Tribulus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tribulus
- This topic has 150 replies, 93 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2010 at 6:13 e.l. #265308
leinekas
MemberSuht kasutu toode ,ta aitab sul mingil määral taastada keha loomulikku testosterooni taset(mis on langenud raske treeningu või muude põhjuste tõttu).
august 6, 2010 at 10:05 e.l. #272688Taavi Eplik
MemberRavimiamet ei luba. Apteegist saab, aga küll.Tribulust sealt jah hetkel kahjuks ei tule Soomest ka
august 6, 2010 at 10:07 e.l. #272689Taavi Eplik
Membermass.fi müüb kah miskitRumal küsimus, aga miks enam Eestis ei müüda?
Tribulust ei tule ka sealt, kindlasti tulevad asjad on:
Minna Pro Recovery Stack
Mass Recovery Stack
Mass No Lac Pro Whey
Mass IsoWhey (Unflavoured)
Mass Omega 3
Mass Creapure Creatine
Mass Leucine
Mass Glutamine
Mass Beta Alanine
Mass Malto
Mass Pump
Mass Recovery
Mass Whey
Mass Whey Stack
Küsisin otse üle.
august 6, 2010 at 10:18 e.l. #272694vend vähk
ModeratorEttevaatust tribulusega,sest see toode sisaldab testosterooni,mis on keelatud dopinguainete nimekirjas. Uurisin asja ja tootjatehas ei soovita samuti võistlevatel sportlastel seda toodet tarvitada,sest on oht saada positiivne vastus dopingu proovis.Vaidlen vastu! Olen tribulust proovinud ja ka Eesti ja välismaa dopingukontrollidest ilusti läbi saanud. Tribulus ei ole mingi imerohi, aga võistlusdieedi ajal andis vähemalt minule meeletult energiat. Ilmselt mulle sobis, aga igasuguste toidulisandite tarbimine ja tulemus on väga individuaalsed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2010 at 8:05 p.l. #272742airmax27
MemberKasutasin Tribestani, mis on tribuluse konsentreeritud versioon ja asi toimis… Kahjuks seda päris raske hankida.
august 7, 2010 at 9:54 e.l. #272753Bulletproof
Memberaugust 24, 2010 at 1:26 p.l. #274046inside14
MemberMis tooted oleks tribulusega samaväärsed? Sirvisin 6 lehte läbi. Fitness.ee, Powerman.ee, Sportlab.ee, Eiselt.ee, Bonsuna.com, Proteiin.ee – aga ühesgi nagu otseselt tribulust ei leidnud.
august 24, 2010 at 1:42 p.l. #274048Ott Kiivikas
MemberMis tooted oleks tribulusega samaväärsed? Sirvisin 6 lehte läbi. Fitness.ee, Powerman.ee, Sportlab.ee, Eiselt.ee, Bonsuna.com, Proteiin.ee – aga ühesgi nagu otseselt tribulust ei leidnud.Ei näe, sest Eestis ei tohi seda vabamüügis müüa, käsitletakse kui ravimit. Kui vana sa oled? Alla 30 ei ole mõtet seda tarbidagi….
august 24, 2010 at 1:43 p.l. #274050inside14
MemberEi näe, sest Eestis ei tohi seda vabamüügis müüa, käsitletakse kui ravimit. Kui vana sa oled? Alla 30 ei ole mõtet seda tarbidagi….Tohoo, seda ei teanudki. Alles oli see müügis, mingi uus seadus? Ma sõbra jaoks otsisin aga olen ka ise proovinud.
august 25, 2010 at 7:12 e.l. #274084AlanBStard
ModeratorKeelamiseks pole seadust vaja, piisab ühe inimese määratlusest ja selle võib teha 2 sekundiga.
august 25, 2010 at 8:11 e.l. #274087vend vähk
ModeratorTribulust olen kasutanud enne võistluseid dieedi ajal ja andis natuke rohkem energiat juurde, aga niisama ei tarbi. Selle lisandi kohta on spekuleeritud, et see võib äkki dopingukontrollides probleeme tekitada. Nii hull see asi ei ole- Eestist võeti see küll müügilt ära, aga enamus euroopa riikide lisandipoodides on see vabalt saadaval ja dopingukontrollides on sellega ka ilusti negatiivse tulemusega läbi käidud.
Seda lisandit võiksid kasutada ikka natuke vanemad vennad nagu Ott ütles!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2010 at 8:13 e.l. #274088Arx07
MemberZMA peaks ka testot tõstma nagu tribulus, aga kui testo tasemega kõik korras siis mingit muutust ei tunne ilmselt…
august 25, 2010 at 8:19 e.l. #274090AlanBStard
ModeratorSelle lisandi kohta on spekuleeritud, et see võib äkki dopingukontrollides probleeme tekitada.Need olid ühe foorumikülastaja hallutsinatsioonid. Ma tahaks heaga näha et mõni täiskasvanud inimene reaalselt sellel teemal spekuleerima hakkaks.
Eestis on puhas C-vitamiin ka retseptiravim. Vaene maa, muud pole võtta kui luuavarsi, siis tuleb tegutseda sellel põhimõttel et luuavarrest võib ka pauk tulla. Nii et luuavarsi saab edaspidi osta ainult relvaloaga.
august 25, 2010 at 4:28 p.l. #274129inside14
MemberPõhimõtteliselt mingi vant arutas siin asja enda vaatenurgast ja see oli mõjuv põhjus?
august 25, 2010 at 6:21 p.l. #274144Shox72
MemberSportlabis müükse praegu seda, 1500 mg toimeainet. Ise olen söönud ka 2-3 korda. Energiat annab küll ja mõne muu asja isu on ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.