Triceps: lamades prantsuse surumine ???
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Triceps: lamades prantsuse surumine ???
- This topic has 32 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Piipz.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2005 at 1:56 p.l. #51599
MatiUne
MemberPäris möga see artikkel ei ole kohe kindlasti, kuid üldistada ja kellegi arvamust absoluutseks tõeks pidada on möga. Kellel ikka liigesed ei paindu, sellel ei ole vaja oma konte väänata, mõni muu harjutus sobib paremini. Mina igatahes oma sirget kangi Emex´isse küll ei kavatse viia, mulle sobib ta küll…
aprill 4, 2005 at 3:06 p.l. #51609alz1
Membersee artikkel pani mu pühad tõekspidamised kõikuma ei tea kas see ka nii dramaatiline on naq seal on kirjeldatud??
aprill 4, 2005 at 4:34 p.l. #51614Razard
MemberLoe artikli kommetaare ka. Seal Ott selgitab natuke asja.
aprill 5, 2005 at 6:16 e.l. #51631wtrix
MemberHee. Kes on öelnud, et seda artiklit tasub absoluutseks tõeks pidada?
Esiteks paistab, et räägitakse treeningmetoodikatest, mis kehtivad üsna suurte raskuste puhul (tippkulturistide töömaa).
Samas aga kui konkreetse harjutuse peale mõelda, siis selle puhul peab küünarvars väänduma ca. 90 kraadise nurga alla. Kui nüüd keegi arvab, et see liigestes liigseid pingeid ei tekita, siis jõudu optimistidele minu poolt.
Pealegi saab samale lihasele anda handlitega või plokkidega hulga tõhusamat koormust hulga mugavamalt. Milleks neid liigeseid ilmaasjata piinata? Ehk keegi seletab, mis selles triitseptsi lamades surumises nii ülimuslikku on, et seda iga hinna eest teha tuleb?
aprill 6, 2005 at 4:20 p.l. #51737compu
Member
aprill 6, 2005 at 4:41 p.l. #51744taks
Memberprantsuse surumine
veebruar 22, 2009 at 4:55 p.l. #164604Piipz
Memberma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile).
mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2009 at 8:33 p.l. #164485aivo1359
MemberIsiklikult olen mina selle artikliga suuremalt osalt päri.Kogemused tulevad kõik elust endast.Põhi rõhk on harjutuste õigel sooritusel ja pigem kergema raskusega.Olen jõusaalis tähele pannud harjutuste mitte puhtalt tegemist.Õpetamisel mõni võtab õppust aga mõni põlgab ära.
veebruar 22, 2009 at 9:31 p.l. #164363zander14
MemberHee. Kes on öelnud, et seda artiklit tasub absoluutseks tõeks pidada?Esiteks paistab, et räägitakse treeningmetoodikatest, mis kehtivad üsna suurte raskuste puhul (tippkulturistide töömaa).
Samas aga kui konkreetse harjutuse peale mõelda, siis selle puhul peab küünarvars väänduma ca. 90 kraadise nurga alla. Kui nüüd keegi arvab, et see liigestes liigseid pingeid ei tekita, siis jõudu optimistidele minu poolt.
Pealegi saab samale lihasele anda handlitega või plokkidega hulga tõhusamat koormust hulga mugavamalt. Milleks neid liigeseid ilmaasjata piinata? Ehk keegi seletab, mis selles triitseptsi lamades surumises nii ülimuslikku on, et seda iga hinna eest teha tuleb?
Vaevalt et prantsuse surumine sul liigeseid piinab ja ohtlik oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata kuidas klassikalistel t2stjatel 100 kg’id randmetel p2rkuvad ja pole h2da midagi on elus!veebruar 23, 2009 at 2:01 p.l. #162737Jõukahoolik
Memberma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile).mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>S kang e. see kang, millega biitsepsit teed. Ise teen ka prantsuse surumist ja ei ole mingeid probleeme esinenud. Randmele mõjub biitseptsi treenimine palju hullumini.
veebruar 23, 2009 at 2:07 p.l. #162735Fr3
Memberma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile).mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit saad vastuse:
veebruar 23, 2009 at 2:10 p.l. #162730Fr3
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmine olin prantsuse surumine seistes, kuid mina isiklikult teen lamades: http://www.youtube.com/watch?v=8TM3DNr0QjU…feature=related
veebruar 23, 2009 at 3:00 p.l. #162719Piipz
Membereiei, küsimus ei olnud selles, et milline on S kang või mismoodi seda tehakse, vaid selles, et miks ma ei võiks seda tavalise kangiga teha, mis eelis on S kangil seda harjutust tehes?
veebruar 23, 2009 at 3:06 p.l. #162720Fr3
MemberNende videote abil näitasin ma, kust peab umbes kinni võtma, kui tahad S-kangiga teha. Mina isiklikult teen sirge kangiga, sest minu jõusaalis on S-kang pidevalt kinni. Olen teinud ka S-kangiga, kuidi erilist vahet ei märganud, raskused jäid samaks. Siiski nii palju, kui ma videotest märganud olen, tehakse tavaliselt S-kangiga, ju ta on siis sirgest mingil põhjusel parem. Võib olla treenib treenitavat lihast spetsiifilisemalt ja paremini, kuid täpsemaid kommentaare ei oska ma selle kohta kahjuks anda.
veebruar 23, 2009 at 4:23 p.l. #162236daemonium
MemberOlen teinud ka S-kangiga, kuidi erilist vahet ei märganud, raskused jäid samaks. Siiski nii palju, kui ma videotest märganud olen, tehakse tavaliselt S-kangiga, ju ta on siis sirgest mingil põhjusel parem. Võib olla treenib treenitavat lihast spetsiifilisemalt ja paremini, kuid täpsemaid kommentaare ei oska ma selle kohta kahjuks anda.20 aasta pärast tunned,mis vahe on S-kangi ja sirge kangiga tegemise vahel,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi,ka ise kasutan ~kuus korra ka sirget kangi prantsuse surumises(ja ka biitsa tegemiseks),seda just väiksemate raskustega – mõju siiski erinev S-kangist – aga krt,max’ile lähenedes tunned,et rohkem lõhub liigeseid kui treenib lihaseid,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.