Tribulus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Tribulus
- This topic has 150 replies, 93 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2009 at 9:29 e.l. #179593
Bonsuna
MemberSee Tribulus on rohkem selline platseebo ,tegelikult ta sinu kehaga mitte midagi erilist ei tee ja testosterooni taset ei tõsta.Minu arvamus on selline ,et mõttetu igas vanuses- ise proovinud järgi.Ikka mõjub küll kulla mehed. Iseküsimus on see, kas soovituslik doos mõju avaldab, kahtlen . Seeline kogus ei anna vist tõesti mingit efekti kellegi puhul. Absoluutselt kindlasti aga töötab tribulus minu puhul näiteks alates 8 kapslist päevas. Kindlasti oleneb siin doosi suurus mis mõju avaldab lihasmassist, pean silmas puhtast lihasest mitte kehakaalust lihtsalt, vanusest ja ka sellest kuidas sa toitud ja kindlasti ka kuidas treenid. / arvestage, et kalmus ei ole metaani mitte terve oma kangutamisstaazi vältel söönud./
Igaüks peab endale ise katsetamise käigus selgeks tegema kui suur kogus mg-s päevas talle tribulus mõju avaldama hakkab. Alla 20 aastastele seda vast tõesti väga vaja pole, aga ei tee ka midagi paha kui nad seda söövad. Õige doos annab efekti igaljuhul ja kõigi puhul. Ikkagi 100x tervislikum kui metaani neelata. /väidetavalt/
jaanuar 14, 2009 at 10:12 e.l. #179604leinekas
MemberLisaks pidi see taim Tribulus Terrestis aitama nõrga erektsiooni ning madala libiido puhul.Seda pidavat kasutama ka inimesed ,kes lõpetavad oma anaboolsete steroidide kuuri -Tribulus pidi aitma taastada normaalset testosteroonitaset kehas.
jaanuar 14, 2009 at 10:35 e.l. #179608xerox
MemberSõõge sibulat ja kala,siis muutute samamoodi hulluks loomaks
jaanuar 14, 2009 at 11:25 e.l. #179621leinekas
MemberSõõge sibulat ja kala,siis muutute samamoodi hulluks loomaks
jaanuar 14, 2009 at 11:29 e.l. #179622matti
Membermnjah kui sa tahad saada saada selliseks 190cm pikaks ning 65 kg kaaluvaks loomaks.Ma usun,et ta mõtles natuke teistsugust looma…
jaanuar 14, 2009 at 11:50 e.l. #179628xerox
MemberMa mõtlesin ja teistsgust looma
jaanuar 14, 2009 at 11:54 e.l. #179629spencer
MemberLisaks pidi see taim Tribulus Terrestis aitama nõrga erektsiooni ning madala libiido puhul.Seda pidavat kasutama ka inimesed ,kes lõpetavad oma anaboolsete steroidide kuuri -Tribulus pidi aitma taastada normaalset testosteroonitaset kehas.ma pigem ei hakka rääkima mis KÕRVALMÕJU sellel taimel minule on

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 14, 2009 at 12:23 p.l. #179635leinekas
Memberok minu viga …kui teistsugust looma aga sellega olen ma küll nõus ,et enne tuleks koguda paar aastat treeningstaazi,kui hakkate lisandeid tarbima.Kui toitumine paigast ära, siis pole nn käsimüügilisanditest küll suurt kasu.Ja mis peamine ,sellest kiidulaulust ,mis on nende jõulisajate taha kirjutatud -võtke vähemalt poolt maha-ega te steroide ei tarbi.
jaanuar 14, 2009 at 1:16 p.l. #179639toonus
MemberLisaks pidi see taim Tribulus Terrestis aitama nõrga erektsiooni ning madala libiido puhul.Seda pidavat kasutama ka inimesed ,kes lõpetavad oma anaboolsete steroidide kuuri -Tribulus pidi aitma taastada normaalset testosteroonitaset kehas.Kas keegi teab öelda, kas see, kui näiteks väga tihti on(praktiliselt iga päev) seksi isu peal, on otseselt seotud testosterooni tasemega või võib asi olla milleski muus. Et, kui seda tribulust ka veel tarvitama hakata, siis võib nii juhtuda, et tahaks paar korda päevas? Praegu isegi naisel häda. Kellelgi on kogemusi?
jaanuar 14, 2009 at 6:41 p.l. #179691JamesC
MemberKrt se tribulus ikkagi odavam või ma ei tea. Kaalusin creatiini kasuks nüüd.. pea pulki täis, aastake on trenni ära tehtud… nüüd viimased paar kuud ei ole eriti suurt liigutanud. hakkasin uuesti liigutama… kui nüüd paari nädalaga suudan eelmise aasta vormi ära saavutada siis ok. võtta tõesti creatiini?
Tahaks puhast lihasmassi, ainult paar kilo, ja rasvast lahtisaada, toitumist muutsin.
jaanuar 14, 2009 at 6:42 p.l. #179694JamesC
MemberAhjaa, kasutan vana pera beta alaniini ka ära, seda on üks nädalaks või kaheks kindlasti… sellega annab kiiresti vastupanu toimet tõsta treening intensiiivsuse puhul.
märts 23, 2009 at 9:15 p.l. #188024Mkala
MemberTervist!
Mul oleks selline küsimus, et kuipalju on normaalne või maksimaalne kogus tribulust päevas? Erinevad tootjad pakendavad seda väga erinevatesse kogustesse ja ka maksimaalne päevane kogus erineb tavaliselt. Veel huvitab et kas on võimalik et mõne tootja tribulus on lihtsalt “kõvem” (oma toime poolest, olenemata kogusest). Kui kellelgi on kogemusi sellega siis andku teada.
märts 23, 2009 at 9:26 p.l. #188026zx11
MemberKogemust pole, aga kui vaadata netipoodides ringi siis parim jutt on Bulgaaria nimelisest. Aga kasutusjuhend neil ju kaasas.
märts 23, 2009 at 9:48 p.l. #188028Raigo Kuusnõmm
MemberTribulust olen kunagi kasutanud ja sellega seoses tuli meelde, et too aine mõjus mulle pigem negatiivselt. Kaal langes massiliselt ja jõud kadus.
Aga seda ma ei mäleta kui püalju seda annustasin ja mis firma tootega tegu oli…. see oli oam kolm aastat tagasi kui kasutasin seda enne Bulgaarias toimunud noorte MM-ile minekut.
märts 23, 2009 at 9:52 p.l. #188030zx11
MemberTribulust olen kunagi kasutanud ja sellega seoses tuli meelde, et too aine mõjus mulle pigem negatiivselt. Kaal langes massiliselt ja jõud kadus.Aga seda ma ei mäleta kui püalju seda annustasin ja mis firma tootega tegu oli…. see oli oam kolm aastat tagasi kui kasutasin seda enne Bulgaarias toimunud noorte MM-ile minekut.
Wow! Raigo Kuusnõmm siin foorumis!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.