trimmiv kreem
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » trimmiv kreem
- This topic has 37 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2009 at 8:41 e.l. #240953
kuuliks
MemberJa mis see oleks, kui saladus pole?Ega kallidus muidugi tähenda, et toode on kohe kvaliteetne, aga mina olen leidnud 2 toodet, mis oma hinnaga ka toimib. Need on Biothermi (700 eek) (Kaubamajast+Partnerkaardi soodustus) ja Elancyl (500 eek ringis) sarjast. Hullult kallid, aga vahel väga harva võib kasutada kui on võimalust.
Eveline ajab ka asja ära, kuid igaüks valib vastavalt võimalustele. Minul tekib kallima toote soetamiseks võimalus 1-2x aastas vaid. Ülejäänud aegadel kasutan ka odavamaid.
http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/WOMEN/ca…;prdcode=27101x
http://www.biotherm.co.uk/_en/_gb/WOMEN/ca…prdcode=PF24001
http://www.elancyl.com/en/soins/produit_anti-cellulite1.php (see on väga hea toode, jätab piirkonnad hästi pehmeks ja imendub kiirelt, saab apteekidest)
detsember 9, 2009 at 9:39 e.l. #240963marjasha
MemberKui võimalust on, siis LPG peaks aitama, kui teha korralik kuur ja samuti kodus naha eest hoolitseda, ise pole küll teinud, kuid näen kõrvalt oma sõbrannat, kes nii enne kui peale rasedust LPGs käinud ja nahk ilusti trimmis. Ise teen kodus kuivharjamist. Üle paari päeva olen ka dushi all kasutanud kohvi,mee,õliiviõli segu, peale seda pole isegi ihupiima vaja.
detsember 9, 2009 at 9:40 e.l. #240964Aile
MemberKui midagi kasutan, siis Ingli Pai… T2psemalt siis Niisutav ja trimmiv 6li. Eriti hea p2rast dushi, kui nahk veel niiske.
..v6i siis naturaalne kookosrasv, kitsev6i, oliivi6li jne. Kui kellelgi on v6imalust soetada naturaalset kakaov6id, paluks ka mind informeerida.
detsember 9, 2009 at 9:48 e.l. #240969Nana
MemberTo marjasha: Kui sa endale seda mee, kohvi, oliiviõli värki teed, siis kui palju mida paned ja kui kauax jätkub? Ma ise olen vaid kohvipaksu pannud duzzigeeli sisse, kuid sinu versioon tundub huvitav. Ja kuda sa seda kohvi kasutad, kas värsket nn otse pakist või siis, kui temast on juba kohvi valmis tehtud, et ehk kasutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 9:48 e.l. #240973hehee
Member..v6i siis naturaalne kookosrasv, kitsev6i, oliivi6li jne.Sama siin, ei mingeid kreeme ja nahk on tunduvalt sõbralikum
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kitsevõi aitab hästi ka näiteks põiepõletiku vastu! Samuti peavalu vastu kui määrida meelekohtadele.
detsember 9, 2009 at 9:51 e.l. #240970vend vähk
ModeratorPõhimõtteliselt oleks ehk nii kõige parem, et ma panen endale elektroonilised klemmidega nabaväristajad ööseks külge, hommikul määrin trimmivat kreemi peale ning lõunaks krõbistan pool purki rasvapõletajaid ning joon rohelist teed peale ja olengi nagu Tarzan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 9:56 e.l. #240971nefer
MemberOlen nahka ca 1,5 aastat niisutanud hirmkalli naturaalse sandlipuu ja mandariini õliga (Darphin), kuid kui muu keha on ok, siis kõhunahk on selline kriibu-kraabu pärgament – eriti kummardudes, painutades on isegi nö sünnituse-triip näha.
Seega otsustasingi nüüd ka lisaks niisutamisele miskit trimmivat abivahendit kasutada ja kuna kõikide toodete test-perioode läbida ei viitsi/jaksa, siis uuringi naiste kogemusi – arvamusi.
LPG peale olen mõelnud ka – näen iga päev trenni minnes selle reklaami, aga pole veel otsustanud… aega on vähe:))) ja pole ka ühtegi tuttavat, kes selle kohta midagi arvata oskaks.
detsember 9, 2009 at 10:21 e.l. #240983marjasha
MemberTo marjasha: Kui sa endale seda mee, kohvi, oliiviõli värki teed, siis kui palju mida paned ja kui kauax jätkub? Ma ise olen vaid kohvipaksu pannud duzzigeeli sisse, kuid sinu versioon tundub huvitav. Ja kuda sa seda kohvi kasutad, kas värsket nn otse pakist või siis, kui temast on juba kohvi valmis tehtud, et ehk kasutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt jätan kohvitegemisest ülejäänud paksu alles, kuna tervet kannu korraga ei keeda, tuleb kuskil 2 kohvikulbitäit. Sinna hulka panen umbes 1 tl oliiviõli ja 1 tl mett, olen samuti dushigeeli hulka seda pannud, aga mitte alati. Umbaudu sellise koguse kasutangi ühe korraga ära. Mõnikord, kui olen kohvipaksu kogemata ära visanud, siis kasutan kuiva kohvipuru. Nahk jääb pärast seda superpehme ja elastne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 2:51 p.l. #241030FG
MemberKuulge ma olen alati mõelnud nende kohvipuru-juttude peale, et kas nahk siis kohvi järgi haisema (lõhnama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ei jää? Mulle see küll ei meeldiks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 3:19 p.l. #241034Nana
MemberKui on kasutatud kohvipaks, siis minul pole igaljuhul jäänud, küll ei tea väita värske kohvipuru kohta.
detsember 9, 2009 at 4:17 p.l. #241044marjasha
MemberKui värsket kohvipuru kasutada, siis jääb tõesti kohvilõhn, mulle just meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 8:25 p.l. #241113hehee
MemberKuulge ma olen alati mõelnud nende kohvipuru-juttude peale, et kas nahk siis kohvi järgi haisema (lõhnama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ei jää? Mulle see küll ei meeldiks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõhn jääb tunduvalt parem (ja väga õrn) kui lõhnastatud kreeme kasutades.
detsember 9, 2009 at 8:47 p.l. #241121.ep
Memberaga kas on olemas ka mingisuguseid naharebendeid peitvaid kreeme? midagi, mis neid peidaks või mingi viis neit peita?
detsember 9, 2009 at 9:25 p.l. #241142Bulletproof
Memberaga kas on olemas ka mingisuguseid naharebendeid peitvaid kreeme? midagi, mis neid peidaks või mingi viis neit peita?olen kuulnud, et sellised kreemid on täitsa olemas. konkreetset toote nime kahjuks öelda ei oska, kuid googeldades peaks midagi kindlasti leidma.
detsember 9, 2009 at 10:16 p.l. #241151marjasha
MemberLõhn jääb tunduvalt parem (ja väga õrn) kui lõhnastatud kreeme kasutades.Seda minagi, paljud kreemid jätavad nahale väga tugeva ja tihti mitte just meeldiva lõhna… Eriti hullud on muidugi isepruunistuvad kreemid, kasutan korra- paar nädalas Johnshonsi kergelt pruunustavat trimmivat ihupiima, naha jätab kül väga mõnusaks, elastseks ja ilusa ühtlase jume, aga lõhnab küll suht pahasti, sellepärast kasutangi enne magamaminekut ja meest hoiatan ka alati ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.