Skip to main content

Triceps: lamades prantsuse surumine ???

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Triceps: lamades prantsuse surumine ???

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    Vertigo
    Member

Kuidas see peaks veel välja nägema?

Razard
    Member

Harjutustepangas on olemas

Plokiga

Kangiga

taks
    Member

seda võid veel teha kaldpingil kui kaldpingi kalle on täitsa üleval ja siis lased käsi taha

Razard
    Member

seda võid veel teha kaldpingil kui kaldpingi kalle on täitsa üleval ja siis lased käsi taha

siis pole enam lamades prantsuse surumine

taks
    Member

lamades lamamiseks aga ta tahab triica treenida prantsuse surumisega ja ei tea milline see välja näeb ja ma lihtsalt valgustasin varieeringuid

Razard
    Member

lamades lamamiseks aga ta tahab triica treenida prantsuse surumisega ja ei tea milline see välja näeb ja ma lihtsalt valgustasin varieeringuid
    wtrix
    Member

Kohutav harjutus. Kui vaadata kui palju küünarvars peab pöörduma, et seda võimaldada tekib hirm, et ega kusagil (randmes või küünarnukis) mingi praks varsti ei käi. Isiklikult ei soovita kellegile. Katsuge triitseptsile teha hantlitega või plokiga (mitte sirge käepidemega).

Razard
    Member

Isiklikult ei soovita kellegile. Katsuge triitseptsile teha hantlitega või plokiga (mitte sirge käepidemega).

Räägi ohtudest lähemalt. Mulle harjutus väga meeldib. Võtab triitsa hästi läbi.

MatiUne
    Member

Mulle küll see harjutus meeldib. Ja ei vääna ta sirge kangiga rannet ka eriti hullusti.

erxs11
    Member

Mul lõhub see harjutus sirge kangiga randmed täiesti ära, niisamuti ka kitsa haardega rinnalt surumine.

netz
    Member

Väga hea harjutus.

Midagi ohtliikku selles pole küll kogenud.

Tehke siis kergema raskusega kui ranne vastu ei pea.

Soovitavalt lisage siis treeningkavva randmetrenn.

erxs11
    Member

Asi ei ole kahjuks selles, et randmed nõrgad oleks. Mõned harjutused lihtsalt ei sobi ja neid ei saa teha.

alz1
    Member

ise ma teen seda harjutust väikse raskusega kuid väga aeglaselt ja võtab lihase nii läbi et aitab

wtrix
    Member

Siin on selle teema kohta juttu üsna palju:

Jõusaali “pühad lehmad…” (Amazon)

Razard
    Member

Minumeelest aetakse seal artiklis möga.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.