Tribuluse kasutamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tribuluse kasutamine
- This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 12, 2009 at 10:21 e.l. #17955
Shox72
MemberTere!
Sooviks teada, kunas oleks kõige mõtekam tribulust võtta. Selles mõttes, et ta ju ei mõju nii et võtan enne trenni tund aega ja siis trenni ajal hakkab mõjuma. Ta peaks ju üldiselt mõjuma ning tahakski teada, kas peaks võtma hommikul või õhtul, kas enne või peale sööki või just hoopiski enne trenni??
Tänan vastajaid!
august 12, 2009 at 10:27 e.l. #212767Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere!Sooviks teada, kunas oleks kõige mõtekam tribulust võtta. Selles mõttes, et ta ju ei mõju nii et võtan enne trenni tund aega ja siis trenni ajal hakkab mõjuma. Ta peaks ju üldiselt mõjuma ning tahakski teada, kas peaks võtma hommikul või õhtul, kas enne või peale sööki või just hoopiski enne trenni??
Tänan vastajaid!
Tribuluse eesmärgiks on ju testosterooni tõstmine, mitte trenni jaoks “puraka” sisse andmine.
Samamoodi ei söö sa ju valku ainult enne trenni, et ta nüüd trenni ajal “mõjuma hakkaks”.
Samamoodi ei pruugi sa Tribuluse mõju tunda mitte tundide, vaid alles nädalate pärast.
Purgi peal oli vist 1 kapsel 2x päevas, hommikul ja õhtul näiteks. Ma võtan 3 kapslit peale hommikusööki ja 2 kapslit peale trenni.
august 12, 2009 at 10:29 e.l. #212771Shox72
MemberTribuluse eesmärgiks on ju testosterooni tõstmine, mitte trenni jaoks “puraka” sisse andmine.Samamoodi ei söö sa ju valku ainult enne trenni, et ta nüüd trenni ajal “mõjuma hakkaks”.
Samamoodi ei pruugi sa Tribuluse mõju tunda mitte tundide, vaid alles nädalate pärast.
Purgi peal oli vist 1 kapsel 2x päevas, hommikul ja õhtul näiteks. Ma võtan 3 kapslit peale hommikusööki ja 2 kapslit peale trenni.
Paljudel tribluse toodetel on näidatud, et seda toimeainet on 600mg, aga minu omadel on 1000 mg kapsli kohta, seega mõtlesin, et äkki alustuseks tulekski ainult üks kapsel päevas võtta, või kuidas oleks parem?
august 12, 2009 at 10:33 e.l. #212772Kristjan-Johannes Konsap
MemberPaljudel tribluse toodetel on näidatud, et seda toimeainet on 600mg, aga minu omadel on 1000 mg kapsli kohta, seega mõtlesin, et äkki alustuseks tulekski ainult üks kapsel päevas võtta, või kuidas oleks parem?No oleneb ka kasutaja kaalust. Kui oled 100 kgne mees, siis see 1 kapsel päevas ei pruugi üldse mõju avaldada. Eks sa proovi 1 kapsel päevas, kui arvad, et nii parem on. Samas kui ma krõbistan 5 kapslit päevas ja saan sealt ca 3000mg siis ei tasuks selle 1000mg pärast põdeda, et äkki nüüd mõjub “liiga hästi.”
august 12, 2009 at 10:45 e.l. #212774Shox72
MemberNo oleneb ka kasutaja kaalust. Kui oled 100 kgne mees, siis see 1 kapsel päevas ei pruugi üldse mõju avaldada. Eks sa proovi 1 kapsel päevas, kui arvad, et nii parem on. Samas kui ma krõbistan 5 kapslit päevas ja saan sealt ca 3000mg siis ei tasuks selle 1000mg pärast põdeda, et äkki nüüd mõjub “liiga hästi.”Nojah, olen mingi 92-94 kg, eks ma vaatan, kuidas tundub.
Tänan aitamast!
august 12, 2009 at 10:49 e.l. #212775Kristjan-Johannes Konsap
MemberNojah, olen mingi 92-94 kg, eks ma vaatan, kuidas tundub.Tänan aitamast!
Selge. No Bonsuna ütleski, et 100 kgne mees(eks ta ise tea rääkida) peaks neid tavalisi( 625 mg) 10 tk päevas sööma, et tõeliselt vahet tunnetaks. Sinu 1000mg puhul piisab ilmselt 6 ja sinu kaalu puhul peaks 5 ka juba väga ok olema.
Eks alusta alguses jah madalama doosiga ja vaata, kuidas tunne on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.