Triitsepsile lõi valu sisse harjutust tehes
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Triitsepsile lõi valu sisse harjutust tehes
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Carlsson.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2010 at 9:19 e.l. #250785
Arx07
MemberKusjuures see vigastus on väga salakaval… Mul endal oli 2x niimoodi, et käsi justkui täiesti terve, lähen trenni ja teen rinnalt surumist – täiesti korras ei midagi valusat… Läksin järgmise harjutuse juurde – hantlitega surumine kaldpingil ja rsk lõi järsku täiesti süütul momendil valu sisse ja pekkis. Samat moodi lasksin kosuda 5-6 päeva ja läksin tegin samamoodi ainult seekord ei julgenud teha hantlitega surumist, kuna nii läks – võtsin pec-tec masina ette ja no mis Sa s*tale ütled, jälle lõi valusaks… Ja kusjuures see teine kord juba lõi eriti valusaks, valu oli nii suur, et kerge iiveldus tuli peale…
jaanuar 19, 2010 at 10:27 e.l. #250798Alexander Andrusenko
ModeratorKusjuures see vigastus on väga salakaval… Mul endal oli 2x niimoodi, et käsi justkui täiesti terve, lähen trenni ja teen rinnalt surumist – täiesti korras ei midagi valusat… Läksin järgmise harjutuse juurde – hantlitega surumine kaldpingil ja rsk lõi järsku täiesti süütul momendil valu sisse ja pekkis. Samat moodi lasksin kosuda 5-6 päeva ja läksin tegin samamoodi ainult seekord ei julgenud teha hantlitega surumist, kuna nii läks – võtsin pec-tec masina ette ja no mis Sa s*tale ütled, jälle lõi valusaks… Ja kusjuures see teine kord juba lõi eriti valusaks, valu oli nii suur, et kerge iiveldus tuli peale…Kui mingi vigastus tuleb ja sa lased sellel mõned päevad puhata ja siis järgmine trenn hakkad uuesti samu asju proovima, siis elu näitab, et see vigastus ei pruugigi üldse kunagi paraneda. Jääbki nii, et kui midagi ei tee, siis ei valuta, aga kui sama asjaga uuesti alustad, kohe lööb uuesti valu sisse ja oled jälle rivist väljas. Mul oli seljaga täpselt samamoodi. Paar nädalat tõmmet ei teinud, siis selg ei valutanud. Mõtlesin, et ohh, nüüd saab jälle tõmmet teha. Läksin trenni ja mõne seeria pärast hakkas selg uuesti valuma – siis jälle ootasin mõned nädalad, ja nii kestis see päris pikalt, kusjuures selg ei paranenud grammigi.
Aitas mind vaid see, et lasin jälle seljal puhata ja siis ei hakanud mitte jälle normaalsete raskustega proovima, vaid alustasin täiesti nullist pihta. Esimesed nädalad tegin mingi 40-50 kiloga tõmmet, siis lisasin 10kg jne.
Praegu on õlaga täpselt sama olukord – kui midagi ei tee, siis ei valuta. Kui natuke julgemalt liigutan või natuke rohkem koormust õlale annan, hakkab kohe uuesti valutama ja midagi ei saa teha. Laupäeval sai võistlustel õlg jälle koormust, nüüd hakkas uuesti valutama. Midagi ei ole teha, peab jälle nullist alustama.
jaanuar 19, 2010 at 10:41 e.l. #250804Arx07
MemberSuht masendav värk jah. Egas ma ka nüüd homme trenni, testin enda kätt jälle, teen vist kõrgemate kordustega seeriaid ja loodan, et käsi tunda ei anna, eelmine trenn selga ja õlgu tegin siis tunda õnneks ei andnud eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 2:10 p.l. #250864Carlsson
MemberNagu hullult masendav… Loodetavasti saab asi korda ja käed piisavalt normaalseks suveks.
jaanuar 19, 2010 at 2:16 p.l. #250867Impsik
MemberNagu hullult masendav… Loodetavasti saab asi korda ja käed piisavalt normaalseks suveks.Ainult käsi treenidki?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2010 at 2:57 p.l. #250878Carlsson
MemberAga mis seda geeli puudutas siis oskab keegi soovitada mida ma võin määrida vms?
jaanuar 19, 2010 at 3:38 p.l. #250883Arx07
MemberAga mis seda geeli puudutas siis oskab keegi soovitada mida ma võin määrida vms?Esimesed 3 päeva fastum geli võib näiteks panna, edasi pole vaja kui uuesti valusaks ei tõmba.
jaanuar 19, 2010 at 3:55 p.l. #250887P-A-U-L
MemberCapsicam on soojenduseks hea.
jaanuar 20, 2010 at 7:10 p.l. #251125Bafbaf
MemberEndal oli sügisel see nn. “tennisisti küünarvars” , või kuidas seda vigastust ka ei nimetata.
Kuna tegelen väikestviisi ka odaviskega siis tuli igasugused visketrennid katkestada ja treenida sai ainult pisut koos rõhksidemega.
Jõusaalis tuli ka raskusi vähendada ja selle tulemusena 2 kuu pärast oli juba asi tunduvalt parem.
Nüüd on möödas sellest ca. 5 kuud ja enam ei ole midagi tunda ning juba 2 kuud tagasi alustasin jälle täismahus treenimist.
Seega kõige parem ravi on puhkus.
jaanuar 21, 2010 at 10:46 e.l. #251209