trimmiv kreem
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » trimmiv kreem
- This topic has 37 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2009 at 1:27 p.l. #20542
nefer
MemberVajaksin soovitusi trimmiva kehakreemi osas.
Olen korralikult trenni teinud, jälginud ka toitumist, kuid usun, et seoses sünnitusega 2 aastat tagasi on kõhunahk suhteliselt lõtv ja selline kortsuline. Nn “tühja kotti” pole, kuna kõhulihased on suht ok, kuid selleks et nahka trimmi saada ei taha neid ka suuremaks pumbata:) Kuna ma pole just esimeses nooruses, siis arvan, et isetoimiv naha taastumine on suht pikaajaline kui mitte lausa lootusetu protsess.
Ehk et oskab keegi soovitada mõnd hästi toimivat, trimmivat kreemi?
detsember 7, 2009 at 1:34 p.l. #240414Annika Pärtel
MemberVajaksin soovitusi trimmiva kehakreemi osas.Olen korralikult trenni teinud, jälginud ka toitumist, kuid usun, et seoses sünnitusega 2 aastat tagasi on kõhunahk suhteliselt lõtv ja selline kortsuline. Nn “tühja kotti” pole, kuna kõhulihased on suht ok, kuid selleks et nahka trimmi saada ei taha neid ka suuremaks pumbata:) Kuna ma pole just esimeses nooruses, siis arvan, et isetoimiv naha taastumine on suht pikaajaline kui mitte lausa lootusetu protsess.
Ehk et oskab keegi soovitada mõnd hästi toimivat, trimmivat kreemi?
Ma vaataks odavate vene ja poola kreemide poole. Ise olen just dieedi ajal kasutanud neid:
Tselluliidivastane trimmiv seerum ja seerum rindadele
Hind on väga soodne ja ma ei ole nüüd nende toimes 101% kindel, kuid peale kasutamist on nahk hästi niisutatud ja tunne on mõnus.
detsember 7, 2009 at 1:46 p.l. #240423nefer
MemberOi ma tänan!
Vene kosmeetika seas on tõesti häid asju, aga kust neid osta saab, mida soovitad?
detsember 7, 2009 at 2:02 p.l. #240433hehee
MemberMina olen nimetet tooteid näinud Rimis.
detsember 7, 2009 at 2:58 p.l. #240466kris0610
Memberwatsons´is on ka hea valik….
detsember 7, 2009 at 3:01 p.l. #240467Annika Pärtel
MemberWatsons, Prisma, Selveris ka mingi valik olemas. Rosalind´is oli ka vanasti, praeguse kohta ei tea väita.
Mina ostan Prismast.
detsember 7, 2009 at 5:53 p.l. #240518detsember 8, 2009 at 8:00 e.l. #240699nefer
MemberTänud!
Täna kappan ostma:)
detsember 8, 2009 at 9:29 e.l. #240712Stardust
MemberEveline on ka Maximas müügil.
detsember 8, 2009 at 10:51 e.l. #240738kuuliks
MemberParim valik nimetatud kreeme leidub Prismades ja Maximates. Olen ka proovinud, kuid truuks olen jäänud ühele kallimale firmale.
detsember 8, 2009 at 8:31 p.l. #240916nefer
MemberParim valik nimetatud kreeme leidub Prismades ja Maximates. Olen ka proovinud, kuid truuks olen jäänud ühele kallimale firmale.Ja mis see oleks, kui saladus pole?
detsember 8, 2009 at 9:00 p.l. #240918vend vähk
ModeratorHmmm. Midagi uut. Ja mina arvasin, et ma olen dieedi ajal kõike proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 9:37 p.l. #240929Annika Pärtel
MemberNo ma olen ptoovinud ka igasuguseid kalleid kreeme. Kallidus ei pruugi olla näitaja.
Põhiline on nahka piisavalt NIISUTADA. Mina olen nüüd peale viimast dieeti kasutanud ka lisaks ByPhasse kehaõli (hind samuti odav, suur pudel alla saja kr)- palju asjalikum kui näiteks Johnsoni titeõli, mis jääb justkui mootorimääre naha peale naksuma…
detsember 8, 2009 at 10:45 p.l. #240937Bulletproof
MemberHmmm. Midagi uut. Ja mina arvasin, et ma olen dieedi ajal kõike proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kumb sind rohkem huvitab? trimmiv seerum või seerum rindadele? oled ikka naljamees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 6:59 e.l. #240941FG
MemberAktivisti tunne ei peta teda. Johnson´i beebiõli (nagu ka väga, väga paljud muud “nahasõbralikud” kehahooldustooted, kaasaarvatud enamik laiatarbe-beebitooteid) on algselt toodetud naftast, eriti õlid. Palun ärge mitte kunagi oma lastele neid peale määrige!!! Tulemus võib esialgu teie silma jaoks küll ilus vaadata olla, aga tegelikult ummistab imendumisvõimetu õli ära kõik lapse nahapoorid ja tulemuseks võivad olla oi-oi kui suured nahaprobleemid.
Nagu Annika ütles – enamike nahaprobleemide põhipõhjus on vähene niisutus – selleks sobivad enim kreemid, emulsioonid (piimad) jms, neil on võime imenduda naha sügavamatesse kihtidesse ja ka tegelikult niisutavat efekti tekitada, mõningatel juhtudel ka kollageeni tootmist nahas aktiveerida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.