triitsepsi areng
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » triitsepsi areng
- This topic has 29 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
ants16.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2009 at 7:56 e.l. #225002
Alger025
MemberMina soovitan kindlasti rööbaspuudel keharaskuse surumist. Ma noorena hakkasin seda harjutust tegema ja triceps kasvas hirmsa hooga. Nüüd on ka see harjutus siiani minu lemmikute seas ja nüüd teen juba suurte lisaraskustega.Soovitan kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise jällegi ei saa seda üldse teha, rindkerest hakkab kiskuma ja lööb valu sisse.
oktoober 7, 2009 at 8:57 e.l. #225012Martti K.
Memberma ei saa ka prantsust teha, lööb küünarnukkidesse valu. eelistan köit ja mõjub!http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15106&hl=
Seal oli kunagi mul pilt ka, mida ma täpselt mõtlesin, aga ma olen üsna kindel, et samast kohast on jutt. Ma tegin eraldi soojendust ka, algul valu vähenes, hiljem kadus täitsa ära…. Asendist oli ka tingitud, nimelt 2cm asendi muutust ja valu oli tagasi.
oktoober 7, 2009 at 9:40 e.l. #225020wise
MemberJep, kui ma üldse oma kehal millegiga rahul olen, siis on see triitseps. Ja valdavalt on selle taga rööbaspuudel surumine. Tegin seda mingi vahe alati trenni viimase harjutusena – võtis rinna ja muud ülakehalihased mõnusalt täis.
Aga, vaheldust on vaja ! Hiljuti sai taas tehtud prantsuse surumist – oi kurja kurja, kuidas käed valutasid veel 5 päeva järgi. Määrisin hobusesalviga ja üritasin elule tagasi saada. Aga eks osa süüst lasub ka sellel, kellega koos sai trenni tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 10:16 e.l. #225034InsaneQlimax
MemberIse ka dipse teinud ainult triitsale, ja polegi nii tudi – ludi, naq meie anatoomia õpetaja armastab öelda, et kipub meestel olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 11:24 e.l. #224783Arx07
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=uinpA1FrwPQ
ainuke harjutus peale mida mul triitsad kipitavad korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 11:28 e.l. #224778Madis232
Memberprantsuse surumisel tuleks kang lasta pea taha ikka, mitte otsaette; kui eesmärk on pika pea eelisarendamine
oktoober 7, 2009 at 11:29 e.l. #224779R.Tamm
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=uinpA1FrwPQainuke harjutus peale mida mul triitsad kipitavad korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata üle – vast lisasid kogemata vale lingi.
oktoober 7, 2009 at 11:41 e.l. #224769Arx07
MemberVaata üle – vast lisasid kogemata vale lingi.õige link, tõstmisel kasutan ainult triitsa lihtsalt, mitte kogu võimalikke kaasaaitavaid lihaseid…
oktoober 7, 2009 at 11:48 e.l. #224767Mart Muru
MemberIse jällegi ei saa seda üldse teha, rindkerest hakkab kiskuma ja lööb valu sisse.See harjutus treenib samuti rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 5:41 p.l. #225173R.Tamm
Memberõige link, tõstmisel kasutan ainult triitsa lihtsalt, mitte kogu võimalikke kaasaaitavaid lihaseid…Kui nii toimid, siis ei ole tegemist enam selle harjutusega, mida viidatud lingis demonstreeritakse.
Ilmselt pead silmas hoopis sellist harjutust
oktoober 7, 2009 at 5:47 p.l. #225184Aimuu
MemberIse jällegi ei saa seda üldse teha, rindkerest hakkab kiskuma ja lööb valu sisse.Mul jällegi rangluu valu kui teha, tahaksin ka teha muidu seda harjutust, mõjub hästi, kuid mingi 5’nda korra ajal valud sees!
oktoober 8, 2009 at 9:45 e.l. #225355wise
MemberSee valu on jah probleem olnud ka mul aeg-ajalt. Asi on tegelikult selles, et ilmselt on see asend harjumatu, ehk et harjutus, mis nõuab liigestelt ja luustikult rohkemat. Pikemat aega tehes kaovad hädad ära. Kunagi lõi valu rinna alla – tunne nagu oleks südames pistnud. Käisin ja lasin isegi südant uurida spetsialistide juures – diagnoos oli, et ribidevahelised närvid jukerdavad. Määrisin Voltareniga mingi 3 kuud iga päev ja läks ära ning täna pole probleemi. Ptui… ptui… ptui…
Kui enda keharaskust rööbaspuudel ei kannata, siis vähehaaval võib ju vastava pingi peal teha – väiksemate raskustega. Hiljem, kui lihas ja luustik harjunud, siis juba rööbaspuudel.
oktoober 8, 2009 at 9:53 e.l. #225357Alger025
MemberSee valu on jah probleem olnud ka mul aeg-ajalt. Asi on tegelikult selles, et ilmselt on see asend harjumatu, ehk et harjutus, mis nõuab liigestelt ja luustikult rohkemat. Pikemat aega tehes kaovad hädad ära. Kunagi lõi valu rinna alla – tunne nagu oleks südames pistnud. Käisin ja lasin isegi südant uurida spetsialistide juures – diagnoos oli, et ribidevahelised närvid jukerdavad. Määrisin Voltareniga mingi 3 kuud iga päev ja läks ära ning täna pole probleemi. Ptui… ptui… ptui…Kui enda keharaskust rööbaspuudel ei kannata, siis vähehaaval võib ju vastava pingi peal teha – väiksemate raskustega. Hiljem, kui lihas ja luustik harjunud, siis juba rööbaspuudel.
Ehk on tõesti probleem selles. Peaks proovima vastaval pingil teha, et luustik antud harjutusega ära harjuks.
oktoober 15, 2009 at 12:23 p.l. #227623belvedere
MemberRonin kah oma murega samasse teemasse. Trenni on tehtud omajagu ja triits kasvab küljelt mingil määral laiemaks (vähemalt tunduks nagu nii), aga mure on, et eest vaadates on käsi ikka jube peenikene (ja tagant vaadates veel hullem). Mingi pilt kah:

Tüüpiline triitsepsikava on olnud seni: allatõmbed plokil kitsa haardega + allatõmbed plokil laia haardega + allatõmbed plokil köiega + kickbacks + harvemini rööbaspuudel keharaskusega surumine. Päris viimasel ajal võtsin kavasse ületõmbed masinal ja sellest teemast innustatult teen ka rööbaspuudel surumist rohkem — et kas peakski seda suunda jätkama või tuleks midagi muud proovida?
oktoober 15, 2009 at 12:24 p.l. #227624ants16
MemberMul laksab see harjutus hästi: http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/031.htmlNõustun, kõige parem!
ja TO: belvedere: Pane triits parem rinna päevale, tee rind ära ja peale seda akka triitsa tegema, siis tõmbab täiesti läbi. Ma ise tegin ka ennem nii et panin triitsa selja või eraldi päevale ja ei kasvand

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.