Skip to main content

Tribulus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tribulus

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 151 total)
  • Autor
    Postitused
    OQ
    Member

mis juba vastas minu järgmisele küsimusele, mis mul varrukas oli, et kui ma netist tellin, kas seda siis toll piiril ära ei võta vms?

gymer
    Member

mass.fi müüb kah miskit

Rumal küsimus, aga miks enam Eestis ei müüda?

Arx07
    Member

mass.fi müüb kah miskit

Rumal küsimus, aga miks enam Eestis ei müüda?

Ravimiamet ei luba. Apteegist saab, aga küll.

Bulletproof
    Member

Ravimiamet ei luba. Apteegist saab, aga küll.

mis see hind apteegis võib olla?

Djud
    Member

mass.fi-s on juba pikemalt aega silt,et OUT OF STOCK

Larry
    Member

ma oleks ise ka sellest tootest huvitatud.

Kui mingiks suuremaks tellimiseks peaks minema sis olen käpp.

kalevfit
    Member

Kuna sellest aastast enam tribulust kusagilt “tavalistest” poodidest ei saa ja apteegis on ainuke toode mingi “X-potens” (500mg 60tbl. u. 500 eeki), siis tekkis küsimus, et kas kellelgi on teada, kust veel saab ja odavamalt?

Tänud!

Ettevaatust tribulusega,sest see toode sisaldab testosterooni,mis on keelatud dopinguainete nimekirjas. Uurisin asja ja tootjatehas ei soovita samuti võistlevatel sportlastel seda toodet tarvitada,sest on oht saada positiivne vastus dopingu proovis.

siimukas
    Member

Ettevaatust tribulusega,sest see toode sisaldab testosterooni,mis on keelatud dopinguainete nimekirjas. Uurisin asja ja tootjatehas ei soovita samuti võistlevatel sportlastel seda toodet tarvitada,sest on oht saada positiivne vastus dopingu proovis.

Oled ikka päris kindel ???

Vaevalt tavaline Tribulus nüüd testosterooni sisaldab. Tribulus on Eestis keelatud pigem seetõttu, et see lihtsalt liigitati ravimite alla Eesti üliagara ravimiameti poolt.

Suur osa Eesti kulturiste on Tribulust tarvitanud ja kellelgi pole seetõttu dopinguproovis probleeme olnud. Tribuluse eesmärgiks on keha stimuleerida rohkem testosterooni tootma, mitte et see ise testot sisaldaks. Muidugi mõne kahtlase firma toodang võib keelatud aineid sisaldada.

OQ
    Member

Tribulus terrestris`e näol on siiski tegemist samanimelise taime ekstraktiga, mis mitte kuidagi ei saa sisaldada testosterooni.

TT stimuleerib testosterooni tootmist sinu kehas.

wtrix
    Member

Tribulus terrestris`e näol on siiski tegemist samanimelise taime ekstraktiga, mis mitte kuidagi ei saa sisaldada testosterooni.

TT stimuleerib testosterooni tootmist sinu kehas.

wikipedia: The extract is claimed to increase the body’s natural testosterone levels and thereby improve male sexual performance and help build muscle. T. terrestris has consistently failed to increase testosterone levels in controlled studies.[8][9][10] It has also failed to demonstrate strength-enhancing properties.

Minu kokkuvõte – waste of money. Mõned brändid ilmselt lisavad testot, et tekiks mulje, et mingi mõju on.

endel123
    Member

Tribulusega saab aidata kellel soovi

Raivo Piiber
    Member

Kalmusel oli vist ka 1 purk tribulust üle …

Bonsuna
    Member

Kalmusel oli vist ka 1 purk tribulust üle …

Rohkem kui üks, kirjuta marek@bonsuna.com küsi…

Youngforest
    Member

Tere!

Kas keegi on kasutanud sellist toodet nagu tribest 750?

On andnud tulemusi?

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 151 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.