Trennis hakkas paha
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Trennis hakkas paha
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
mälvõu.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2007 at 11:17 e.l. #9980
trennineiu
MemberEile trennis juhtus see, mis pole varem juhtunud. Nimelt läksin step aeroobikasse, mis on küllalt tempokas, juba soojendus algab kombinatsiooniga.
Kui olin u. 20 minutit trenni teinud, läks pulss äkitselt väga kiireks ja aeglustus u. 5 minuti jooksul. Tahhükardia. Kaasnes uimasus, natuke nõrkust. Täna ka veel pea uimane, pulss korras.
Ise kahtlustan umbset ruumi (eelmine trenn oli just lõppenud ja õhku polnud ning meid oli palju) ning liigset tempot. Eelmine nädal käisin 4 korda trennis, ehk ei jõudnud taastuda korralikult ning selline oli organismi reageering?
Kuidas käituda, mitu päeva peaksin puhkama? Mõistus ütleb, et paar päeva kindlasti ja kui uuesti trenni minna, siis midagi rahulikku teha, kus pulss ei tõuse, ntx. pilates?
Ja on veel kellegi nii juhutunud nagu minul eile?
veebruar 27, 2007 at 11:46 e.l. #107910jrx
MemberOled käinud viimasel ajal või üldse südant testimas koormustestiga? Soovitan ära teha.
veebruar 27, 2007 at 11:58 e.l. #107914trennineiu
MemberKoormustest on tehtud, võhm ja vastupidavus on head. Käisin u. 3 kuud tagasi, ehk peaks uuesti tegema.
veebruar 27, 2007 at 1:00 p.l. #107915theONE1
MemberVererõhk korras?
veebruar 27, 2007 at 1:59 p.l. #107920trennineiu
MemberPeaks olema küll, viimati mõõdetigi seal koormustestil. Enne testi oli natuke normist kõrgem-olin närvis natuke. Peale testi oli ok.
Ja mul ei ole sümptomeid, mis kõrgele vererõhule viitaks (uurisin asja). Mis puutub madalasse vererõhku, siis püsti tõustes, eriti hommikuti, on pea uimane, või käib ringi, siis läheb üle. Ja isegi toas olles, tihtipeale jalad-käed külmetavad. Ja palavas bussis püsti seistes, kui umbne ka on, kipun ära minestama.
märts 4, 2007 at 4:53 p.l. #108373jorsik
MemberPerearstile oled muret kurtnud? Sest ma pean järjekordselt ütlema seda mida peaks esimeses vastuses ütlema: me ei ole arstid siin, tervislike probleemide tekkimisel pea nõu spetsialistiga.
märts 4, 2007 at 6:07 p.l. #108382ROtter
MemberPerearstile oled muret kurtnud? Sest ma pean järjekordselt ütlema seda mida peaks esimeses vastuses ütlema: me ei ole arstid siin, tervislike probleemide tekkimisel pea nõu spetsialistiga.Iga asja pärast ei peaks ka perearsti poole pöörduma, juhul muidugi kui asi ei muutu krooniliseks.
Antud juhul on tegemist mitme asjaolu kokkulangemisega:
– madal vererõhk, millele viitavad probleemid hommikul ülesse ärkamisel ja toas külmad käed-jalad
– väsimus eelmistest treeningutest
– palav ja umbne treeningruum
– võib-olla naiste teatud päevade eripära
märts 4, 2007 at 6:19 p.l. #108383trennineiu
MemberHeh, teatud naiste päevade eripära oli ka jah
märts 4, 2007 at 6:54 p.l. #108393mälvõu
Member…ja ma oleks just tahtnud pakkuda et äkki rase
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.