mis aastatega saavutatud, väga natuke, see võimalik, kuid kohe kõik tagasi, ära hirmuta inimesi, kes midagi eriti sellest ei tea ja heausklikult on tulnud arukat nõu saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 12, 2010 at 5:21 p.l. #273163kuuliks
MemberVaata preili sellekohta kehtib üks väga hea lause: easy come, easy go. Kui näha oma keha kallal aastaid vaeva, vältides äärmusi ja ekstreemsusi, siis ei juhtu nädalaga nüüd küll midagi drastilist.Eh, see ei ole nii lihtne. On palju asju, mille puhul kehtib: kergelt tulnud, raskelt läheb. Kilosid on palju kergem juurde süüa kui neid maha saada jne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.