Skip to main content

trennist

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Pöördun taas lugupidamisega teadjamate meeste poole. nimelt mure järgmine. olen teinud jõutrenni ca 1.5 aastat ja samas mänginud korvpalli ja tegelenud ka kergejõustiku ja suusatamisega. Loobusin sellel aastal korvpalli hooajast, et teha rohkem jõutrenni ja samas tahaks ka suusatamist teha, et võhma jne. treenida. nüüd aga murest lähemalt. 2 kuu pärast on tulemas suusatamise võistlus ja vaja end selleks ajaks vormi ajada, kuid jõusaali kõrvalt ei jõua. olude sunnil pidin ka siiski alustama korvpallihooaega. nüüd mõtlen, et kas see annab väga suure tagasilöögi, kui ma nüüd kaks kuud ei treeniks jõusaalis, vaid tegeleks ainult suusatamisega, sest arvan, et seegi hoiab lihasel toonuse sees. ja ma ei tegele yldse kulturismiga vaid iseenda vormis hoidmisega.ootan huviga teie kommentaare ja oleksin väga tänulik, kui mõni treenergi sõna sekka ütleks. ja ehk Hr. Ott Kiivikas oskab kah nõu anda

ette tänades ja teie asjalikke kommentaare oodates:)

kame
    Moderator

no jõusuhtes on tagasiminek kindlasti aga kui teed muud trenni rohkem siis üldfüüsiline vorm ei halvene! ( vastupidavust silmaspidades! )

Crash
    Member

Kui ikka muud trenni teed siis jah väga palju ei kaota…jõu poolest jääd küll natuke nõrgemaks aga kui uuuesti 2 kuu pärast jõusaaliga alustad, siis tuled vanale tasandile üsna ruttu tagasi.

Vinsanity
    Member

ja uuesti alustades on peale esimesi uusi trenne ka lihased mõnusalt järgmisel hommikul läbi

TANK
    Member

põhimõtteliselt peaks olema nii et mida rohkem on staazi seda aeglasemalt vorm kaob…

kame
    Moderator

lissalt kui uuest alustad õigemini jätkad jõutrenniga siis pead enda keha ise tunnetama et mitte üle pingutada!

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.