Skip to main content

TRX

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere,kas kellegil on kogemus trx(TRX resistanceband) voi muu taolise treeningvarustusega? Youtubi videosid vaadates tundub paris hea treeningvahend olevat.

eesti mees
    Member

Ikka on, kasutan isegi kuna phüsio soovitas. Liigesed on liiga palju olnud paigast ära.
    Kui hakkad ostma ja kavatsed kasutada kodus ka siis soovitan investeerida laeankrusse, saad lasta keha põrandaga paraleelseks. Ukseankruga jääb keha väikse nurga alla alati.
    TRX treenides kasutad palju kehastabiliseerivaid lihaseid aga sa pead arvestama et aja jooksul kujuneb treening lihaste vastupidavus treeninguks.

Delovaja
    Member

Ikka on, kasutan isegi kuna phüsio soovitas. Liigesed on liiga palju olnud paigast ära.

Kui hakkad ostma ja kavatsed kasutada kodus ka siis soovitan investeerida laeankrusse, saad lasta keha põrandaga paraleelseks. Ukseankruga jääb keha väikse nurga alla alati.

TRX treenides kasutad palju kehastabiliseerivaid lihaseid aga sa pead arvestama et aja jooksul kujuneb treening lihaste vastupidavus treeninguks.

Ok,aga kas te kasutate originaali voi naiteks sobiks ka see:

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-resistance-trainer-761153

:-)

lkv
    Member

Võimalusel soovitan proovida hoopis Crossecore (seda saab proovida nt Spartas), natuke asjalikum kui TRX, sest on funktsionaalsem. Iseenesest on mõlemad väga mõnusad asjad, millega annab häid harjutusi teha. Kellel pole oluline mega suur lihasmass, siis TRX ja Crosscore võimaldavad kas võid kodus väga kena toonitud keha saavutada.

http://vimeo.com/57055609

Mõlemaid saab tellida ka FitShop.ee kaudu.

Sinu antud link on pigem kummituubi sarnane, st ei sarnane üldse TRXile.

eesti mees
    Member

Mina kasutan originaal TRX-i, Amazonist ostsin koos laeankru ja DVD oli kokku £ 200-. Olen teinud õues isegi lõuatõmbeid, alguses vänderdasin ikka meeletult ennem kui ühe tõmbe korraliku tehnikaga tegin.

Paberite järgi peaks minu oma 120 kg koormust kannatama.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.