Triitseps rinnapäeval?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Triitseps rinnapäeval?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
märts 30, 2006 at 5:59 p.l. #7235
Helmps
MemberKas oleks mõtekas teha triitseps rinnapäeval? Samal päeval teen ka veel jalga.
Mis arvate? Saab ju triitseps rinnatreeningul niikuinii koormust, et äkki teeks samal päeval need lihasgrupid?
märts 30, 2006 at 6:04 p.l. #78072theONE1
MemberKas oleks mõtekas teha triitseps rinnapäeval? Samal päeval teen ka veel jalga.Mis arvate? Saab ju triitseps rinnatreeningul niikuinii koormust, et äkki teeks samal päeval need lihasgrupid?
paljud teevad nii, see on individuaalne! Iseasi on see kas seda jalapäeval mõtekas teha on!
märts 30, 2006 at 6:05 p.l. #78074lõvi16
Memberei oska täpselt öelda, aga kui teed näiteks kitsa haardega surumist siis koormab rohkem triitsepsi ja rinnale jääb väiksem koormus…või siis vastu pidi kui teed laia haardega koormab rohkem rinda, kuid ka natuke tritsepsi ja pärast ei saa tritsepsile või rinnale jällegi maximum koormust välja panna..sest juba väsinud?!?!
aga jh see minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb olla panin oma jutuga rukki 
ma pole õige mees ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2006 at 6:12 p.l. #78077Helmps
MemberKas oleks mõtekas teha triitseps rinnapäeval? Samal päeval teen ka veel jalga.Mis arvate? Saab ju triitseps rinnatreeningul niikuinii koormust, et äkki teeks samal päeval need lihasgrupid?
paljud teevad nii, see on individuaalne! Iseasi on see kas seda jalapäeval mõtekas teha on!
Mul praegust rind ja jalg ühel päeval, pole veel nii pro, et jalga ühel päeval teeks..
märts 30, 2006 at 7:12 p.l. #78088Kurupt
Memberma suhtun asjasse nii : kui rinnapäeval saab tricebs niikuinii trenni, siis on mõtekam mingi muu lihasgrupp samal päeval teha ja tricebsil paar p2eva taastuuda lasta pärast rinnatreeningut ning siis alles teha tricebsit. analoogne teema ka bicebsi ja seljaga. selga tehes saab bicebs koormust ning seljuhil võiks võimalikult suure vahe jätta sleja ja bicebsi trenni vahele tagamaks bicebsi hea taastumise.
märts 30, 2006 at 7:15 p.l. #78089theONE1
Mul praegust rind ja jalg ühel päeval, pole veel nii pro, et jalga ühel päeval teeks..
See on teine asi jah, kõik oleneb tasemest muidugi!
märts 30, 2006 at 7:30 p.l. #78093Alexander Andrusenko
Moderatormina teen küll rinda ja triitsepsit samal päeval ja mulle mõjub hästi. Minu mõte on selles, et kui rinna ajal saab triitseps koormust, siis on vaja teda samal päeval lõpuni ära teha. Samas ei pea siis nii palju seeriaid triitsepsile tegema, et ta täiskoormust saaks, sest triitseps on juba rinna ajal osaliselt koormust saanud.
märts 30, 2006 at 7:31 p.l. #78094carter
Membertriitsepsi arengu kohapealt oleks asi halvasti, kuna peale rinda on triitseps juba kurnatud ning kui asud seda veel eraldi piinama, ei suuda sa võib-olla enam korralikult ka trennile keskenduda. seda enam, et samal päeval veel jalg kah.
aga noh asi on individuaalne ja kui sulle nii sobib, siis miks mitte.
märts 30, 2006 at 7:33 p.l. #78096Alexander Andrusenko
Moderatormiks ei saa triitseps areneda, kui ta on eelnevalt koormust saanud? Kui sa teed ainult triitsepsit, siis esimeste seeriatega saab ta ka koormust, see veel ei tähenda, et ta edaspidiste seeriate(harjutustega) enam ei arene. Vahet ju ei ole, kas sa teed formaalselt “ainult” triitsepsile või töötab sul samal ajal ka mõni teine lihas. Koormust saab ta nagunii.
Vot kui on kava 3-ks jaotatud nagu mul, ja tuleb nii, et esmaspäeval on rind ja neljapäeval triitseps, siis on asi minu arust palju hullem. Kui neljapäeval korralikult triitsepsi ära väsitad, siis pole võimalik esmaspäeval normaalselt rinda teha. Ma ei tea, võib-olla taastub keegi minust kiiremini, aga minul tahab triitseps küll rohkem puhkust. Ilmselt on asi selles, et üritan trennist maksimumi võtta ja pommitan teda nii palju, kui võimalik.
märts 31, 2006 at 5:53 e.l. #78113BULDOOSER
MemberÄra küsi, sest tehakse nii ja naa , proovi ise kuidas sulle sobib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.